Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11 – Τι κρύβει το ερωτικό ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια… αν είναι free ή και σε σχέση!

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Η στρατηγική και η ρεαλιστική αντιμετώπιση χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα κι όχι η αισιοδοξία και αυθορμητισμός, αλλά κατά κάποιο τρόπο, όσο κι αν χαλάει η καλή σου διάθεση,σου είναι απαραίτητα, προκειμένου να δεις κατάματα κάποια πράγματα στα ερωτικά σου και να τα πάρεις απόφαση, παρά να ζεις στον κόσμο σου. Ίσως καταλήξεις στο να κάνεις μια δραστική κίνηση που είτε θα απεμπλακείς συναισθηματικά από ένα άτομο είτε θα καταστρώσεις ένα σχέδιο για να το διεκδικήσεις. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να σας συστήσουν ένα/μία ειδικό που θα αναλάβει να ξεμπλέξει ένα πρόβλημα με περιουσιακό, κληρονομικό ή οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον 7ο οίκο σου κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και όλα τα φώτα όπως αντιλαμβάνεσαι συγκεντρώνονται πάνω στη σχέση σου. Αποκαλύψεις αλλά και εξομολογήσεις καταπιεσμένων συναισθημάτων ίσως σας ταρακουνήσουν όσο πρέπει για να δείτε τα πάντα τελείως διαφορετικά. Πιθανόν να βάλεις το σύντροφό σου πρώτο στη λίστα προτεραιοτήτων σου και να περνάς περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται κάποιες εμπιστευτικές πληροφορίες ή ένα μυστικό που θα μάθεις να αλλάξει εντελώς την άποψή σου για ένα πρόσωπο και να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσεις μια ευκαιρία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από εκεί που ήσουν ανοιχτόμυαλος/η και συζητήσιμος/η, ξαφνικά σήμερα θα βγάλεις μια απόλυτη πλευρά, κυρίως στα ερωτικά σου, με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, να κάνει όψη με τον Πλούτωνα και θα τα βλέπεις όλα μαύρα ή άσπρα, κάτι που είναι πολύ μακριά από το χαρακτήρα σου. Πιθανόν να είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η οπότε δεν θα είσαι κι αντικειμενικός/η, ειδικά με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και ενδεχομένως να σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο, εμποδίζοντάς σε να πάρεις σωστές αποφάσεις. Αν είσαι σε σχέση, το να βάλετε κάτω έσοδα και έξοδα και να σχεδιάσετε μια στρατηγική για το άμεσο μέλλον μόνο καλό θα σας κάνει, αφού έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προβλήματα δεν λύνονται μόνα τους και όσο αποφεύγεις να τα αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο, τόσο αυτά θα ξαναγυρνούν και θα σου χτυπούν την πόρτα. Σήμερα μπορεί να σε αναστατώσει μια εξομολόγηση του συντρόφου σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι τα σημάδια υπήρχαν κι αν είχες δώσει περισσότερη προσοχή νωρίτερα, θα ήσουν προετοιμασμένος/η και θα είχες πράξει ανάλογα, ενώ τώρα δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό θα ήταν να μην επηρεαστείς από αποκαλύψεις ή υπονοούμενα που αφορούν σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν προέρχονται από φιλικό σου άτομο και να κάνεις τις δικές σου έρευνες γιατί ενδέχεται να είναι φήμες.

 

ΛΕΩΝ

Δεν θα πετάς από τη χαρά σου σήμερα γιατί συνειδητοποιείς ότι ένας ερωτικός σου στόχος ίσως είναι πιο δύσκολος απ’ ό, τι είχες αρχικά εκτιμήσει, καθώς ενδιαφέρεται για κάτι πιο σοβαρό από το να περνάει καλά κι όπως πάει. Αυτό είναι που σε κολλάει, αφού δεν ξέρεις αν μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτές τις απαιτήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή ή σε φοβίζουν τα «ανταλλάγματα» που υποψιάζεσαι ότι πιθανόν να πληρώσεις στην πορεία. Αν είσαι σε σχέση, ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως συμβάλλει θετικά στην επίλυση ενός εργασιακού ή θέματος υγείας ή να σας παραπέμψει στο κατάλληλο άτομο προκειμένου να το διευθετήσετε και καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τις συμβουλές του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Δεν είσαι από τα άτομα που δεν μπορούν να διαχειριστούν την αλήθεια, κυρίως στην ερωτική τους ζωή και θέλεις να την ακούς, ακόμα κι αν δε σε ευχαριστεί, αφού έτσι ξέρεις τι σου γίνεται και μπορείς να προσδιορίσεις μια κατάσταση και να λάβεις τα μέτρα σου. Με αυτό το σκεπτικό σήμερα ίσως ζητήσεις από ένα πρόσωπο να είναι ξεκάθαρο μαζί σου, αν ενδιαφέρεται ή όχι ώστε να αποφασίσεις πώς θα πορευτείς από δω και στο εξής. Αν είσαι σε σχέση, ένα γραφειοκρατικό, πρακτικό ή θέμα με ένα παιδί θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τη διακριτικότητά σας, ενδεχομένως και κάποιο «μέσο» που διαθέτετε για να το διευθετήσετε.

ΖΥΓΟΣ

 

Βαθιές επιθυμίες και ανάγκες σου επανέρχονται στην επιφάνεια σήμερα, ζητώντας από σένα επιτακτικά να τις ανεβάσεις στην κορυφή της προσωπικής σου λίστας και να μην σου περάσει καν από το μυαλό να τις αγνοήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο που κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο να φουντώσει τα συναισθήματά σου, που νόμιζες ότι είχες υπό έλεγχο, με μια κίνηση ή ένα υπονοούμενο που θα σου πετάξει και να αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να γίνεις ζηλιάρης/α με το σύντροφό σου ή να αποπειραθείς να «ψαρέψεις» ή να κάνεις τη δική σου έρευνα για να διαπιστώσεις, αν σου λέει την αλήθεια, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει τη δυσανασχέτησή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα, τίποτα δε θα αφήσεις στην τύχη. Θα ανακατέψεις, θα κόψεις και θα μοιράσεις τα χαρτιά της ερωτικής τράπουλας, φροντίζοντας όμως να κρατήσεις όλα τα καλά φύλλα για σένα, οπότε η νίκη σου θεωρείται βέβαιη. Ό,τι πεις κι ό,τι κάνεις θα είναι στοχευμένο και θα χτυπά κατευθείαν στην καρδιά και το μυαλό αυτού/ης που θέλεις, γι’ αυτό θα είναι αδύνατο να σου αντισταθεί. Αν, ωστόσο, είσαι σε σχέση, έλεγξε τις σκέψεις σου γιατί μπορεί να ξεστρατίσουν και να αρχίσεις να υποψιάζεσαι το ταίρι σου για πράγματα που δεν ισχύουν. Επίσης, έχε κατά νου μήπως επηρεάζεσαι αρνητικά από ένα συγγενικό πρόσωπο εξ αιτίας των δικών του εμπειριών και βιωμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Κάποια υπονοούμενα από το ταίρι σου που -ούτε λίγο, ούτε πολύ- μεταφράζονται ως «δεν μπορείς να πας όπου θέλεις και να κάνεις ό, τι σου έρχεται στο κεφάλι» κι εφ’ όσον είστε μαζί θα έπρεπε να το υπολογίζεις περισσότερο, λογικό είναι να σε ενοχλήσουν αρκετά, αφού θα νιώσεις περιορίζεσαι ασφυκτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδεχομένως να χρειαστεί να περιορίσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνει κινήσεις πιο οργανωμένες ή βασισμένες σε ένα σχέδιο, προκειμένου να κερδίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Εδώ που τα λέμε, το ρητό «στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται» δεν ειπώθηκε τυχαία, οπότε γιατί κι εσύ να μην το εφαρμόσεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου κάνει εξάγωνο με τον Ερμή και δεν αποκλείεται να βρεθείς με μια παρέα, μέσα από την οποία θα έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που, εκτός του ότι θα σε ελκύσει αρκετά, θα υπάρξει μεταξύ σας κι ένα ιδιότυπο παιχνίδι μυαλού που θα εξάψει περισσότερο τη φαντασία σου. Εφ’ όσον είσαι σε εγρήγορση, ελέω Άρη, καλό θα ήταν να το τραβήξεις λίγο περισσότερο, μιας και η εμπειρία θα είναι μάλλον ενδιαφέρουσα. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να μάθετε ένα πικάντικο κουτσομπολιό σήμερα για ένα γνωστό ή μια γνωστή σας που θα σας εκπλήξει, καθώς άλλη εικόνα είχε δώσει προς τα έξω. Επίσης, μπορεί να ζητηθεί επειγόντως η βοήθειά σας από ένα φίλο σας που θέλει να ξεμπερδέψει από ένα μπλέξιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Θα αντιληφθείς, έστω και καθυστερημένα, ότι το να καταφεύγεις σε αποσπασματικές αντιδράσεις κι αντιφατικές συμπεριφορές δεν κάνουν καλό στη σχέση σου και μπερδεύουν το σύντροφό σου. Χρειάζεται να είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η ως προς το τι θέλεις ή σε ενοχλεί και η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει αρκετά να το πεις, ακόμα κι αν προς στιγμή γίνεις δυσάρεστος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό θα ήταν να κάνεις ένα διάλειμμα από την ενεργό δράση και να σκεφτείς λίγο περισσότερο τα της ερωτικής σου ζωής, ώστε να πάρεις ανεπηρέαστος/η αποφάσεις ή να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη τακτική που θα ακολουθήσεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλές σκέψεις και συναισθήματα σε κατακλύζουν, ενδεχομένως για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το πρόσφατο παρελθόν σου και ίσως σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Όντας/ούσα σε αυτή την κατάσταση εννοείται ότι δεν θέλεις να συζητήσεις, ούτε να έρθεις σε επαφή με κανέναν, προτιμώντας να μείνεις μόνος/η και να τα επεξεργαστείς. Το πιο πιθανό πάντως είναι στο τέλος να τα εκμυστηρευτείς σε ένα άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι θα πεις αν τυχόν συναντηθείς ή επικοινωνήσεις με ένα συγκεκριμένο συγγενή σου γιατί ξέρεις ότι δεν κρατά μυστικά ή αλλοιώνει τα λεγόμενα, φοβούμενος/η μήπως δημιουργήσει θέματα στη σχέση σου.

 

 

Πηγή: astrology.gr