Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11 – Οι ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και σήμερα πάλι εδώ μαζί σας!

Διαβάστε με προσοχή:

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μια ευχάριστη ανατροπή σήμερα αντιστρέφει τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και είναι πολύ πιθανό να σε «κυνηγήσει» το πρόσωπο που τόσο καιρό ήθελες εσύ, αλλά για κάποιο λόγο δε σου καθόταν και απογοητευμένος/η αποφάσισες να τα παρατήσεις. Γι’ αυτό καλό είναι να μην προκαταλαμβάνεσαι και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Αν είσαι σε σχέση, η πρόσφατη γνωριμία σας με κάποια άτομα μέσω του περιβάλλοντός σας, ίσως σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς είναι πιθανό να σας γίνει μια προσφορά πολύ αξιόλογη ή να ζητηθεί η συμμετοχή σας σε ένα καινούργιο εγχείρημα που αν και θα σας ξαφνιάσει, θα την αποδεχτείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, με το σημερινό της τρίγωνο με τον Ουρανό ίσως αλλάξει τη γνώμη που έχεις για τις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται λοιπόν ένα άτομο να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του που κρατάει καιρό και μάλιστα να είναι κάποιο που κι εσένα σου άρεσε, αφού όμως δεν έβλεπες κάποια κίνηση, το διέγραψες από τη… λίστα σου. Ένα φλογερό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό εξαιτίας ενός απροσδόκητου γεγονότος που αφορά στα οικονομικά σας να αναγκαστείτε να πάρετε μια απόφαση με το σύντροφό σου, εφαρμόζοντας μια μέθοδο ασυνήθιστη ή τελείως διαφορετική.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται ότι τα διάφορα σχέδια που είχες καταστρώσει για να κερδίσεις ένα πρόσωπο που σου άρεσε μάλλον δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα κι είχες αρχίσει να χάνεις την ελπίδα σου. Σήμερα όμως με το τρίγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη απέναντί σου, εντελώς αναπάντεχα θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άλλο άτομο που θα σε συναρπάσει και πολύ σύντομα δε θα θυμάσαι καν το όνομα του προηγούμενου. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανή μια ξαφνική συνάντηση με φίλους και άτομα που αγαπάτε και είχατε καιρό να δείτε με τα οποία θα περάσετε υπέροχα και θα ξαναθυμηθείτε παλιές, όμορφες στιγμές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αρχίσει να πιστεύεις ότι είναι απίθανο -έως αδύνατο- να γίνει τελικά κάτι με ένα άτομο που εδώ και καιρό θέλεις αλλά δεν το ομολογείς γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου να το πάρει απόφαση και να προχωρήσει παρακάτω. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό όμως ίσως υπάρξει μια απίστευτη εξέλιξη που θα σου δώσει και πάλι την ελπίδα και θα ξαναφουντώσει τα αισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, μια ανατροπή προς το καλύτερο σε ένα επαγγελματικό θέμα σου που τόσο καιρό περίμενες και πιθανόν να είχες ξεγράψει θα σε απογειώσει τόσο ψυχολογικά, όσο κι ερωτικά, οπότε η νύχτα με το ταίρι σου αναμένεται πολύ θερμή.

 

ΛΕΩΝ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού όλη η μέρα σου θα είναι γεμάτη από ξαφνικές συναντήσεις, επαφές και ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως στα ερωτικά σου. Δεν αποκλείεται η ξαφνική επιστροφή προσώπου, μετανιωμένου για την προηγούμενη συμπεριφορά του που θα σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία ή μια απρόσμενη γνωριμία με ένα άλλο που θα βρεις αρκετά συναρπαστικό. Αν είσαι σε σχέση, θα βγάλεις όλο το μπρίο και τον ενθουσιασμό σου σήμερα στο ταίρι σου και θα είσαι ιδιαίτερα διαχυτικός/η. Επίσης, μπορεί να δεχτείτε μια επίσκεψη από συγγενείς ή φίλους σας και να στηθεί μια γιορτή από το τίποτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα έχει κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σου που μπορεί προς στιγμή να σε αποδιοργανώσουν και να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις αλλά επειδή δε σου τυχαίνουν συχνά τέτοια ξαφνικά κι ωραία, σύντομα θα συνέλθεις και θα εγκλιματιστείς. Φρόντισε να απολαύσεις ό, τι σου προσφέρεται και μη στέκεσαι στο τι θα συμβεί αύριο, αφού όπως βλέπεις όλα είναι πιθανά. Αν είσαι σε σχέση, ένα ξαφνικό κέρδος ή δώρο από την οικογένειά σας θα σας ευχαριστήσει αρκετά και θα αρχίσετε να κάνετε πλάνα για το άμεσο μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σχεδιάσετε μια αλλαγή στο σπίτι ή μια αγορά που είχατε παγώσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής. Μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει μέσω φίλων, γνωστών ή εντελώς συμπτωματική σε ένα μέρος που συχνάζεις είναι πολύ πιθανή και η εξέλιξή της θα είναι πολύ γρήγορη. Επίσης, μπορεί να κάνεις μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σου αν και κάπως πιο τολμηρή ή προχωρημένη για τα δεδομένα σου που όμως θα έχει μεγάλη απήχηση στο αντίθετο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, μια κίνηση ή η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα και θα σε ξαναφουντώσει το ενδιαφέρον σου που είχε αρχίσει να ατονεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν λατρεύεις τις εκπλήξεις, ωστόσο σήμερα, αν εξαιρέσεις τον αρχικό αιφνιδιασμό που θα σε κάνει να τα χάσεις, στο τέλος μάλλον ευχαριστημένος/η θα μείνεις, καθώς θα δεχτείς εντελώς απρόσμενα το επίμονο φλερτ ενός προσώπου που θα σου αρέσει αρκετά. Ξαφνικά μια προοπτική για κάτι τελείως φρέσκο και διαφορετικό απ’ όσα είχες γνωρίσει θα ανοιχτεί μπροστά σου, γι’ αυτό φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, ένα κέρδος ή μια αλλαγή σχετική με την εργασία σου θα χαροποιήσει τόσο εσένα όσο και το σύντροφό σου, κυρίως το πρώτο αφού θα σας δώσει ξαφνικά μια γερή ανάσα. Αν είσαι άνεργος/η, ίσως σου γίνει από το πουθενά μια πρόταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη σου σήμερα δεν αποκλείεται εντελώς ξαφνικά να αποφασίσεις να τερματίσεις μια κατάσταση που τραβάει καιρό και έχει καταλήξει περισσότερο καθημερινή συνήθεια ή έχεις αρχίσει να βαριέσαι. Μπορεί να είναι μια απόφαση της στιγμής, όμως θα σου βγει σε καλό, αφού θα απελευθερωθείς και θα ανοίξεις το δρόμο για κάτι καινούργιο και πολύ πιο όμορφο να εμφανιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, άλλο προγραμματίζατε σήμερα με το ταίρι σου κι άλλο θα τελικά θα σας κάτσει, αφού είναι πιθανό να βρεθείτε τυχαία με κάποιους φίλους κι εκεί που είχατε ξεκινήσει για κάτι χαλαρό να καταλήξετε να ξενυχτήσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα η τύχη θα σου κτυπήσει την πόρτα, εκεί που δεν περίμενες κι ήσουν αμέριμνος/η ή είχες χάσει κάθε ενδιαφέρον, αποδεικνύοντάς σου ότι καλό είναι στον έρωτα να μην αποκλείεις τίποτα. Αρκεί να παραμερίσεις τα «πρέπει»σου για να αφεθείς να ζήσεις κάτι διαφορετικό και να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, ώστε να αρπάξεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε κάποιες δουλειές στο σπίτι που θα δημιουργήσουν άλλες και στο τέλος να μπλέξετε. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά θα βαρεθείτε και να τις παρατήσετε, ασχολούμενοι με πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, Ουρανό, έρχεται κι αλλάζει τελείως τα δεδομένα, αφού πάνω που είχες πάρει την απόφαση κι ετοιμαζόσουν να πεις το «ναι» σε ένα άτομο που σε πολιορκεί στενά εδώ και μέρες, θα αλλάξεις άποψη. Ίσωςσυνειδητοποιήσειςότι δεν ταιριάζετε καθόλου ή τρέφεις ακόμα αισθήματα για ένα πρόσωπο του πρόσφατου παρελθόντος σου που δεν το έχεις ξεπεράσει, ώστε να πας παρακάτω. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια εντελώς απρόσμενη είδηση για μια υπόθεσή σας που περιμένατε να κλείσει εδώ και καιρό θα σας χαροποιήσει, αφού επιτέλους θα γίνει και μάλιστα προς το συμφέρον σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτά που δεν προγραμματίζεις ή δεν μπορείς να υπολογίσεις, τελικά, είναι τα καλύτερα αλλά εσύ σήμερα θα αρχίσεις να το συνειδητοποιείς. Μεγάλη είναι η πιθανότητα να σου γίνει μια κρούση από άτομο που κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο που θα σε ξαφνιάσει, αλλά στην πορεία θα μάθεις ότι του άρεσες από καιρό και δεν του είχες δοθεί η ευκαιρία να σε πλησιάσει. Φρόντισε να συνέλθεις σύντομα από την έκπληξη για να μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, μια αλλαγή που επεδίωκες στη δουλειά σου θα γίνει σήμερα και θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σου, οπότε θα έχεις κάθε λόγο να το γιορτάσεις με το ταίρι σου.

 

Πηγή: astrology.gr