Θεόδωρος Μυλωνάς:Νέοι άνθρωποι για τον Δήμο του Κορυδαλλού


Θεόδωρος Μυλωνάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Σταύρου Κασιμάτη «Πολίτες για τον Κορυδαλλό»

Γεννήθηκα στους Μύλους Σάμου το 1970. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Λαγοπούλου Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και έχω δυο παιδιά, το Νίκο και την Δήμητρα.
Από το 1988 διαμένω στον Κορυδαλλό και έχω φοιτήσει στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού. Μετά από 3 έτη σπουδών υπηρέτησα σε Πολεμικά Πλοία και Υπηρεσίες Ξηράς. Το 2013 αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του Ανθυποπλοίαρχου.
Για πάνω από 10 χρόνια εκλέγομαι σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στα σχολεία του Δήμου μας (1ο νηπιαγωγείο, 5ο δημοτικό , 7ο και 8ο γυμνάσιο καθώς και στο 4ο λύκειο) όπως
επίσης και στην Ένωση Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού.
Πάντα με το χαμόγελο και ανοιχτός στην επικοινωνία, βρίσκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου, έτοιμος να συζητήσω και να προβληματιστώ μαζί τους. Η επαφή μου αυτή με τους δημότες του Κορυδαλλού αλλά και η αγάπη μου για την ενασχόληση με μείζονα θέματα της εκπαίδευσης, και όχι μόνο, με οδήγησαν σε μία απόφαση ευθύνης, στο να
διεκδικήσω δηλαδή τη συμμετοχή μου στην πολιτική σκηνή του Δήμου, δηλώνοντας παρών ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Σταύρου Κασιμάτη , «Πολίτες για τον Κορυδαλλό», μια επιλογή ευθύνης και δημιουργίας , μια επιλογή ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ – ΕΝΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για το καλό του Κορυδαλλού.
Στο πλαίσιο αυτό, σας ζητώ την ψήφο σας και την συμπόρευσή σας στην προσπάθεια να πάμε το
Κορυδαλλό και πιο μπροστά και πιο ψηλά .
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Μυλωνάς
Ανθυποπλοίαρχος Π.Ν. ε.α.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τον Κορυδαλλό & τον Σταύρο Κασιμάτη.