Αίγινα: Στις Δικαστικές αίθουσες συνεχίζουν τον αγώνα τους οι πολίτες για το κλείσιμο μονάδας σκυροδέματος

Ο Πρόεδρος  των επαγγελματιών και των καταστηματαρχών της Παραλίας της πόλης της Αίγινας πρωτοστατεί στις δικαστικές διαμάχες για το κλείσιμο μονάδας σκυροδέματος.

Με αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων προσπαθούν κάτοικοι της Αίγινας να κλείσουν την παράνομη μονάδας Σκυροδέματος που λειτουργεί χωρίς άδεια στην περιοχή  «Μπάσκο» του Μεσαγρού Αιγίνης. Η εν λόγω μονάδα είναι ιδιοκτησίας αντιδημάρχου της Αίγινας που μάλιστα πριν λίγες μέρες ήταν στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τον aiakosrex.blogspot.com “‘άνθρωποι οι οποίοι έχουν ορκιστεί να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο διασύρονται συνεχώς στο αυτόφωρο διότι και αυτοί ως επιχειρηματίες έχουν κάποια κενά ως προς την λειτουργία των επιχειρήσεών τους.” Τάδε έφη δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 28 Ιουνίου 2017 αναφερόμενος στον αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής για να δικαιολογήσει τον λόγο της απουσίας του τελευταίου από το δημοτικό συμβούλιο.

Η εν λόγω μονάδα βρίσκεται δίπλα από δασική περιοχή και πέραν των όποιων περιβαλλοντικών επιπτώσεων δημιουργεί στην περιοχή μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις όπως πυρκαγιά με κίνδυνο να καεί ένας από τους πνεύμονες οξυγόνου της Αίγινας.