Γιατί ενώ ο Μώραλης είναι απόλυτο φαβορί κάποιοι υποψήφιοι του αγχώνονται;

Πολύ άγχος έχει πέσει σε μερικούς υποψήφιους του Γιάννη Μώραλη, τι φοβούνται;

Τα γκάλοπ, οι στοιχηματικές αλλά και μία βόλτα στις περισσότερες γειτονιές του Πειραιά δείχνουν ότι ο Γιάννης Μώραλης θα ξανά εκλεγεί εύκολα ή δύσκολα κάποιοι έχουν αρχίσει να αγχώνονται. Δεν αγχώνονται φυσικά για τον Γιάννη Μώραλη αλλά για τον αν θα εκλεγούν αυτοί.

Είναι λογικό καθημερινά σαν ευαισθητοποιημένοι πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά, να δεχόμαστε καθημερινά τηλέφωνα από υποψήφιους, κυρίως φίλους μας. Είναι αρκετοί που δεν μας έχουν ενοχλήσει, να μας ενημερώσουν για την υποψηφιότητα τους, πιθανότατα γιατί από το έργο τους να νιώθουν σίγουροι για την εκλογή τους και θεωρούν ότι τα πεπραγμένα τους και οι προσπάθειες τους δεν χρειάζονται διαφήμιση.

Από την άλλη τελευταίο διήμερο έχουμε δεχτεί ομαδικά μηνύματα και τηλέφωνα (όχι προσωπικά) από συγκεκριμένους υποψήφιους που μάλλον δεν έχουν να δείξει ιδιαίτερο έργο. Μάλλον έχει πέσει πολύ άγχος γιατί καταλαβαίνουν ότι μετά από 4,5 χρόνια έρχεται η ώρα του λογαριασμού για τα πεπραγμένα του καθενός. Αλλά εκτός από τον λογαριασμό έρχονται και πολλοί νέοι υποψήφιοι ικανοί που αξίζουν την στήριξη μας. Έτσι είναι η ζωή δυστυχώς….