Η Ευχή που ξεχώρισε από τον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά

Εκτός τόπου και χρόνου αρκετοί  πολιτικοί που βρέθηκαν στον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.

Πολύ υλικό για το Ράδιο Αρβύλα δημιούργησαν αρκετοί πολιτικοί σήμερα στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά. Ο Βασίλης Λεβέντης πιστός στις ιδέες του ευχήθηκε οικουμενική κυβέρνηση με τους συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα να προετοιμάζονται να την βάλουν στην εκπομπή του. Οι Χρυσαυγίτες βαπτίστηκαν Χριστιανοί και βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν λίγη προπαγάνδα μιας και είδαν κάμερα.

Η ευχή που ξεχώρισε από τον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά

Κάποιοι βέβαια ξέρουν την σημασία της συγκεκριμένης εορτής τόσο για τον Πειραιά όσο και για τους ανθρώπους τους που μοχθούν στην θάλασσα.

Η Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά, με αφορμή τον καθαγιασμό των υδάτων για την ημέρα των Θεοφανείων, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι το φως των Θεοφανείων να φωτίσει τις καρδιές όλων και να σκορπίσει απλόχερα ελπίδα και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο. Η σκέψη μας βρίσκεται πάντα δίπλα στους ναυτικούς που ταξιδεύουν μακριά από τις οικογένειές τους καθώς επίσης και σε εκείνους που υπηρετούν στο Εμπορικό Ναυτικό, αλλά και στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος. Η λαμπρή αυτή γιορτή ας αποτελέσει την αρχή για προκοπή και δημιουργικότητα».