Η Γεωργία Γεννιά 4 χρόνια παρούσα στην Τροιζηνία και τα Μέθανα με παρεμβάσεις για τα καθημερινά προβλήματα

Η Τροιζηνία και τα Μέθανα βρήκαν αυτά τα 4 χρόνια έναν συμπαραστάτη στα καθημερινά προβλήματα του, τη Γεωργία Γεννιά.

Τη Γεωργία Γεννιά, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν η Τροιζηνία και τα Μέθανα σύμμαχο και συμπαραστάτη την τετραετία που πέρασε. Σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του νησιού βρέθηκε δίπλα στη δημοτική αρχή και τους κατοίκους. Από τα απλά καθημερινά προβλήματα μέχρι την μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% για τα δρεπτά ανθοκομικά προϊόντα, για την τόνωση των τοπικών ανθοπαραγωγών.  Σε συνδυασμό με τους αγρότες της περιοχής που δραστηροποιούνται στο χώρο των δρεπτών ανθέων, έγιναν οι καθοριστικές συναντήσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον τότε Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υφυπουργό Βασίλη Κόκκαλη και τα μέλη των ανθοπαραγωγών, ώστε να επιτευχθεί η μείωση του ΦΠΑ από το 24% στο 13% για τα είδη αυτά από τον Ιούλη του 2017.

Μετά από διαδοχικές επαφές με τον Υπουργό υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον γενικό γραμματέα υποδομών Γεώργιο Δέδε και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Κώστα Καραγιάννη επίλυσε το ζήτημα της εξόφλησης του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου Μεθάνων.

Καθημερινές ήταν οι επαφές της Γεωργίας Γεννιάς με την Δημοτική αρχή για την επίλυση προβλημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η άμεση κινητοποίηση για την παραχώρηση στον Δήμο εκτάσεων για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, σε συνδιασμό με τις απαραίτητες κινήσεις για την επαναλειτουργία των Λουτρων των Μεθάνων.

Συνεχείς ήταν οι επαφές της Γεωργίας Γεννιάς με τον Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων και την διοικητρια της 2ης ΔΥΠΕ για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό και μη στο κέντρο υγείας Γαλατά, αλλά και στη διευθέτηση των προβλημάτων που προκύπτουν με το ΠΠΙ Πόρου, που για την ενίσχυση του πρέπει να μεριμνά το Κέντρο Υγείας.

Η Γεωργία Γεννιά ήταν πάντα δίπλα στη Δημοτική Αρχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων  και δίπλα στους κατοίκους του νησιού. Προσπάθησε να λύσει όποια προβλήματα προέκυπταν άμεσα και αποτελεσματικά.