“Κρίσιμες οι εκλογές για το μέλλον του Κορυδαλλού”Γιώργος Βιδάλης”

Γεώργιος Βιδάλης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Σταύρο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό

Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητές Φίλες.
Οι Εκλογές του Μαϊου είναι Κρίσιμες για την Πόλη μας
Η Οικονομική και Κοινωνική Κρίση,Οι περικοπές στους Δήμους και η αλλαγή του εκλογικού συστήματος στην Αυτοδιοίκηση αποτελούν πρόκληση και ευθύνη τόσο για τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις, όσο και για τους δημότες, αφού καθιστά τις επιλογές σας πιο κρισιμες από ποτέ για την διακυβέρνηση του Δήμου.
Γι αυτό απαιτούνται αξιόπιστα πρόσωπα, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνθέσουν διαφορετικές απόψεις και προτεραιότητες, πρόσωπα με εμπειρία, αποτελεσματικότητα και ήθος, που μπορούν να συσπειρώσουν τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της πόλης για να δώσουν σταθερή και αξιόπιστη Διακυβέρνηση εις όφελος του Δήμου και των Δημοτών τα οποία κινδυνεύουν από την αλλοίωση της τελικής σας επιλογής Μη αναγνωρίζοντας στο Νικητή να έχει την πλειοψηφία για την Υλοποίηση και Εφαρμογή του Προγράμματος του με συνεννόηση και συνεργασία έτσι όπως γίνεται όλα αυτά τα Χρόνια.

Στη βάση αυτή, εν όψει των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, χτίζουμε τις συνεργασίες μας με όσους πιστεύουν ότι:
– Τα προβλήματα, οι ανάγκες και οι προτεραιότητες του Κορυδαλλού απαιτούν Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, Σχέδιο, υψηλό επίπεδο προγραμματισμού, ρεαλιστική στοχοθεσία, Εφαρμογή και Υλοποίηση,αξιοπιστία προσώπων, σεβασμό στο περιβάλλον και προσπάθεια υπέρβασης των εμποδίων και δυσκολιών, τόσο στην εξεύρεση πόρων όσο και στη δημιουργική αξιοποίησή τους.
Συνδημότισσες, συνδημότες

Όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε και έδωσα με επιτυχία τη μάχη για:
1)Καθημερινή βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών επιλύοντας προβλήματα της καθημερινής ζωής των Πολιτών.
2) Ανάπτυξης της πόλης με τη δημιουργία έργων υποδομής για το παρόν και το μέλλον. Έργα που διεκδικούσαν οι πολίτες για 40 χρόνια, όπως το Κλειστό Κολυμβητήριο, την αξιοποίηση της έκτασης των 10 στρεμμάτων των φυλακών, με τη σημαντική χρηματοδοτική συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, το Δημαρχείο, σχολεία και παιδικούς σταθμούς, Ανάπλαση των 88 στρεμμάτων, πλατείες, δρόμους κλπ, τα οποία ολοκληρώθηκαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς επιβάρυνση του Δήμου, αλλά με χρηματοδοτήσεις, που διεκδικήθηκαν και κερδήθηκαν από την κεντρική διοίκηση, από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Στήριξη των πιο αδύναμων, με ένα πλήθος στοχευμένων κοινωνικών δράσεων.
Διατήρηση και ανάπτυξη όλων των δράσεων και υποδομών στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και στην υποστήριξη της οικογένειας.
3)Πλήρη εξυγίανση της οικονομικής κατάστασης του Δήμου και μη δημιουργία Νέων Χρεών
4) Αύξηση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.
5) Μηδενική Οικονομική Επιβάρυνση αλλά και μείωση Τελών για τις Ευπαθείς Ομάδες
6) Δωρεάν παραμονή στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς της Πόλης για τους Δημότες του.
Με σχέδιο, όραμα, επιμονή αποδείξαμε ότι ναι, «εμείς μπορούμε!»
Σας καλώ να προτάξετε το συμφέρον της πόλης και των παιδιών μας. Να συνεχιστεί η παραγωγική, δημιουργική περίοδος για την πόλη μας με έναν Δήμο ισχυρό, διεκδικητικό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, δίπλα στους δημότες και στις ανάγκες του.
Συνεχίζουμε και συνεχίζω με την ίδια αποφασιστικότητα που επέδειξα και επεδείξαμε όλα αυτά τα Χρόνια καθημερινά στη Κοινωνία και στις Γειτονιές όπου συναντηθήκαμε.
Συστράτευση Με τον Ανεξάρτητο και Πολυσυλλεκτικό Συνδυασμό “Πολίτες για τον Κορυδαλλό” για Μία Πόλη Ισχυρή με Ανάπτυξη, Κοινωνική και Ανθρώπινο Πρόσωπο

Συστρατεύομαι Με τον Εκφραστή Των παραπάνω ,τον Σημερινό και Αυριανό Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη