Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11 – Δείτε και σήμερα τι μπορεί να κρύβει για εσάς και τα ερωτικά σας το ερωτικό μας ωροσκόπιο!

Διαβάστε προσεκτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η σοβαρότητα της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν ταιριάζει και πολύ με το χαλαρό πνεύμα της Παρασκευής, αλλά δε σου αφήνει και περιθώρια να παρεκτραπείς, αφού ακόμα κι αν την αγνοήσεις μετά θα σε πιάσουν τύψεις, ενοχές ή ανασφάλειες για το αν έκανες καλά. Πάντως δε σου κάνει κακό να προσπαθήσεις να είσαι πιο εγκρατής και συνετός/η στα ερωτικά σου, αν πραγματικά επιδιώκεις κάτι πιο ποιοτικό. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να προκύψουν σήμερα κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που δε θα μπορέσετε να γλυτώσετε όσο κι αν το θέλετε, αναγκάζοντάς σας έτσι να μεταβάλλετε το πρόγραμμά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες φορές, εξαιτίας της ανάγκης σου να πάρεις επιβεβαίωση ή να αισθανθείς καλύτερα, αφήνεσαι να πιστέψεις όμορφα, μεγάλα λόγια. Σήμερα όμως θα ζητήσεις χειροπιαστές αποδείξεις από ένα άτομο που προσπαθεί να σε πείσει να του δώσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, συχνά σε πιάνουν διάφορες ανασφάλειες για το αν θα είσαι με το σύντροφό σου μαζί για πάντα ή αν τα συναισθήματά σας θα αλλάξουν με τον καιρό, γιατί θα σας καταπιεί η ρουτίνα. Κάτι τέτοιες σκέψεις θα σε τυραννούν απόψε, όμως φρόντισε να μη χάνεις το τώρα, ασχολούμενος/η με το τι θα γίνει στο μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα σε ωθεί να έχεις μια ρεαλιστική αντιμετώπιση στα ερωτικά σου, οπότε καλό θα ήταν να μετριάσεις τις αυθόρμητες ή επιπόλαιες κινήσεις και να βαδίσεις με βάση τη λογική σου. Γι’ αυτό είναι πιθανό να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση, αν τύχει να προκληθείς και να μην ενδώσεις, σκεφτόμενος/η καλά το «μετά». Αν είσαι σε σχέση, στα οικονομικά συνήθως είσαι άστατος/η αλλά οι εποχές δεν επιτρέπουν περιττές σπατάλες και σε πράγματα που στοχεύουν στην ευχαρίστηση. Γι’ αυτό ακολούθησε τις συμβουλές του συντρόφου σου και κράτα το χέρι σου λίγο σφιχτό ώστε να κλείσεις όσο πιο πολλές υποχρεώσεις μπορείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω προσπαθείς να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και να κρατηθείς όσο είναι δυνατό προσγειωμένος/η στην πραγματικότητα. Ωστόσο, ξέρεις ότι μιας και ο ρεαλισμός δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου, με την πρώτη ευκαιρία θα ξανακυλήσεις στο συναισθηματισμό. Ένα πρόσωπο μάλιστα που δείχνει δυσπρόσιτο/η ή κρύο απέναντί σου, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Αν είσαι σε σχέση, αφήνεσαι στις βουλές του συντρόφου σου, μετά παραπονιέσαι για διάφορα και τελικά σε πιάνει το κυκλοθυμικό σου και ξεσπάς. Καλό θα ήταν όμως να βάλεις τα όριά σου για να γλυτώνεις τις εντάσεις και να ξέρει κι η άλλη πλευρά πού να σταματήσει.

 

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη μέρα να οργανώσεις ένα σχέδιο δράσης στα ερωτικά σου γι’ αυτό είναι καλό να αποφύγεις τις πολλές επαφές και συζητήσεις γιατί μπορεί να λειτουργήσουν διασπαστικά και να ξεφύγεις τελείως από το στόχο σου. Άλλωστε όσο περισσότερα είναι τα λόγια, τόσο λιγότερες είναι οι πράξεις. Αν δεσμευμένος/η αναζητάς την ποιότητα και οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες αλλά κάθε σχέση για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο θέλει προσωπική δουλειά, ακόμα κι αν έχεις βρει τον τέλειο σύντροφο, αλλιώς με το πέρασμα του χρόνου θα παίρνει την κάτω βόλτα. Αν θέλεις το παραπάνω πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια σου και να περάσεις στη δράση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία φίλος σου ή πιο έμπειρος στα ερωτικά θέματα θα μπορούσε σήμερα να σε βγάλει από ένα δίλημμα που σε απασχολεί γι’ αυτό και καλό θα ήταν να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του, αφού εμπλέκεσαι συναισθηματικά κι είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενικός/η. Κι όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε τη λύση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις αρκετές δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις που σε κρατούν απασχολημένο/η, όμως καλό θα ήταν να βρεις λίγο χρόνο και για το σύντροφό σου γιατί συχνά τον παραμελείς. Οι σχέσεις χρειάζονται αρκετά για να λειτουργήσουν και να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο, κυρίως τη φυσική παρουσία.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις μεν την εύνοια του Δία, αλλά αυτό που σου χρειάζεται αυτή την περίοδο είναι να βάλεις στόχους στην προσωπική σου ζωή και να σταματήσεις να είσαι φλου και ό,τι προκύψει. Οφείλεις να είσαι συγκεκριμένος/η στο τι θέλεις, με σωστά κριτήρια και να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα ανταποκριθεί, αν επιθυμείς κάτι σοβαρό και με διάρκεια. Αν είσαι σε σχέση, αντί να γκρινιάζεις στο σύντροφό σου ή να του κάνεις παρατηρήσεις για κάποιες δουλειές του σπιτιού που αποφεύγει, τόνισέ του πόσο καλά λειτουργείς σε ένα όμορφο, τακτοποιημένο χώρο για να τον ρίξεις στο φιλότιμο. Αν δεν πιάσει, τότε μπορείς να γίνεις πιο αυστηρός/η.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γνωριμία μέσω ενός γνωστού σου με ένα άτομο ώριμο, σε ηλικία ή στον χαρακτήρα, θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, αφού θα σου δώσει την εντύπωση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του και να συμβεί κάτι καλό μεταξύ σας. Θα στείλεις το μήνυμά σου, όμως θα περιμένεις κάποια δείγματα κι από την πλευρά του, πριν προχωρήσεις παραπάνω. Αν είσαι σε σχέση, δε/ν χρειάζεται να είσαι αυστηρός/η με το ταίρι σου, αν δεις ότι άλλα λες εσύ κι αλλιώς τα εισπράττει. Εξ αιτίας της συναισθηματικής εμπλοκής καμιά φορά γίνονται παρεξηγήσεις. Δείξε υπομονή και κατανόηση και μην ξεχνάς ότι και συ καμιά φορά με αυτό τον τρόπο αντιδράς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι πολύ πιο συμμαζεμένος/η και προσγειωμένος/η τον τελευταίο καιρό, ίσως γιατί πλέον βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά στα ερωτικά σου. Με την Αφροδίτη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου έχεις τις ευκαιρίες να κάνεις τα ανοίγματά σου, να παίξεις, να γνωριστείς. Σήμερα ενδέχεται να σε ελκύσει ένα πρόσωπο σοβαρό και μετρημένο που θα σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς το κάτι παραπάνω μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, από οικονομική διαχείριση δεν το ‘χεις, αφού από τη στιγμή που θα πιάσεις χρήματα στα χέρια σου τα έχεις «εξαφανίσει». Κάνε ένα πρόχειρο προϋπολογισμό κι αν δεν μπορείς ή φοβάσαι ότι δε θα τον τηρήσεις, τότε άσε να τον αναλάβει ο σύντροφός σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου παίρνεις τα πάνω σου, καθώς βλέπεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις μπροστά τις μηχανές σου και να αρχίσεις να διεκδικείς περισσότερα στην προσωπική σου ζωή. Βελτίωση θα υπάρξει, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου και μην τον κρίνεις αυστηρά. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου πάντως θα τόνωνε πολύ την αυτοπεποίθησή σου, στοιχείο απαραίτητο για να κερδίσεις το αντίθετο φύλο. Αν είσαι σε σχέση, ίσως γίνεις αυστηρός/η ή επικριτικός/η με το ταίρι σου, εξ αιτίας ενός λάθους ή παράλειψής του. Το μόνο που θα καταφέρεις όμως έτσι είναι να χαλάσεις τη διάθεση και των δυο. Προσπάθησε να είσαι πιο ανεκτικός/η.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις συνηθίσει να κινείσαι ελεύθερα και δεν μπορείς να μπεις σε νόρμες και καλούπια, αφού οποιοδήποτε είδος περιορισμού σε ωθεί στην επανάσταση και σε σπρώχνει να κάνεις τα αντίθετα. Αυτή σου η στάση μπορεί να μην αρέσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο με το οποίο έχετε έρθει πιο κοντά αλλά νιώθεις ότι κατά κάποιο τρόπο προσπαθεί να σε αλλάξει ή να σε κάνει πιο «κλασικό», οπότε είναι πιθανό σήμερα να αναρωτηθείς, μήπως τελικά δεν σου ταιριάζει. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις λίγο άσχημα για τη συμπεριφορά ή κάποιες αδικαιολόγητες αντιδράσεις σου απέναντι στο σύντροφό σου για κάτι που δεν ήταν τόσο σημαντικό και σκέφτεσαι ότι οφείλεις να κάνεις ή να πεις κάτι για να επανορθώσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή είναι αρκετές, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι για να βασιστείς. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να συνεχίσεις την αναζήτησή σου, μέχρι να βρεις αυτό που ζητάς και να μην σταματήσεις ή να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σχέση μακρόχρονη χωρίς προβλήματα, ευθύνες και αγωνίες δεν υπάρχει κι αυτό θα πρέπει να το κατανοήσεις. Δοκιμάζεται καθημερινά, το ίδιο και τα άτομα που την αποτελούν αλλά αν υπάρχει πραγματική αγάπη και συνεννόηση, τότε είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν. Πρέπει να πιστέψεις σε αυτήν και να μη γκρινιάζεις για τα πιθανά εμπόδια που εμφανίζονται γιατί συνήθως αυτά τη δυναμώνουν.

 

 

 

Πηγή: astrology.gr