ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων, Γεωργία Γεννιά παρευρέθη τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» στο εμπορικό κέντρο «Golden Hall». Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Η έκθεση ζωγραφικής, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, σηματοδοτεί την πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Απριλίου, να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία και να περάσει το μήνυμα, ειδικά προς τους γονείς, της ασφαλούς οδήγησης με βάση τον Κ.Ο.Κ. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή θα έχει συνέχεια και θα βρει μιμητές.

Η βουλευτής, ως μέλος της επιτροπής της Οδικής Ασφάλειας και κυρίως ως μητέρα και εκπαιδευτικός, πλήρως ευαισθητοποιημένη επί του θέματος , θέλει να τονίσει τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης των παιδιών σε θέματα οδικής συμπεριφοράς, η οποία θα πρέπει να ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία, έτσι ώστε να μπαίνουν γερά θεμέλια και να μεταλαμπαδεύονται αξίες που θα φανούν χρήσιμες για το μέλλον ενός παιδιού. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ο ρόλος των γονέων είναι καταλυτικός, διότι είναι εκείνοι που πρώτοι θα καλλιεργήσουν στα παιδιά μια σωστή οδική συμπεριφορά και ανάλογη παιδεία.