Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11

Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 25/11 – Λίγο πριν μπει το Σαββατοκύριακο η Παρασκευή μοιάζει ως η ιδανική μέρα για νέους έρωτες στα 12 ζώδια…

Διαβάστε προσεκτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία απέναντί σου να κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη αλλά και την σύνοδό της με τον Πλούτωνα τα έντονα συναισθήματα θα κάνουν πάρτι σήμερα και είναι πολύ πιθανό να σε σπρώξουν να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, χωρίς να σε νοιάζουν καθόλου οι συνέπειες. Επιπλέον, επειδή οι υπερβολές δε θα λείψουν, φρόντισε να μη φερθείς επιπόλαια, ιδιαίτερα αν υπάρξει κάποιο πρόσωπο που θα σε βάλει σε πειρασμό, γιατί θα βρεθείς δεμένος/η μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, μια πρόταση συνεργασίας δεν αποκλείεται να σας φανεί απίστευτα καλή και να θέλετε να την αποδεχτείτε αμέσως, αλλά ελέγξτε τις λεπτομέρειες προσεκτικά γιατί αν τυχόν μετανιώσετε στην πορεία, δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, βρίσκεται σε περίεργη θέση, καθώς τόσο ο Δίας όσο και ο Πλούτωνας με τους οποίους κάνει όψη προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης. Εσένα πάντως θα κάνει ό,τι μπορεί να σου φτιάξει το κέφι γι’ αυτό έρχεται να σου κάνει ένα δωράκι με τη μορφή μιας γνωριμίας μέσα από τη δουλειά σου που ενδέχεται να είναι το τυχερό σου, αρκεί να το χειριστείς καλά και να κρατήσεις το μέτρο. Αν είσαι σε σχέση, στα καλά του καθουμένου ή από κάποια λόγια που θα φτάσουν στα αφτιά σου δεν αποκλείεται να σου μπουν διάφορες ιδέες για το ταίρι σου, όμως καλό θα ήταν να τις κρατήσεις προς το παρόν για τον εαυτό σου μέχρι να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία και σύνοδο με τον Πλούτωνα έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε παρασύρει ερωτικά και θα χάσεις το μπούσουλα. Θα βγάλει στην επιφάνεια την συναισθηματική σου πλευρά αλλά δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σχέση πολύ παθιασμένη, με σκηνικά ζήλειας και κτητικότητας από την πλευρά του που ίσως δεν μπορέσεις να αντέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, οι προοπτικές μιας υπόθεσης, που αφορά στα οικονομικά, εφορία ή μια κληρονομιά, μάλλον είναι υπέρ σας, όμως θα πρέπει κι εσείς να είστε πολύ προσεκτικοί στο χειρισμό της και να χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο που έχετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα απέναντί σου, σε τετράγωνο με τον Δία σε προκαλεί να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι και ακόμα κι αν ήθελες, δε θα μπορέσεις να της χαλάσεις το χατίρι. Η έλξη που θα ασκείς θα είναι μεγάλη και θα τραβήξεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου πάνω σου, οπότε δεν αποκλείεται όχι μόνο να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αλλά να γεννηθεί κι ένας μεγάλος έρωτας. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να επιδιώξεις μια έξοδο σήμερα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να αποφασίσετε με το ταίρι σου κάποιες μετατροπές ή επιδιορθώσεις στο σπίτι ή σε ένα δωμάτιο, θα ξεκινήσετε όμως από ένα καλό ξεκαθάρισμα, πετώντας ό,τι παλιό και άχρηστο έχετε μαζέψει και πιάνει χώρο.

 

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα από τη μια σου βγάζει μια σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση και από την άλλη σε σπρώχνει να τα ρίξεις όλα πίσω σου και να κάνεις ό,τι λέει η καρδιά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και να του πιάσεις την κουβέντα. Αν μάλιστα δεις ότι έχεις ανταπόκριση μπορεί και να το πας ένα βήμα παραπέρα. Ωστόσο, έχε το νου σου γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείς και να αρχίσεις να κομπάζεις ή να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Αν είσαι σε σχέση, μια επίσκεψη συγγενών ή φίλων θα κάνει το βράδυ σας αρκετά ευχάριστο, ενώ μέσα από την κουβέντα ίσως μάθετε και κάποια πληροφορία ή ένα μυστικό που θα σας εκπλήξει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά ευνοϊκή είναι η μέρα για τα ερωτικά σου, καθώς σου προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, να γνωριστείς αλλά και να φλερτάρεις. Ενδεχομένως να συναντήσεις κάποια φαινόμενα υπερβολής ή επιπολαιότητας ή να ελκύσεις ένα πρόσωπο που θα σου υποσχεθεί τον ουρανό με τα άστρα. Ωστόσο, αν κρατάς εσύ τα «λουριά» και δεν χάσεις τον έλεγχο, μπορεί να έχει πολύ καλή κατάληξη η συγκεκριμένη ιστορία. Αν είσαι σε σχέση, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό που επικρατεί και ξεφύγετε οικονομικά από τα όριά σας, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Μπορείτε να πάρετε κάτι για να… ξεγελάσετε την πείνα σας, αλλά για το παραπάνω, πρέπει να περιμένετε.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με το Δία στο ζώδιό σου αλλά και σύνοδο με τον Πλούτωνα, όπερ και σημαίνει ότι ερωτικά η χαρά και ενθουσιασμός που θα σε καταλάβει πρέπει να βασίζεται σε συγκεκριμένα γεγονότα, αλλιώς οφείλεις να λειτουργήσεις προσεκτικά και στοχευμένα, προκειμένου να πετύχεις το σκοπό σου. Σίγουρα η ευκαιρία θα σου δοθεί, φρόντισε όμως να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο και να διεκδικήσεις αυτόν/η που θέλεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κλείσετε μια συνεργασία ή συμφωνία αρκετά επωφελή για το επαγγελματικό σας μέλλον ή σας γίνει μια πρόταση που θα είναι ενδιαφέρουσα. Σε κάθε περίπτωση πάντως χρειάζεται να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση και να δώσετε αρκετή προσοχή στους όρους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Πλούτωνας, κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη δίνοντάς σου αρκετή δύναμη και αποφασιστικότητα, αλλά και τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μια και καλή την κατάσταση στα ερωτικά σου για να μην υπάρχουν ούτε παρανοήσεις, ούτε και αλλαγή γνώμης στην πορεία. Μπορεί να αναγκαστείς να δώσεις ένα τελεσίγραφο στο πρόσωπο που θέλεις, όμως το πιο πιθανό είναι να πιάσει, άλλωστε υπάρχει και η ώθηση του Δία που, όσο να πεις, βοηθά. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις με το σύντροφό σου και να ξεφύγεις απ’ όλα, δεν αποκλείεται μάλιστα να το παρακάνεις με το φαγητό ή το ποτό, καλό θα ήταν όμως να μην ξεφύγεις πολύ από τα όριά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει για σένα με τον καλύτερο τρόπο στα ερωτικά ή την υπάρχουσα σχέση σου, αφού από τη μια υπάρχει η εύνοια του κυβερνήτη σου, Δία, από την άλλη, αν χειριστείς σωστά τα πράγματα και εφαρμόσεις το ρητό «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», σίγουρα θα κερδίσεις αυτόν/η που θέλεις πολύ. Επίσης, αν βγεις απόψε, δεν αποκλείεται να περάσεις μια πολύ παθιασμένη βραδιά με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική επιθυμία θα σε παρασύρει και θα θέλεις να προσφέρεις μοναδικές εμπειρίες στο σύντροφό σου για να τον ευχαριστήσεις, αλλά με μια τέτοια συμπεριφορά θα κερδίσεις κι εσύ, αφού κι αυτός με τη σειρά του θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύο δυνατές όψεις γίνονται σήμερα και σε επηρεάζουν αρκετά, αυτή της συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιό σου και το τετράγωνό της με το Δία και πραγματικά ίσως είναι η μέρα που θα δικαιωθείς στα ερωτικά σου για την επιμονή και την υπομονή σου να μην κατεβάσεις τον πήχη των απαιτήσεών σου και να αναζητάς το καλύτερο για σένα. Ο ερωτισμός θα σε συνεπάρει και θα είσαι πιο έτοιμος/η από ποτέ να ζήσεις κάτι δυνατό, οπότε η πιθανότητα ενός ειδυλλίου είναι πολύ μεγάλη. Αν είσαι σε σχέση, συναισθηματικά θα νιώσεις πολύ κοντά στον άνθρωπό σου και μάλιστα μπορεί να κάνεις μια εντυπωσιακή κίνηση για να του δείξεις την αγάπη σου. Επίσης, μια πρόταση επαγγελματική θα είναι αιτία γιορτής για τους δυο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ζωή είναι ωραία κι υπάρχουν άτομα γύρω σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, οπότε αυτό πρέπει να σκέφτεσαι συνεχώς και να μην αφήσεις μια μελαγχολική διάθεση που θα σε πιάσει να επικρατήσει. Ακόμα κι αν δεν έχει βρεθεί αυτό το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, φρόντισε να μην το σκέφτεσαι καθόλου και πάρε ό,τι σου προσφέρει η μέρα. Η χαλαρότητα και η ευδιαθεσία ίσως σε φέρει κοντά σε κάποιον/α που ενδέχεται μελλοντικά να υπάρξει μια άλλη επαφή. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να ανοίξει μια πόρτα στα επαγγελματικά σας που θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε με αρκετή σοβαρότητα και ωριμότητα γιατί μπορεί αργότερα να αποδειχθεί αρκετά επικερδής.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα εσύ είσαι από αυτούς/ες που ευνοούνται ιδιαίτερα και έχεις λίγο τύχη παραπάνω για μια καινούργια γνωριμία με άτομο που θα είναι η προσωποποίηση της χαράς και θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου ή, αν υπάρχει ήδη ένα άτομο που κυνηγάς, επιτέλους να καταφέρεις να το κερδίσεις. Ωστόσο, κράτα μια επιφύλαξη, καθώς ενδέχεται να ακούσεις πολλές υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Όποια επιλογή κι αν κάνεις θα πρέπει να είναι συνετή και έξυπνη. Αν είσαι σε σχέση, ένας φίλος/η θα σας ανοίξει τα μάτια σε ένα θέμα που σας αφορά και θα σας σώσει τελευταία στιγμή από μια κακοτοπιά ή λανθασμένη κίνηση που σχετίζεται με τα οικονομικά σας.

 

 

Πηγή: astrology.gr