Πειραιάς

Ο Νίκος Παναγόπουλος και η δράση του

By

on

Ο Νίκος Παναγόπουλος ξεχωρίζει για την φιλοζωική δράση του στον Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο Νίκος Παναγόπουλος είναι ένας από τους νεώτερους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Νίκαιας. Με αυταπάρνηση και στερήσεις παλεύει εδώ καθημερινά για να επιλυθούν τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής. Πέρα όμως από τα προβλήματα των κατοίκων της Νίκαιας παλεύει και για τα προβλήματα των μικρών τετράποδων φίλων μας.

Η Νίκαια είναι ο Δήμος που φροντίζει περισσότερο από όλους τους Δήμους του ευρύτερου Πειραιά τα ζώα. Με ειδικά πάρκα για τα δεσπόζοντα όσο και ενέργειες καθημερινές για τα αδέσποτα. Ο Νίκος Παναγόπουλος πρωταγωνιστεί σε αυτές τις προσπάθειες του Δήμου Νίκαιας.

Ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του Νίκου Παναγόπουλου

Γεννήθηκα στη Νίκαια το 1985. Τελείωσα το 1ο Γυμνάσιο Νίκαιας και στη συνέχεια το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού. Αποφοίτησα από το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ.

Το 2014 μου δώσατε τη δυνατότητα με την ψήφο σας, να εργαστώ από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για να συμβάλλω και εγώ, στην υλοποίηση του προγράμματος του επιτυχημένου μας Δημάρχου, Γιώργου Ιωακειμίδη.

Συνέβαλα μέσα από τη συμμετοχή μου στην επιτροπή περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής του δήμου μας, στην λύση των προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων των Πολιτών.

Με τη συμμετοχή μου στην ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας-Πειραιά) συνέβαλα στην αντιμετώπιση και διαχείριση προβλημάτων των αδέσποτων ζώων και τη δημιουργία από τα δήμο μας πάρκων δεσποζόντων ζώων.

Επειδή αντέξαμε στα δύσκολα, σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί, δίνοντας την ψήφο σας στον επιτυχημένο μας Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη και σε εμένα από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, ιδιαίτερα προς όφελος των νέων ανθρώπων.

Recommended for you