Γιατί αξίζει η Γεωργία Γεννιά

Η Γεωργία Γεννιά, στην πρώτη της συμμετοχή στο κοινοβούλιο έδειξε με το έργο της, γιατί αξίζει την επιλογή μας.

Η Γεωργία Γεννιά, στην πρώτη της συμμετοχή στο κοινοβούλιο έδειξε με το έργο της, γιατί αξίζει την επιλογή μας. Η Γεωργία Γεννιά μέσα σε 3,5 χρόνια κατάφερε να κάνει αισθητή τη δράση της για τα ζητήματα της πόλης μας, όσο ουδείς άλλος βουλευτής από όλα τα κόμματα. Η Γεωργία Γεννιά δεν ξεχώρισε μόνο για τη δράση της, αλλά και για την καθημερινή στάση της απέναντι στους πολίτες του Πειραιά και των νησιών.

Ουδέποτε εγκατέλειψε τον Πειραιά. Δεν άφησε την πόλη μας για να μείνει σε κάποιο προάστιο των νοτίων προαστίων. Δεν κρύφτηκε από τα προβλήματα της πόλη μας, αλλά έμεινε να τα αντιμετωπίσει. Κάθε μέρα βρισκόταν δίπλα στον κόσμο του Πειραιά, άκουγε τα προβλήματα τους και προσπαθούσε να τους βρει λύση, χωρίς να κοιτά την πολιτική ταυτότητα του καθενός. Αυτή ίσως να είναι και η μεγάλη διαφορά της από πολλούς συναδέλφους της.

Για 3,5 χρόνια γύρισε πάρα πολλές φορές τα νησιά και έχει επέμβει στα προβλήματα τους, από τα πιο μικρά έως τα μεγαλύτερα, τα άμεσα. Πολλές φορές δεν ήταν και λίγοι που την χλεύασαν για αυτό. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στα Κύθηρα με τις φωτιές. Ήταν σε διακοπές στο νησί (βλέπετε προτιμάει να ξεκουραστεί το καλοκαίρι στα Κύθηρα ένα νησί που ανήκει στην Ά Πειραιά και είναι αποκομμένο από τα κέντρα εξουσίας και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων από το να πάει σε κάποιο κοσμικό προορισμό) και από την πρώτη στιγμή ήταν στη φωτιά, προσπαθώντας να πιέσει τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση των δυνάμεων αλλά και μετάβασης τμημάτων του στρατού, κάτι που πέτυχε. Τότε το liberal έσπευσε να τη χαρακτηρίσει πύραρχο, αφού έχει συνηθίσει να βλέπει του πολιτικούς στα σαλόνια τους και όχι δίπλα στα προβλήματα.

Η Γεωργία Γεννιά αξίζει την υποστήριξη μας γιατί

  • δεν σταμάτησε λεπτό να παρεμβαίνει για να βρεθεί λύση, είτε είναι ένα μικρό γραφειοκρατικό πρόβλημα σε ένα νοσοκομείο, είτε η μείωση του ΦΠΑ στα δρεπτά άνθη για να ενισχυθούν οι παραγωγοί της Τροιζηνίας
  • δεν εγκατέλειψε τα νησιά μας
  • διαφώνησε ανοιχτά όταν έπρεπε
  • πρωταστάτησε για τη διάθεση των χώρων του Σ.Ε.Φ.
  • προσπάθησε να βρει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Εθνικού
  • ήταν η μόνη που βγήκε να προασπιστεί τον Ολυμπιακό (δες εδώ)
  • έμεινε στην πόλη μας και ήταν πάντα δίπλα μας στα προβλήματα μας
  • είναι μάνα και εκπαιδευτικός
  • είναι μία από εμάς