Στη μάχη των Ευρωεκλογών ο δικηγόρος Πειραιά Δημήτρης Φουφόπουλος

Ο Δημήτριος Φουφόπουλος είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αρίστευσε στον διαγωνισμό για την λήψη άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ως Δικηγόρος καθώς κατετάγη πρώτος. Ασκεί μάχιμη Δικηγορία στο γραφείο που ίδρυσε ο ίδιος στην Αθήνα, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντική δικαστηριακή εμπειρία. Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του τραπεζικού δικαίου ενώ ασχολείται ενεργά με ευρύ φάσμα υποθέσεων ποινικού και αστικού δικαίου. Χάρη στη συνεργασία του με άριστους οικονομοτεχνικούς συμβούλους διερευνά σε βάθος υποθέσεις που σχετίζονται με συμβάσεις χρηματοδότησης από το εν γένει τραπεζικό σύστημα. Από νεαρή ηλικία συμμετάσχει σε συλλογικές δραστηριότητες προσφέροντας την βοήθειά του για κοινό καλό. Σήμερα, είναι Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού καιΠολιτιστικού Συλλόγου κατοίκων της περιοχής Κάτω Πατησίων στην Αθήνα «Η ΖΩΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ», όπου μαζί με του κατοίκους της περιοχής αγωνίζεται για τον εξωραϊσμό και την ανάπτυξη της περιοχής των Αθηνών. Είναι επίσης μέλος της επιτροπής μορφωτικών και πολιτιστικών θεμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Επί σειρά ετών στηρίζει συλλόγους και σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Νομού Αττικής για τα δικαιώματατων αδύναμων συμπολιτών μας.
Υποστηρίζει θερμά την Ζωή Κωνσταντοπούλου και είναι μέλος του πολιτικού κόμματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» καθώς και του φορέα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» συμμετέχοντας έτσι στην προσπάθεια για αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισονομίας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των πολιτών ενάντια σε κάθε φαινόμενο κρατικής αυθαιρεσίας και καταπάτησης δικαιωμάτων. Ελαβε την τιμητική πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» που κατεβαίνει αυτόνομα και ανεξάρτητα στις Ευρωεκλογές.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
Είναι βέβαιο ότι η σημερινή κατάσταση τόσο της χώρας μας όσο και όλων των κρατών της Ευρωπαϊκής Ενωσης μόνο απογοήτευση, απαισιοδοξία και φόβο προκαλεί στους πολίτες, οι οποίοι βιώνουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο την καταπάτηση και ουσιαστική κατάργηση θεμελιωδών δικαιωμάτων τους. Η ιδέα για μία Ενωση που θα εξασφάλιζε ένα καλύτερο και ασφαλές μέλλον για τις επόμενες γενεές φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από μια αυταρχική κεντρική κυριαρχία χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος και ευαισθησίας για τους πολίτες και τις πραγματικές ανάγκες τους. Ειλικρινά πιστεύω πως μόνο μέσα από αγώνες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Με τιμή αποδέχτηκα την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να συμμετέχω ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής στα ψηφοδέλτια του κόμματός μας «ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΕΘΕΡΙΑΣ» ζητώντας την ψήφο εμπιστοσύνης σας στην προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε για να ξαναγίνει η χώρα μας ένα ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης και μια χώρα που θα εγγυάται ένα ασφαλές παρόν και ένα σίγουρο και αισιόδοξο μέλλον. Ζητώ την εμπιστοσύνη όλων όσων αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση των αξιών της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας, καλώντας ταυτόχρονα όλους εσάς να συμμετάσχετε στην νέακαι ειλικρινή αυτή προσπάθειά μας.