Γυναικωτοί ψευτοχούλιγκαν χτύπησαν ΑΜΕΑ και παιδιά στο Παπαστράτειο

Απομίμηση ανδρών και ντροπή όλων των οπαδών πρέπει να χαρακτηριστούν οι άνανδροι κρανοφόροι που χτύπησαν νωρίς το απόγευμα γυναίκες, παιδιά, ΑΜΕΑ στο Παπαστράτειο.

Οι γνωστοί άνανδροι ψευτοχούλιγκαν αμαύρωσαν για μία ακόμη φορά με τις κοκορομαγκιές τους τον γυναικείο αγώνα πόλο Ολυμπιακού-Γλυφάδας. Μία ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού μπήκαν βαστώντας μαχαίρια, καδρόνια και πράσινους πυρσούς στο Παπαστράτειο την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας μεταξύ των γυναικείων ομάδων του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας.

Οι γυναικωτοί ψευτοχούλιγκαν ξεσπάνε πάνω σε παιδιά, γυναίκες και σε ΑΜΕΑ. Μάλιστα οι τόσο δυνατοί και αιμοβόροι οπαδοί του τριφυλλιού σπάσανε και αμάξι από ΑΜΕΑ γιατί μέχρι εκεί φαίνεται φτάνει ο αντρισμός τους. Λογικό μετά τις αναστροφές και τις ακυρωμένες κοπές πίτας αλλά και τις αποτυχημένες διεθνείς σχέσεις τους είπαν να τα βάλουν με ΑΜΕΑ….

Τα τραύματα που προκάλεσαν σε οπαδό του Ολυμπιακού με κινητικά προβλήματα

Το οξύμωρο είναι ότι δεν βλέπουμε κανέναν από το πολιτικό στερέωμα της πόλης μας ( με εξαίρεση την Γεωργία Γεννιά) ή τον υφυπουργό αθλητισμού να το καταδικάζουν όπως είχε συμβεί στην πρόσφατη επίθεση σε λέσχη φίλων του Εθνικού.

Περιμένουμε να δούμε τις αρχές να δούμε αν θα συλλάβουν ή όχι τους γνωστούς άγνωστους άνανδρους ψευτοχούλιγκανς. Άλλωστε στην περιοχή του Παπαστράτειου βρίσκονται μεγάλες επιχειρήσεις που διαθέτουν κάμερες ασφαλείας και αυτό διευκολύνει το έργο της αστυνομίας.

Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες και αυτό διευκολύνει το έργο της αστυνομίας