Νίκαια: Εκδήλωση με ομιλητή τον Γιάννη Μουζάλα για την συμπόρευση των Δημοκρατικών Δυνάμεων

Εκδήλωση για την συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 στις 19.00 στον Πολυχώρο Μάνος Λοΐζος (Θηβών 243, Νίκαια).

Ο Γιάννης Μουζάλας, πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ιωάννα Κοντούλη γνωστή Οικολόγος με έντονη πολιτική δράση στους Οικολόγους Πράσινους, οι πρώην υπουργοί Νίκος Μπίστης και Στέφανος Τζουμάκας προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, μας καλούν σε μία εκδήλωση για τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους αλλά κάμπτοντας τις διαφορές συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για σύγκληση όλων των προοδευτικών δυνάμεων. Ο Γιάννης Μουζάλας και η Ιωάννα Κοντούλη είναι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ενώ ο Νίκος Μπίστης και Στέφανος Τζουμάκας ανήκουν στην προοδευτική συμμαχία.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Κώστας Πουλακίδας κοινοβουλευτικός συντάκτης της εφημερίδας Αυγή. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την επιτροπή στήριξης για την προοδευτική συμμαχία.