Παρουσίαση του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους» του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά Νίκου Μπελαβίλα

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Μέγαρο Μεταξά στον Πειραιά και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους» πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.

«Είμαστε Πειραιώτες και Πειραιώτισες, είμαστε μία πολύ έμπειρη δοκιμασμένη μεγάλη ομάδα που συμμετέχει στα αυτοδιοικητικά εδώ και πολλά χρόνια, με επιτυχίες, διεκδικήσεις, σχεδιασμούς -που ξέρει τον Πειραιά και τον δήμο απέξω. Είμαστε η αυτοδιοικητική Αριστερά της πόλης» είπε ο Νίκος Μπελαβίλας και συμπλήρωσε:

«Σήμερα πια είμαστε ένα λαμπρό μεγάλο ψηφοδέλτιο με 145 απλούς, δημιουργικούς, στρατευμένους και αποφασισμένους ανθρώπους. Πειραιώτες και Πειραιώτισσες. 46,9% γυναίκες. Είμαστε επιστήμονες, εργαζόμενοι, άνεργοι, τεχνίτες, υπάλληλοι, ναυτικοί, φοιτητές, συνταξιούχοι, δάσκαλοι, γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, οδηγοί, γεωπόνοι, έμποροι, αθλητές, προπονητές, πανεπιστημιακοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, νοικοκυρές, πολίτες ενεργοί στην ωραία μάχη της καθημερινότητας για τον “Πειραιά για Όλους”. Αυτές και αυτοί ανήκουν στον πραγματικό Πειραιά των πέντε δημοτικών κοινοτήτων. 52,8% από αυτούς κατεβαίνουν στις εκλογές για πρώτη φορά».