Πειραιάς - Πολιτική

Π. Κόκκαλης: «Παραιτούμαι από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»»

on

Την άμεση παραίτησή του από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ανακοίνωσε με… αιχμηρό τρόπο ο Πέτρος Κόκκαλης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο συνδυασμός είχε ζητήσει από τον ίδιο να υποβάλλει την παραίτησή του, εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

Recommended for you