Σε εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών η Γεωργία Γεννιά

Γεννιά

Στο πλευρό των ανθοπαραγωγών Αθηνών η Βουλευτής Α΄Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά, η οποία έδειξε την έμπρακτη στήριξή της σε έναν ακόμη κλάδο που έχει υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Με αφορμή τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στη μείωση του ΦΠΑ στα δρεπτά άνθη από 24% σε 13%, η Βουλευτής Α΄Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά, παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανθοπαραγωγών Αθηνών στην Κεντρική Ανθαγορά Αθηνών, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Θάνου Κελμάγιερ.

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Αποστόλου, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη στήριξης των αγροτών, τονίζοντας παράλληλα ότι αποτελούν το σημαντικότερο μέσο για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Επιπλέον, επεσήμανε ότι ήταν δίκαιη η μείωση του ΦΠΑ και αποτελεί, όπως είπε και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, γεγονός ζωτικής σημασίας για την επιβίωση του Συνεταιρισμού.

Η Γεωργία Γεννιά είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον χώρο της Κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών και να συνομιλήσει με όλους τους παραγωγούς για θέματα που αφορούν στα άνθη.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ευχαρίστησε τη Βουλευτή, καθώς βρίσκεται στο πλευρό των Ανθοπαραγωγών όλο αυτό το διάστημα στηρίζοντας τις προσπάθειές τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Συνέδριο των Ανθοπαραγωγών που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2017.