Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11: Σε σχέση ή… free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το Piraeusview.gr!

Διαβάστε με προσοχή:

ΚΡΙΟΣ

Είναι δύσκολο να ελέγξεις την παρορμητική και αυθόρμητη φύση σου αλλά αν περιμένεις λίγο, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να εμφανιστεί στο δρόμο σου κάτι αξιόλογο που θα αξίζει την κάθε σου προσπάθεια. Αντί λοιπόν να στέκεσαι στο τώρα και τα συναισθήματα της στιγμής, καλύτερα να επικεντρωθείς στο μέλλον. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ονειρευτεί, να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και μην προβείς σε μια κίνηση, που μπορεί να σε χαντακώσει. Αν είσαι σε σχέση, τα λόγια ή η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου θα σας προβληματίσουν και θα αρχίσετε να ψάχνετε τις πιθανές αιτίες που τα προκαλούν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχεις κάνει κάποια σχέδια για να πετύχεις ένα συγκεκριμένο ερωτικό στόχο όμως δεν βλέπεις να πηγαίνουν έτσι όπως τα είχες στο μυαλό σου. Το θέμα είναι να μην σε πάρει από κάτω κι αρχίσεις να απογοητεύεσαι. Χαλάρωσε, συνάντησε κάποιους φίλους σου που σε κάνουν να ξεχνιέσαι και να περνάς καλά και κυρίως διατήρησε την υπομονή και το πείσμα σου. Κάποια πράγματα έχουν το χρόνο τους και δεν γίνονται όποτε τα θέλουμε εμείς. Αν είσαι σε σχέση ίσως ζητήσεις την αντικειμενική γνώμη του συντρόφου σου σε ένα επαγγελματικό σου θέμα στο οποίο έχεις κολλήσει. Η διαφορετική του ματιά όμως θα σε βοηθήσει να βγεις από το αδιέξοδο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα για κάποιο λόγο αισθάνεσαι πιο ήρεμος/η και αισιόδοξος/η, παρά το ότι υπάρχουν ανοιχτά ερωτικά θέματα που δεν έχουν επιλυθεί και ενδεχομένως να σε απασχόλησαν αρκετά τις προηγούμενες μέρες. Πιθανόν να τα βλέπεις τελείως διαφορετικά πια ή απλά να αποφάσισες να τα αφήσεις στην τύχη κι όπου πάνε, αφού νιώθεις ότι τουλάχιστον από την πλευρά σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, οπότε το μόνο που σου μένει είναι να χαλαρώσεις και να περιμένεις. Αν είσαι σε σχέση, μια επαγγελματική πρόταση εκ πρώτης όψεων ίσως δεν είναι επακριβώς αυτό που ήθελες, ωστόσο μην την απορρίψεις, αν δεν τη συζητήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρότι είναι δύσκολο για σένα, ίσως θα έπρεπε να προσπαθήσεις να ελέγξεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα και να αποστασιοποιηθείς από μια κατάσταση στα ερωτικά σου. Έτσι, θα μπορέσεις απερίσπαστος/η να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες και τα θέλω σου, χωρίς να παρασύρεσαι από τις επιθυμίες του άλλου προσώπου που ενδεχομένως να διαφέρουν από τις δικές σου και να καταλήξεις σε χρήσιμα συμπεράσματα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σταμάτα να παραπονιέσαι για το τι λείπει από τη σχέση σας και μοιράσου με το ταίρι σου τα όνειρα και τις προσδοκίες σου, ώστε να μπει κι αυτό στο παιχνίδι και να συμβάλλει στη βελτίωσή της.

 

ΛΕΩΝ

Μέχρι και το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Λέοντα, ενισχύοντας τη γοητεία σου αλλά και τη διάθεσή σου να ξεχωρίσεις. Είναι η κατάλληλη μέρα νασυμμετέχειςσε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ξανοιχτείς και, εφ’ όσον ευνοείσαι, να κάνεις μια νέα γνωριμία. Αν, πάλι, ήδη υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλεις, θα είναι ευκολότερο να το κερδίσεις, αν βγάλεις περισσότερη φιλικότητα και λιγότερο ερωτισμό. Αν είσαι σε σχέση, θα ρίξεις όλο το βάρος στις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σου, ωστόσο, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το τι χρειάζεται και τι όχι και να το συζητήσεις μαζί του γιατί ενδέχεται να έχετε τελείως διαφορετική εικόνα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνεις τις εσωτερικές ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου να γίνουν εμπόδιο στο ερωτικό σου μέλλον. Έχεις εύνοια και μπορείς να καταφέρεις περισσότερα από όσανομίζεις, γι’ αυτό παραμέρισέ τες και στην ανάγκη, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα. Με το πέρασμα της Σελήνης στο βράδυ απέναντί σου, θα αντιληφθείς ότι κάποια πράγματα χρειάζεται να τα αφήνεις να πηγαίνουν με τη ροή και όσο περισσότερο παρεμβαίνεις τόσο πιο πολύ τα καθυστερείς. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί το ταίρι σου να έχει όλη μέρα μια στάση πολύ ήπια και εσωστρεφή, μετά όμως είναι πιθανό να σου εκφράσει όλα όσα σκεφτόταν και ένιωθε δυο μέρες τώρα για τα οποία θα δείξεις αρκετή κατανόηση.

 

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις πιο χαλαρός/η και απελευθερωμένος/η από κλασικές αντιλήψεις ή ανασφάλειες που συχνά σε πιάνουν και δεν αποκλείεται σήμερα να εφαρμόσεις μια ασυνήθιστη για σένα ή πρωτότυπη μέθοδο, προκειμένου να προσεγγίσεις ένα άτομο που θέλεις αλλά φοβόσουν να το δείξεις, που μπορεί να σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο. Πάντως, αν κρατήσεις το ανάλαφρο στυλ και δεν μπλοκάρεις από τα συναισθήματά σου, θα υπάρξει θετική ανταπόκριση. Αν είσαι σε σχέση μπορεί η μέρα σου να είναι φορτωμένη με αρκετές υποχρεώσεις και να πιεστείς αλλά μόλις βρεθείς με το ταίρι σου, θα τα ξεχάσεις όλα και θα περάσετε ένα ήμερο, ρομαντικό βράδυ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαδίζεις σταθερά σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι όσον αφορά στα ερωτικά σου και δεν πρόκειται να το αλλάξεις, εκτός αν πειστείς ότι δε σε βγάζει πουθενά. Αν πιστεύεις ότι έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, μη διστάσεις να το κάνεις. Έτσι κι αλλιώς ευκαιρίες σου παρουσιάζονται, οπότε καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείς και να χαράξεις μια καινούργια πορεία. Σήμερα πάντως θα σου δοθεί η δυνατότητα με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις και θα έρθετε αρκετά κοντά. Αν είσαι σε σχέση οι όποιες αναφορές σε παρελθοντικά λάθη ή παραλείψεις του συντρόφου σου δε θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σε ένα τωρινό σας πρόβλημα, άλλωστε το θέμα είναι να βρεθεί η λύση κι όχι να αισθανθεί άσχημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά πρόσχαρος/η και επικοινωνιακός/η θα είσαι σήμερα, με το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σου να φτιάχνουν το κέφι σε όλα τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι πολύ πιθανή μάλιστα μια απρόσμενη, θετική εξέλιξη στα ερωτικά σου να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και να σε τροφοδοτήσει δικαίως με ελπίδες ότι τα πράγματα έχουν πια μπει στην τελική ευθεία. Αν είσαι σε σχέση δε φαίνεσαι πρόθυμος/η να πραγματοποιήσεις κάτι που σου είχε ζητήσει ο σύντροφός σου ή του το είχες υποσχεθεί και προσπαθείς να βρεις διάφορες δικαιολογίες για να το αποφύγεις, που φυσικό είναι να του δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Αν έχεις τις αμφιβολίες σου, καλύτερα να του το πεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις μια αρκετά ανάλαφρη διάθεση σήμερα και σε συνδυασμό με το στυλ και τη γοητεία που εκπέμπεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις του αντίθετου φύλου όπου βρεθείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο, που είναι αρκετά τσιμπημένο μαζί σου και σε θαυμάζει, να σε πλησιάσει και σου εξομολογηθεί τα αισθήματά του, κάτι που φυσικά θα σε εκπλήξει. Αν είσαι σε σχέση και θέλετε να κάνετε μια αγορά αυτή την περίοδο με το σύντροφό σου είναι η κατάλληλη μέρα για μια διαδικτυακή έρευνα, καθώς μπορεί να βρείτε πολύ πιο συμφέρουσες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία σε ηλεκτρονικά καταστήματα απ’ ό, τι σε κανονικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι το βράδυ θα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σου, αυξάνοντας την γοητεία σου και την κοινωνικότητά σου, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Τα τυχερά σου θα τα έχεις πάντως, καθώς είναι πολύ πιθανό είτε να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα είτε να βρεις εσύ κάποιον/α που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά. Επίσης, δεν αποκλείεται μια ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα συγκεντρώσει πάνω σου την προσοχή του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση, ασχέτως με το τι δείχνεις, τα αισθήματά σου για το ταίρι σου είναι αρκετά και σήμερα είναι πιθανόν να κάνεις μια κίνηση για να τα εκφράσεις, αφού με τα λόγια δεν τα πηγαίνεις και τόσο καλά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και το πρώτο μισό της ημέρας θα αισθάνεσαι κάπως περίεργα, σιγά-σιγά θα αρχίσεις να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Μάλιστα όταν περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα εγκαταλείψεις τελείως την εσωστρέφεια και θα γίνεις αρκετά πιο ανοιχτός/η και με διάθεση να βγεις και να ανακατευτείς με τον κόσμο. Μιας κι η τύχη σε ευνοεί ερωτικά είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσει ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει και να ξεκινήσεις μια επαφή μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, σίγουρα το ταίρι σου δεν έχει… μαντικές ικανότητες ή τη δική σου έντονη διαίσθηση για να ξέρει τι σου συμβαίνει, γι’ αυτό καλό θα ήταν ό,τι σε βασανίζει ή σε ενοχλεί να του το λες και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

Πηγή: astrology.gr