ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΔΡΙΑ: Από τον Πειραιά και την Ύδρα στην κορυφή του κόσμου!

Η δημιουργός του Αθλητικού Σωματείου “Υδρία”, γεννήθηκε στον ευρύτερο Πειραιά και συγκεκριμένα στην Ύδρα.
Από μικρή αγαπούσε το νερό, ως γνήσια νησιώτισσα και με πείσμα αλλά και τσαγανό κατάφερε να είναι από τους λίγους ανθρώπους παγκοσμίως που μπόρεσε να εκπονήσει την μεταπτυχιακή διατριβή της στη βρεφική κολύμβηση.

Η αγάπη της για το νερό και τα παιδιά την έκαναν να γυρίσει όλο τον κόσμο από την Αλάσκα έως τη Νέα Ζηλανδία,συμμετέχοντας σε όλα τα διεθνή συνέδρια βρεφικής και παιδικής κολύμβησης.

Ήταν η πρώτη που άνοιξε τον δρόμο για το baby swimmnig στην Ελλάδα δημιουργώντας πριν 20 ολόκληρα χρόνια το Family Athletic Club “Υδρία”.
Σκοπός της δημιουργίας αυτού σωματίου, που το όνομά του πήρε από την γενέτηρά της την Ύδρα, δεν ήταν άλλος από το να βοηθήσει γονείς και παιδιά να αποκτήσουν μια σειρά από οφέλη κολυμπώντας και όχι μόνο.

Η Μαργαρίτα Κοντζιά παρ’ όλο που είναι η κορυφαία εκπαιδεύτρια στην Ελλάδα, συνεχίζει τη διαρκή επιμόρφωσή και συνεργασία με τις σημαντικότερες σχολές του κόσμου.

Όλα αυτά οδήγησαν στη διεθνή αναγνώριση της εκπαιδευτικής μεθόδου της “Υδρίας¨από την πανεπιστημιακή εκπαιδευτική και παιδιατρική κοινότητα , καθιστώντας το σωματείο της ως το μοναδικό όμιλο στην Ελλάδα που έχει εγκριθεί ως μέλος του International Swim Scool Association.

Το Αθλητικό Σωματείο Υδρία δίνοντας βάση στην πολυεπίπεδη ανάπτυξη των παιδιών, δημιούργησε κι άλλα τμήματα όπως μουσικοκινητική, babyathlon, kidathlon και φυσικά κλασικό αθλητισμό (Στίβο).

Η Μαργαρίτα δείχνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη της στο μεγάλο λιμάνι δημιούργησε τμήμα κλασικού αθλητισμού(Στίβο) και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων κάθε Τρίτη-Πέμπτη και Σάββατο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει τον καλύτερο προπονητή για τα παιδιά του Πειραιά, τον Κωνσταντίνο Καρακατσάνη.
Για όσους δεν γνωρίζουν,ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης εκτός από τις εκτενείς σπουδές στον αθλητισμό, έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα κατακτώντας τον τίτλο του 1ου Βαλακανιονίκη(2003) στον κλειστό στίβο αλλά και επί σειρά ετών αυτόν του Πρωταθλητή Ελλάδας

Άνθρωποι όπως η Μαργαρίτα Κοντζιά που γύρισαν όλο τον κόσμο, διέπρεψαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα με αίσθημα ευθύνης, για να βοηθήσουν τα δικά μας παιδιά να είναι χαρούμενα και να αναπτυχθούν με σωστές βάσεις, αξίζουν συγχαρητήρια αλλά και την υποστήριξη όλων μας.

Ως γνήσιοι Πειραιώτες την συγχαίρουμε και σας προτείνουμε το σωματείο Υδρία ανεπιφύλακτα.

Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Πειραιάς) Τηλ.: 6973930032
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-19:00 και Σάββατο 10.00-14.00

Επικοινωνήστε μαζί τους:
info@baby-swimming.gr
Facebook: Ydria
Instagram: ydriababyswimming

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ: http://www.baby-swimming.gr/