Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 7/11 – Σε σχέση ή… free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το Piraeusview.gr!

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα η λίμπιντό σου μάλλον θα χτυπήσει κόκκινο κι ερωτικά θα είσαι στα πάνω σου, αφού η έλξη που θα ασκείς θα σε κάνει ακαταμάχητο/η. Επίσης, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις μια κρυφή πτυχή σχετική με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα φουντώσει τα συναισθήματά σου και θα το θέλεις περισσότερο. Γι’ αυτό θα ψάξεις να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να το κάνεις δικό σου. Αν είσαι σε σχέση, η ζήλεια μπορεί να σε κυριεύσει και δεν αποκλείεται να γίνεις λίγο κτητικός/η με το σύντροφό σου αλλά έχε κατά νου ότι, αν έχεις σκοπό να περάσεις μια αρκετά συναρπαστική νύχτα μαζί του, θα πρέπει να βγάλεις αλλιώς την περίσσεια ενέργειά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επηρεάζεσαι με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα και θα μπεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς ή να ερευνήσεις περισσότερο κάποιες πληροφορίες που αφορούν σε ένα πρόσωπο που θέλεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι έχεις αναλώσει απίστευτο χρόνο και ενέργεια για αυτό που τελικά δεν αξίζει και να πάρεις την απόφαση να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες κατάκτησής του. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αφού θέλεις να έχεις τον έλεγχο στη σχέση σου, τότε να είσαι προετοιμασμένος/η να πάρεις και τις ανάλογες ευθύνες. Να ξέρεις όμως ότι με αυτό τον τρόπο δεν θα είσαι τελικά ισότιμος/η με το ταίρι σου και τα περισσότερα βάρη θα τα αναλάβεις εσύ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανό να αισθανθείς ότι ένα άτομο σε έχει στριμώξει συναισθηματικά και δε σου αφήνει περιθώρια ελιγμών, πιέζοντάς σε για μια ευθεία απάντηση, την οποία εντέχνως αποφεύγεις, ίσως γιατί κι εσύ δεν είσαι σίγουρος/η ακόμα τι να κάνεις. Το θέμα είναι ότι μάλλον το έχεις παρατραβήξει με τις αναβολές και πρέπει σύντομα κάπου να καταλήξεις γιατί παιδεύεστε κι οι δύο. Αν είσαι σε σχέση, ένα θέμα στην εργασία σου ίσως τελικά αποδειχτεί πιο πολύπλοκο και ενδέχεται να εμπλέκονται κι άλλοι, οπότε μπορεί να αναγκαστείς να δουλέψεις πολύ περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζες, κάτι που σημαίνει ότι θα αποχαιρετήσεις το όμορφο, ερωτικό βράδυ που ονειρευόσουν με το ταίρι σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σου βγαίνει έντονος δυναμισμός και αισθάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής στα χέρια σου. Να μην υποχωρήσεις μπροστά σε κανένα εμπόδιο και να κυνηγήσεις τα «θέλω» σου. Ίσως μάλιστα συνειδητοποιήσεις ότι οι πολλές παραχωρήσεις δε σου έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε πρέπει να παραμείνεις σταθερός/η στο στόχο σου, ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να βρεις ταίρι. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει, ώστε να επιλυθεί μια και καλή ένα θέμα που σας παιδεύει αρκετό καιρό. Πάντως έχετε υπόψη σας ότι το να κρύψετε λεπτομέρειες δε θα είναι προς το συμφέρον σας.

 

ΛΕΩΝ

Τα έντονα συναισθήματά σου μπορεί να σε παρασύρουν και να αρχίσεις να γεμίζεις από προσδοκίες για ένα άτομο, κάνοντας σχέδια για ένα μέλλον μαζί του. Ωστόσο, για μια ακόμα φορά θα διαπιστώσεις ότι προκειμένου να τα καταφέρεις, χρειάζεσαι υπομονή, πείσμα και να μην ξεφεύγεις από το στόχο σου. Γι’ αυτό να είσαι πιο συγκρατημένος/η και να σιγουρεύεις το κάθε βήμα σου, έτσι ώστε σιγά-σιγά να έρθεις πολύ κοντά του. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό μυστικό ή σχετικό με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας αναστατώσει λίγο σήμερα αλλά θα διαμορφώσει και μια άλλη εικόνα από αυτή που είχατε μέχρι τώρα, πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και πείσμα έχεις και αποφασισμένος/η είσαι να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και σήμερα θα το αποδείξεις περίτρανα, καθώς δε θα αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους αλλά θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για να πάρουν την κατεύθυνση που εσύ επιδιώκεις, χρησιμοποιώντας όσα μέσα χρειάζονται, ακόμα και την επιρροή ή τη βοήθεια ενός κοινού φίλου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου καλό είναι να γίνει, ώστε να έρθουν όλα στο φως και να μην υπάρχουν μυστικά ανάμεσά σας. Μην αποφεύγεις να του αναφέρεις κάποια πράγματα, ακόμα κι αν ξέρεις ότι προσωρινά μπορεί να το πειράξουν.

 

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να χάσεις τη διπλωματία και την ευγένειά σου και να βγάλεις μια ασυμβίβαστη ή και απόλυτη συμπεριφορά απέναντι σε ένα πρόσωπο, με το οποίο «βρίσκεστε σε διαβουλεύσεις» προκειμένου να είστε μαζί. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που θα θέσεις απαράβατους όρους και προϋποθέσεις για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο, κάλιο αργά όμως, παρά ποτέ. Τώρα αν θα γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά σου, εξαρτάται από το πόσο πολύ σε θέλει… Αν είσαι σε σχέση, ίσως χρειαστεί να σχηματίσετε ένα κοινό μέτωπο με το σύντροφό σου για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία ένα οικονομικό ή οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει κι όχι να προσπαθήσεις μόνος/η σου να βρεις άκρη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σου κάνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, ενισχύοντας τον δυναμισμό αλλά και την αποφασιστικότητά σου, κάτι που φυσικά βοηθά στο να πετύχεις τους στόχους σου στην ερωτική σου ζωή, βάζοντας σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βγει όπως το έχεις στο νου σου. Χρησιμοποίησε σαν άσσους στο μανίκι σου στοιχεία και πληροφορίες που θα μάθεις και φρόντισε να απομακρύνεις όποιον/α θεωρείς ότι μπορεί να εμποδίσει τον σκοπό σου. Αν είσαι σε σχέση, ένας γνωστός ή συγγενής σας ενδεχομένως να σας βοηθήσει ή να σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο-κλειδί ή ειδικό, ώστε να διευθετήσετε οριστικά ένα γραφειοκρατικό ή πρακτικό σας θέμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο στον ορίζοντα το οποίο θέλεις, είναι η κατάλληλη μέρα για να το κάνεις δικό σου. Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου, ώστε να βρεις έναν τρόπο να εξάψεις τον ενδιαφέρον του. Τσίγκλησε την περιέργειά του και εφάρμοσε όλες τις «πατροπαράδοτες» μεθόδους κατάκτησης. Παρότι δεν είσαι οπαδός των τακτικών, θα διαπιστώσεις ότι καμιά φορά είναι απαραίτητες, ακόμα και στον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σου γίνει μια πρόταση μέσα από την οποία θα βγάλεις επιπλέον χρήματα αλλά, πριν βιαστείς να πεις το «ναι», συζήτησέ τη με το σύντροφό σου και εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα γιατί κάτι μπορεί να κρύβει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα, οπότε δεν πρέπει να κάνεις πίσω και να παρατήσεις τις προσπάθειές σου να βρεις εκείνο το πρόσωπο, το οποίο θα σε καλύπτει απόλυτα και θα θέλεις να περάσεις τη ζωή σου μαζί του. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σου, καλείσαι να μην καμφθείς από τη μοναξιά που συχνά νιώθεις και να κάνεις συμβιβασμούς, αλλά να επιμείνεις με σθένος μέχρι να δικαιωθείς.Υπομονήέχεις, η τύχη δεν είναι εναντίον σου, οπότε βάστα λίγο ακόμα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως ένας φιλικό πρόσωπο σας προσφέρει μια λύση ή προτείνει κάτι που θα είναι συμφέρον ή υπόσχεται μελλοντικά κέρδη αν το οργανώσετε σωστά, που θα σας βάλει σε σκέψεις κι ίσως το επιχειρήσετε σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις συναισθηματική φόρτιση και διάθεση για απομόνωση σήμερα, καθώς θα νιώσεις κουρασμένος/η, περισσότερο ψυχολογικά, απ’ όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Το να κάτσεις ήρεμα να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις και τι θα σε ικανοποιούσε περισσότερο, θα σε βοηθούσε αρκετά για να μην σπαταλάς άδικα το χρόνο σου με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μπορούν να στα προσφέρουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παραδεχτείς ότι σε κάποια πράγματα είσαι απόλυτος/η. Αν είσαι σε σχέση, μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι άκρως διαφωτιστική και για τους δυο και θα σας φέρει πιο κοντά, καθώς θα κατανοήσετε περισσότερο σκέψεις και συναισθήματά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί, σχετικό με μια πρόσφατη ερωτική σου υπόθεση, θα σε ρίξει ψυχολογικά και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς ότι τρέφεις ακόμα αισθήματα για το συγκεκριμένο άτομο, αλλιώς δε θα σε πείραζε καθόλου. Είτε, λοιπόν, θα φροντίσεις να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο και θα προχωρήσεις παρακάτω είτε θα το πλησιάσεις ξανά για μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αν φυσικά ξέρεις ότι σε θέλει ακόμα. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό να λογοφέρεις με ένα συγγενή ή φίλο σου που υποστηρίζει ότι είσαι εξαρτημένος/η από το ταίρι σου και σε έχει του χεριού του. Μπορεί να αντιδράς, όμως καλό θα ήταν να το σκεφτείς σαν ενδεχόμενο…

 

 

Πηγή: astrology.gr