Φεστιβάλ στη θάλασσα 2019, Πολυχώρος λιπασμάτων Δραπετσώνας

Παύλος Παυλίδης & The Β-Movies
Πολυχώρος λιπασμάτων Δραπετσώνας,
Πάρκο εργατιάς
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ταξιδεύουν το καλοκαίρι του 2019 σε όλη την Ελλάδα για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα.

Οι B-movies εδώ και χρόνια στο πλευρό του Παύλου Παυλίδη δε σταματούν ανανεώνονται, να πειραματίζονται και να μας δίνουν πάντα κάτι το διαφορετικό στις εμφανίσεις τους.

Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζουν τον νέο τους δίσκο και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τραγούδια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, αλλά και άλλα που έχουν ήδη γίνει γνωστά από το καινούριο τους υλικό.

Φυσικά, δεν πρόκειται να λείψει και η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του Παύλου Παυλίδη, τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του.

Μελίνα Κανά
Πολυχώρος λιπασμάτων Δραπετσώνας, Πάρκο εργατιάς
Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Η Μελίνα Κανά περπατά με τα χέρια της φορτωμένα από υλικό που έχει δώσει παλμό και κατεύθυνση στο ελληνικό τραγούδι.

Αυτό το καλοκαίρι απλώνει αυτά τα χέρια και διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια, για να τα φέρει δίπλα σε μουσικές-ορόσημα του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα -συνδεδεμένο άρρηκτα με τη φωνή της Μελίνας- μέχρι επιλογές που όρισαν το συγκινησιακό τραγούδι, η αισθαντική ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα που εκφράζει με λεπτομέρεια το καλλιτεχνικό της παρόν.

Μια παράσταση που εξερευνά τις ανθρώπινες διαθέσεις, από τη διονυσιακή εξωστρέφεια, μέχρι τα πιο βαθιά και προσωπικά, το Όταν Τραγουδάω αποτελεί μία εξερεύνηση συναισθημάτων που έχουμε βιώσει όλοι. Πάντα δυναμική, ευαίσθητη και τρυφερή, η Μελίνα αγγίζει απαλά τους προβληματισμούς μας και μας δείχνει τον δρόμο για αφήσουμε πίσω τον πόνο και την κούραση, έστω και για δύο μόνο ώρες.