Κύθηρα: 3 ήμερες στο μέτωπο των Φωτιών η Γεωργία Γεννιά

Από την πρώτη ημέρα που εκδηλώθηκε η φωτιά στα Κύθηρα είναι παρών δίπλα στους κατοίκους και στους πυροσβέστες η βουλευτής Γεωργία Γεννιά.

Από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε η φωτιά στα Κύθηρα, η βουλευτής ‘Α Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά βρίσκεται στα μέτωπα της πυρκαγιάς. Ενάντια στην λογική που θέλει τους πολιτικούς να βρίσκονται στα κέντρα των αποφάσεων (αν όχι στα εξοχικά τους) η βουλευτής Γεωργία Γεννιά βρίσκεται στα Κύθηρα για να βοηθήσει τον συντονισμό της κατάσβεσης της φωτιάς.

Η βουλευτής ήταν αυτή που πρώτη ενημέρωσε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και  τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη και τους ζήτησε ενίσχυση των δυνάμεων με εναέρια μέσα από την πρώτη ημέρα. Η βουλευτής Γεωργία Γεννιά είναι σε διαρκή επικοινωνία τόσο με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος  Ιωάννη Βασιλειαδη όσο και με τον διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Λαρέζο.

Η Βουλευτής  ‘Α Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Ιωάννη Βασιλειάδη

Η βουλευτής Γεωργία Γεννιά συμμετείχε χθες  στο Συντονιστικό στα Αρωνιάδικα για την κατάσβεση της φωτιάς στα Κύθηρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η μόνη πολιτικός που συμμετείχε στο Συντονιστικό και η μόνη βουλευτής της περιοχής που βρίσκεται στο νησί αυτό το τριήμερο. Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τα Κύθηρα ο  ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.