Ψηφιακά νομίσματα: Πως τα λιγοστά ευρώ γίνονται εκατομμύρια

Κι όμως, δεν έχουν περάσει ούτε 7 χρόνια από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναλλαγή σε bitcoin εκτός ψηφιακού χώρου. Ήταν όταν ένας προγραμματιστής από τη Φλόριντα διέθεσε 10.000 bitcoins -που σήμερα αξίζουν πάνω από 100 εκατομμύρια- για να αγοράσει 2 πίτσες!!!

Τι στην ευχή είναι αυτό το Bitcoin, που μέσα σε λίγα χρόνια έκανε εκατομμυριούχο όποιον είχε προνοήσει να επενδύσει πάνω του μόλις λίγες εκατοντάδες δολάρια;

Πρόκειται για ένα νόμισμα αποκλειστικά ψηφιακό. Δεν θα το συναντήσετε σε μορφή χαρτονομίσματος ή σε κέρματα, αν και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του χρήματος. Είναι εύκολα ανταλλάξιμο, αναγνωρίσιμο, σπάνιο, διαιρείται σε μικρότερα μέρη και δύσκολα παραχαράσσεται.

Το Bitcoin μόλις σε λίγους μήνες, δηλαδή από το καλοκαίρι έχει πενταπλασιάσει την αξία του. Το Bitcoin δεν είναι το μόνο ψηφιακό νόμισμα, πάνω από 1000 cryptocoins βρίσκονται στην αγορά και διαπραγματεύονται και σχεδόν όλα έχουν αυξήσει την αξία τους ή καλύτερα την έχουν πολλαπλασιάσει….

Αξίζει να αγοράσω Bitcoin;

Η αγορά Bitcoin είναι καθαρά πλέον επένδυση. Η τιμή του έχει ξεπεράσει τα 10.000 δολάρια. Οι ειδικοί του είδους λένε ότι δεν έχει φτάσει στο pick του. Βέβαια υπάρχουν πολλά άλλα νομίσματα με μικρότερη αξία που μπορούν να δώσουν άμεσα περισσότερη απόδοση.

Οι ευκαιρίες των ICO

Τα ICO είναι ένα είδος νομίσματος (tokken) που πρόκειται να βγει στην αγορά βάση ενός χρονοδιαγράμματος. Τα ICO προπωλούνται σε πολύ καλή τιμή και πριν ολοκληρωθεί η προπώληση τους, δηλαδή πριν βγουν στην αγορά αυξάνεται η τιμή τους. Αυτό που συμφέρει με τα ΙCO είναι να έχεις γραφτεί νωρίς και έτσι να έχεις πάρει την χαμηλότερη τιμή.

Fillit ΙCO μία πολύ δυνατή ευκαιρία

Ένα από τα πιο πρόσφατα ICO είναι το Fillit ICO που μόλις ξεκίνησε τις προεγγραφές. Η αξία του είναι μόλις  4 λεπτά και θεωρείται από τα πιο δυνατά καθώς πριν ξεκινήσει διαθέτει το δικό του ηλεκτρονικό πορτοφόλι που με την δικιά του κάρτα. Έτσι θα μπορείς να το χρησιμοποιείς άμεσα, να πληρώνεις με τα Fillit ICO τους λογαριασμούς σου μέσω prepaid card που διαθέτει αλλά και να κάνεις άμεσες αναλήψεις χωρίς capital controls.

Από εδώ μπορείς να γραφτείς στο Fillit ICO και να αγοράσεις πρώτος τώρα που συμφέρει….

Πως γράφεσαι και αγοράζεις token;

O τρόπος είναι πολύ απλός. Μπαίνεις από εδώ πιο κάτω θα βρεις το μία ένδειξη BUY TOKENSεκεί συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και ανοίγεις λογαριασμό. Μετά μπορείς να αγοράσεις τα Fillit ICO στην ειδική τιμή προπώλησης και με μπόνους έως 15% είτε μέσω των ήδη ψηφιακών νομισμάτων που έχεις, είτε με κάρτα μέσω paypal είτε με τραπεζικό έμβασμα.

Μπες εδώ και γράψου σήμερα και πάρε τα Fillit ICO στην χαμηλότερη τιμή αλλά και με pre-sale bonus έως 15%