Ελλάδα

Ψηφιακά Νομίσματα: Αύξησε 3387,29 φορές την αξία του σε 2 χρόνια

By

on

Ico η νέα τρέλα στα ψηφιακά νομίσματα που αναστατώνουν με τα τεράστια κέρδη τους

Το 2009 όταν κυκλοφόρησε το Bitcoin κανείς δεν περίμενε την τεράστια άνοδο του. Όσοι προλάβανε και το αγοράσανε βλέπουν την επένδυση τους να πολλαπλασιάζετε. Τον Ιούλιο κόστιζε 2000 δολάρια ενώ σήμερα έχει ξεπεράσει τα 11.000 ευρώ.

Στις 25/11/2015 κόστιζε 319 δολάρια και όποιος επένδυσε τότε έχει πάνω από 35 φορές τα λεφτά του. Την ίδια περίοδο κυκλοφορούσε ένα από τα πρώτα ICO το IOTA. Το IOTA στοίχιζε πολύ λιγότερο από ένα λεπτό. Σήμερα στοιχίζει 1.44. Χαρακτηριστικά όποιος έβαζε 100 € σήμερα θα είχε 338729 €.

To  Ccore είναι το τελευταίο ICO που μπήκε στην διαπραγμάτευση. Στην προπώληση του στις 9/11 στοίχιζε 25 σεντς χωρίς τα μπόνους. Την πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης του έχει τετραπλασιάσει την αξία σχεδόν και έχει σχεδόν 93 σεντς.

Τα Ico φέρνουν στην πλειοψηφία τους τεράστιες αποδόσεις που πραγματικά προκαλούν τρέλα σε όσους επενδύουν ελάχιστα χρήματα πάνω σε αυτά.

Ένα από τα πιο δυνατά Ico έχει ξεκινήσει την προπώληση του. Πρόκειται για το Fillit Ico. To Fillit Ico είναι πρωτοποριακό. Διαθέτει ήδη το e-wallet του που σε συνδυασμό με μία κάρτα μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνεις ανάληψη χωρίς capital controls τα χρήματα σου που μπορούν είτε να προέρχονται από τα Fillit Ico είτε από οποιοδήποτε νόμισμα είτε ψηφιακό είτε κανονικό. Με άλλα λόγια όποια στιγμή θέλεις μπορείς να καταναλώνεις πληρώνοντας με Fillit.

Από εδώ μπορείς να γραφτείς στο Fillit ICO και να αγοράσεις πρώτος τώρα που συμφέρει….

Πως γράφεσαι και αγοράζεις token;

O τρόπος είναι πολύ απλός. Μπαίνεις από εδώ πιο κάτω θα βρεις το μία ένδειξη BUY TOKENSεκεί συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και ανοίγεις λογαριασμό. Μετά μπορείς να αγοράσεις τα Fillit ICO στην ειδική τιμή προπώλησης και με μπόνους έως 15% είτε μέσω των ήδη ψηφιακών νομισμάτων που έχεις, είτε με κάρτα μέσω paypal είτε με τραπεζικό έμβασμα.

Μπες εδώ και γράψου σήμερα και πάρε τα Fillit ICO στην χαμηλότερη τιμή αλλά και με pre-sale bonus έως 15%