Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11 – Βροχερή μέρα σήμερα και μπορεί να φέρει κοντά τα 12 ζώδια… Ας δούμε όμως πως θα εξελιχθεί η μέρα!

Διαβάστε προσεκτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον 11ο οίκο σου δεν αποκλείονται εντάσεις και τσακωμοί με φιλικά σου πρόσωπα που δεν ασπάζονται τον τρόπο που λειτουργείς στα ερωτικά σου θέματα. Αυτό ίσως σε ωθήσει να κάνεις μια αλλαγή, να μπεις σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να δημιουργήσεις άλλες παρέες. Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα η έλξη σου στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη, οπότε προκλήσεις και σφοδροί έρωτες που θα σε κρατούν σε εγρήγορση θα είναι συχνό φαινόμενο, μάλλονόμωςθα «καίγονται» γρήγορα, θα χάνεις το ενδιαφέρον σου και θα το ξαναρίχνεις στην αναζήτηση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πιθανόν να νιώσετε ότι σας έχει καταπιεί η ρουτίνα και επαναλαμβάνεστε, κάτι που μπορεί να σας σπρώξει στο να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες, χόμπι ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι θα δώσει μια ανανέωση σε σας και τη σχέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Υδροχόο και 10ο οίκο σου θα σε αναγκάσει να ξεκολλήσεις από κάποιες συντηρητικές αντιλήψεις και νοοτροπίες που αφορούν στα ερωτικά σου, ενδεχομένως δείχνοντάς σου με άγαρμπο και αιφνιδιαστικό τρόπο, ότι η επιλογή που νόμισες ασφαλής για σένα, επειδή ήταν στα πλαίσιά σου, ήταν λανθασμένη. Γι’ αυτό καλείσαι να δεις ότι η ουσία είναι αλλού, στην ποιότητα και το χαρακτήρα ενός προσώπου κι αυτά πρέπει να είναι τα κριτήριά σου κι όχι το κοινωνικό ή οικονομικό του status. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν αρκετές συγκρούσεις στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως με ανώτερό σου, με αποτέλεσμα να γίνεται η ζωή σου δύσκολη και να μεταφέρεις την ένταση στο σπίτι και στη σχέση σου, ξεσπώντας με την παραμικρή αφορμή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να ανοίξεις φτερά για κάτι καινούργιο που θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης και τις αντιλήψεις σου είναι το ζητούμενο του Άρη στον 9ο οίκο σου κι αυτό θα έπρεπε να ακολουθήσεις, ώστε να εκτονώσεις την ενέργειά σου. Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι ή με πρόσωπο άλλης χώρας, φυλής ή κουλτούρας που θα εξάψει το ενδιαφέρον σου και θα σε κινητοποιήσει να κάνεις πράγματα που μέχρι πριν δεν είχες τολμήσει. Αν είσαι σε σχέση, ένα νομικό ή γραφειοκρατικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα σας έχει διαρκώς στο τρέξιμο ενώ δεν αποκλείεται να γίνει αιτίας διαμάχης μεταξύ σας για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το χειριστείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετή ένταση και πάθος σου δίνει ο Άρης στον 8 οίκο της λίμπιντο και των σεξουαλικών επιθυμιών σου, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι θα τονιστεί η ανάγκη σου για καινούργιες ερωτικές εμπειρίες ενώ ο μαγνητισμός σου θα είναι τέτοιος που θα ελκύεις ακόμα και τις… πέτρες. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι όλα τα άτομα τα οποία σε προσεγγίζουν με αυτό το σκοπό θα σου αρέσουν, μάλιστα αρκετά θα σε φέρνουν σε πολύ άβολη θέση με τον απότομο ή και αγενή τρόπο τους, κάνοντάς σε και σένα να φερθεί ανάλογα. Αν είσαι σε σχέση, έσοδα και έξοδα μάλλον θα είναι ισόπαλα, αφού όσο εύκολα μπορεί να σας έρχονται χρήματα στα χέρια, άλλο τόσο γρήγορα θα σας φεύγουν σε υποχρεώσεις και έξτρα έξοδα που σκάνε συνεχώς.

 

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στον Υδροχόο και 7ο οίκο σου οι ήρεμες, χαλαρές στιγμές στη σχέση σου θα είναι δυσεύρετες, καθώς οι ανταγωνισμοί και οι διαφωνίες με το σύντροφό σου θα είναι συχνές και τις περισσότερες φορές θα καταλήγουν σε καβγά και για το πιο ασήμαντο πράγμα. Όσο βρίσκεστε σε κίνηση και δράση σαφώς τα παραπάνω συμπτώματα θα είναι λιγότερα ή πιο ήπιας μορφής, αφού ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα εκτονώνεται. Αν είσαι ελεύθερος/η μια ανακατωσούρα στην ερωτική σου ζωή είναι αναμενόμενη, καθώς επίσης και μια πιθανή δική σου αλλαγή κατεύθυνσης, ακόμα και μέσα από την επιλογή ενός προσώπου που θα είναι τελείως διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου, σε στυλ, νοοτροπία και αντιλήψεις, ενδεχομένως και εμφάνιση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι λίγο δύσκολο να τηρήσεις πλάνα και προγράμματα, αφού κάτι θα προκύπτει διαρκώς που θα τα ανατρέπει και θα νιώθεις τελείως αποσυντονισμένος/η. Είναι πιθανό μάλιστα ακόμα κι ένα άτομο από τη δουλειά σου να αλλάξει αντιμετώπιση απέναντί σου και να αρχίσει να σε βλέπει ξαφνικά με άλλο μάτι. Δεν αποκλείεται να σου κάνει κρούση που θα σε βάλει σε πειρασμό να παραβείς τις αρχές σου να μην μπερδεύεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι σε σχέση, αρκετό τρέξιμο αλλά και προβλήματα στο χώρο της εργασίας σου ή ζητήματα υγείας θα απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου σας κι οι στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μεταξύ σας θα είναι ελάχιστες.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή θα είναι ταχύτατες με τον Άρη στον 5ο οίκο σου, καθώς θα έχεις αρκετά φλερτ και προτάσεις και μάλιστα θα… διακριθείς τόσο στο ταλέντο να ελκύεις πρόσωπα ασυνήθιστα, εκκεντρικά ή και αλλοπρόσαλλα, που θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν έχεις μαγνήτη. Είναι πιθανό ορισμένες φορές να νιώσεις ότι πιέζεσαι ή να αισθανθείς άβολα από την επιμονή κάποιου/ας να τον δεχτείς στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας που θα σε ξεσηκώσει. Αν είσαι σε σχέση, δε θα μπορείς να μείνεις μέσα γι’ αυτό κυρίως οι βραδινές σου έξοδοι θα πληθύνουν, «σέρνοντας» σχεδόν μαζί και το ταίρι σου. Επίσης, ίσως βγαίνεις συχνότερα με τους φίλους σου μιας και θα έχεις έντονο το αίσθημα της ανεξαρτησίας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιο εξωστρεφής και μαχητικός/η θα είσαι αυτό το διάστημα και αποφασισμένος/η να επιμείνεις μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου. Ένας από αυτούς είναι να βρεις ένα άτομο, που θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και θα δώσει νέα ώθηση στη ζωή σου. Όμως δεν αποκλείεται να βγάλεις αρκετό εγωισμό ή να χάνεις εύκολα την υπομονή σου, αν τα πράγματα δεν προχωρούν όπως τα θέλεις ή με τους δικούς σου ρυθμούς. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κάποιες ζημιές στο σπίτι ή προβλήματα με μέλη της οικογένειάς σας θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας και συχνά θα προκαλούν αναστάτωση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε εσείς συγκεκριμένες εργασίες ή να σχηματίσετε ένα κοινό μέτωπο για να τα αντιμετωπίσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις μια έλλειψη υπομονής και ψυχραιμίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που έχεις έρθει αρκετά κοντά, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι η εξέλιξη μεταξύ σας είναι αργή κι ενδεχομένως να αρχίσεις να τοπιέζεις. Επίσης, ίσως γνωρίσεις κάποιον/α που θα σου αρέσει πολύ και να ενθουσιαστείς, όμως στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι σας χωρίζει άβυσσος σε νοοτροπία και αντιλήψεις. Αν είσαι σε σχέση, η καθημερινότητά σας κάθε άλλο παρά ήρεμα θα κυλά, καθώς εκτός από καβγάδες και διαφωνίες με το ταίρι σου ή με συγγενείς σας, είναι πιθανές και ζημιές τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου που θα σας ταλαιπωρήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσον αφορά στο ερωτικό τομέα η σεξουαλικότητά σου μάλλον θα χτυπήσει κόκκινο, ενώ δεν αποκλείεται να σε πιάσει και μια τάση να βιώσεις νέες εμπειρίες, χωρίς όμως να επιδιώξεις κανένα είδος δέσμευσης. Επίσης, μπορεί να παρουσιάσεις μια ανικανοποίητη πλευρά και τίποτα απ’ όσα έχεις να μη σε ευχαριστεί ή να σου φαίνονται λίγα ή να σου γίνει μια «επίθεση» από ένα πρόσωπο που θα αναστατώσει τη ζωή σου και από το οποίο θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Αν είσαι σε σχέση, θα πρέπει να καταπολεμήσετε μια μανία κατανάλωσης που ίσως σας πιάσει και να αποφύγετε σπατάλες ή αχρείαστα έξοδα που θα τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα προκύψουν έκτακτα που θα χρειαστεί να καλύψετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει στις επάλξεις, υψώνοντας το λάβαρο της επανάστασης στην προσωπική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να υιοθετήσεις μια πολιτική «χτυπάω και φεύγω» στα ερωτικά σου, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δέσμευση, να γίνεσαι αρκετά διεκδικητικός/η, ώστε να περάσει το δικό σου και μετά να χάνεις το ενδιαφέρον σου, κάτι που λογικό είναι εκτός από έλξη, να προκαλεί αντιδράσεις, ακόμα κι αντιπάθειες του αντίθετου φύλου. Είναι μια περίοδος ανήσυχη και άστατη για σένα και η πιο σωστή διαχείριση αυτής της έντονης ενέργειας είναι να βρεις τρόπους να δραστηριοποιηθείς για να εκτονώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχουν αρκετές κόντρες, ανταγωνισμοί και διαφωνίες στη σχέση σου, ενώ οι αντιφάσεις σου ή οι ξαφνικές τάσεις ανεξαρτησίας σου δε θα διευκολύνουν στο να εξομαλύνεται γρήγορα η κατάσταση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο 12ο οίκο σου θα σου προκαλέσει μια εσωτερική ή ψυχολογική αναστάτωση, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου που δεν θα είναι εύκολο να χειριστείς. Από τη μια, μπορεί να κινηθείς υπόγεια αλλά επιθετικά στα ερωτικά σου, προκειμένου να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, από την άλλη όμως ίσως σε πιάνουν οι μαύρες σου και θέλεις να χαθείς από προσώπου γης, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμείς. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγεις αυτή την περίοδο είναι τα μπλεξίματα με δεσμευμένους/ες γιατί δε θα παραμείνουν κρυφά για πολύ. Αν είσαι σε σχέση, δύσκολα θα κρατάς μέσα σου ό, τι σε ενοχλεί ή σε στενοχωρεί, όμως θα υπάρχει μια υπερβολή ή δραματοποίηση που θα είναι κουραστική για το ταίρι σου.

 

 

Πηγή: astrology.gr