Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 2/11 – Δείτε τι αποκαλύπτει και σήμερα το ωροσκόπιο για όσους αναζητούν έναν νέο έρωτα ή όσους τον ζουν…

Διαβάστε περισσότερα:

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στον Τοξότη, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι η μέρα σου θα είναι γεμάτη αυθορμητισμό κι ανεμελιά, πολύ περισσότερο δε, αν επικοινωνήσεις με πολύ δικά σου πρόσωπα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Με τον ενθουσιασμό να σε παροτρύνει, υπάρχει η περίπτωση να επιχειρήσεις να έρθεις αρκετά κοντά με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα ή θα γνωρίσεις και να αποκτήσετε μια στενή επαφή. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου ίσως επαναφέρει ένα θέμα στο προσκήνιο που θεωρούσες ότι είχε λήξει από την πλευρά σου, οπότε θα χρειαστεί να το πιάσετε και πάλι από την αρχή μήπως κι αυτή η φορά είναι η τελευταία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδέχεται να εισβάλλει στηζωή σου ένα νέο πρόσωπο που θα σε συναρπάσει με το κέφι και την ενέργειά του και θα σε κάνει να νιώσεις πιο φρέσκος/α και ανανεωμένος/η από ποτέ. Η εξέλιξη της επαφής θα είναι πολύ γρήγορη και κάπου θα χάσεις τον μπούσουλα, όμως στο τέλος θα παρασυρθείς στους ρυθμούς του και θα γίνεις πιο ανοιχτός/η, εξωστρεφής και ερωτικά πολύ πιο παιχνιδιάρης/α. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να χαλαρώσεις και να μη σκέφτεσαι ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και μέρες. Γι’ αυτό θα είσαι πρόθυμος/η να αποδεχτείς όποια πρόταση σου κάνει ο σύντροφός σου προκειμένου να αποσπάσεις την προσοχή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στον 7ο οίκο σου, στον Τοξότη και ο έρωτάς σου για ένα πρόσωπο ίσως ξαναφουντώσει. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή μαζί του και να συζητήσετε για το αν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρείτε, κάτι που εκ πρώτης όψεως δε φαίνεται εύκολο, δεν είναι ωστόσο κι απίθανο, αν κι από την πλευρά του υπάρχουν συναισθήματα ή έχετε αλλάξει πια κι οι δύο. Αν είσαι σε σχέση, θα δραστηριοποιηθείς σήμερα, αναλαμβάνοντας κάποια πράγματα που είχες υποσχεθεί στο ταίρι σου, που μέχρι πρότινος δεν έκανες λόγω έλλειψης χρόνου. Επίσης, ενδέχεται να παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα βγάλεις προς τα έξω μια εικόνα πιο εξωστρεφή και ίσως ένα άτομο, που μπορεί να σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο, να σε δει διαφορετικά, καθώς θα δείχνεις πιοπροσεγγίσιμος/η και θα φανεί και η άλλη σου πλευρά, την ευχάριστη, με το έξυπνο χιούμορ Βέβαια βοηθά και το γεγονός ότι είσαι χαλαρός/η και δεν νιώθεις καμία πίεση ή δεν περιμένεις ντε και σώνει να γίνει κάτι. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά σου, μήπως καταφέρεις να περάσεις ένα ξέγνοιαστο βράδυ με το σύντροφό σου κι έστω για λίγες ώρες να ξεκουραστείς και να ξεχάσεις οποιοδήποτε καθήκον.

 

ΛΕΩΝ

Η ζωντάνια κι ο αυθορμητισμός σου πηγαίνει περισσότερο από τις στρατηγικές και τη μυστικοπάθεια γι’ αυτό άσεκατάμέρος το αφ’ υψηλού ύφος, τα μυστήρια και τα περίεργα παιχνίδια και προσπάθησε, απλά και χαμογελαστά, να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Θα δεις ότι, όχι μόνο θα το κερδίσεις αμέσως, αλλά και εσύ θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θέλετε να πάτε κάπου σήμερα για να ξεσκάσετε ή να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Είτε οι δυο σας είτε με φίλους για φαγητό, ποτό και κουβεντούλα, πάντως μέσα δε θα μείνετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να πιστεύεις ότι με σκληρή δουλειά κι οργάνωση όλα γίνονται, όμως όσον αφορά στα ερωτικά, αυτό δεν ισχύει γιατί όσο κι αν προσπαθήσεις να στρώσεις μια κατάσταση, αν δενέχειςτύχη, δε σου κάθεται. Αυτό τον καιρό έχεις εύνοια κι ας μην το παραδέχεσαι ανοιχτά, οπότε όλο και κάτι συμβαίνει στη ζωή σου, εκμεταλλεύσου τη λοιπόν για να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αν είσαι σε σχέση, η συζήτηση με κάποια μέλη της οικογένειάς σας για ένα θέμα που αφορά σε σπίτι ή ένα άλλο περιουσιακό ζητήματα θα γίνει σε πολύ καλό κλίμα και ενδέχεται στο τέλος να καταφέρετε να φτάσετε σε μια συνεννόηση, αρκεί να κρατήσετε τον έλεγχο και να μην αφήσετε να ξεμακρύνει η κουβέντα.

 

ΖΥΓΟΣ

Παραμένειςαισιόδοξος/η και σήμερα, ίσως μάλιστα αποφασίσεις να μην ασχοληθείς καθόλου με τα ερωτικά σου και να καταπιαστείς με άλλα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο/η. Ωστόσο, εντελώς συμπτωματικά μπορεί να γνωριστείς με ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει αμεσότητα στην επικοινωνία, οπότε θέλεις δε θέλεις, θα ξαναμπείς στο παιχνίδι. Αν είσαι σε σχέση, είναι μέρα με πολύ τρέξιμο για γραφειοκρατικά ή συναφή θέματα αλλά παρά το ζήλο σου, ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει. Ίσως καταναλώσεις άδικα χρόνο και ενέργεια γι’ αυτό όταν επιστρέψεις σπίτι θα είσαι άκεφος/η, ο σύντροφός σου όμως θα καταφέρει να σου φτιάξει το κέφι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς σε ελκύει πολύ ένα συγκεκριμένο άτομο που όμως είναι τελείως διαφορετικό από σένα, πιο εξωστρεφές, γελαστό και μέσα στην ενέργεια και την κίνηση κι αυτό κάπου σε φοβίζει γιατί νομίζεις ότι δεν είναι αξιόπιστο ή είναιανώριμο. Σκέψου όμως ότι μπορεί απλά να είναι ενθουσιώδες και αισιόδοξο από την φύση του. Ψάξ’ το λίγο περισσότερο γιατί δεν αποκλείεται στην πορεία να αλλάξεις γνώμη. Άσε που θα σου κάνει και καλό η επαφή μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες ερωτικές επιθυμίες σου και ίσως επιχειρήσεις κάποιες από αυτές να τις πραγματοποιήσεις με το σύντροφό σου που μάλλον θα ανταποκριθεί θερμά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σου ξεκινά με ενέργεια, κέφι και ζωντάνια και νιώθεις ότι όπου να ‘ναι κάτι θα γίνει στα αισθηματικάσου. Η Σελήνη άλλωστε στο ζώδιό σου ενισχύει τη θετική σου σκέψη και την ελπίδα ότι από δω και πέρα μόνο όμορφες μέρες θα υπάρχουν κι αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο τονωτικό για να πάρεις φόρα και να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα πρόσωπο που έχετε έρθει πιο κοντά ή να γνωρίσεις κάποιο άλλο που θα σε συναρπάσει. Αν είσαι σε σχέση, «όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει» όπως λέει η παροιμία και σήμερα η… πολυφωνία μπορεί να σας καθυστερήσει και να μην καταφέρετε να λύσετε ένα θέμα που σας αφορά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι απίθανο να νιώσεις μπερδεμένος/η ή ότι βρίσκεσαι σε δίλημμα, καθώς θα είσαι ανάμεσα σε δυο άτομα που σου αρέσουν εξίσου, αλλά δεν θα μπορείς να επιλέξεις ποιο θέλεις περισσότερο ή ποιο είναι το πιο κατάλληλο για σένα. Καλό θα ήταν όμως να αφήσεις τηδιαίσθησήσου ελεύθερη να πάει εκεί που πάει η καρδιά και να μην πιέζεσαι, από φόβο μην τυχόν κάνεις λάθος. Το τι είναι σωστό ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις αρκετή δουλειά και ίσως νιώσεις αρκετά κουρασμένος/η, εφ’ όσον όμως είχες υποσχεθεί στο σύντροφό σου να πάτε κάπου, δεν θα μπορέσεις να το πάρεις πίσω, οπότε με βαριά διάθεση θα τον ακολουθήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου δοθεί η ευκαιρία -ή θα την βρεις- να φλερτάρεις, να παίξεις και να προκαλέσεις ένα άτομο, αφού όλα είναι μέρος του παιχνιδιού για να το γοητεύσεις κι η ανταπόκρισήτουθα σε ενθαρρύνει και θα φτιάξει τη διάθεσή σου. Άλλωστε το μόνο που επιδιώκεις είναι να περάσεις καλά και ό, τι ήθελε προκύψει και με τόσους πλανήτες να σε ευνοούν, τα τυχερά δε θα σου λείψουν. Αν είσαι σε σχέση, για κανένα λόγο δε θέλεις να καταπιέζεσαι και μιας κι είσαι ειλικρινής, ίσως πετάξεις κάτι στο ταίρι σου, χωρίς να το σκεφτείς καθόλου που μεν θα το ενοχλήσει, δε, θα είναι αυθόρμητο και θα αντανακλά τα συναισθήματά σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να εκνευριστείς με κάποιους πολύ δικούς σου ανθρώπους που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα για τις ερωτικές σχέσεις και έχουν τις απαντήσεις για όλα τα ζητήματα. Ενδεχομένως όμως, μέσα σε όλες τις αμπελοφιλοσοφίες που θα σου αραδιάσουν, να υπάρχει κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις και να δεις αλλιώς το θέμα σου. Μην προκαταλαμβάνεσαι λοιπόν και κλείνεις τα αφτιά σου σε ό,τι σου λένε. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως διαφωνήσεις με το σύντροφό σου στο χειρισμό ενός επαγγελματικού σας ζητήματος και προσπαθήσεις να του αποδείξεις ότι έκανε λάθος. Ωστόσο, θα «έπιανε» περισσότερο ένας υπαινιγμός παρά ολόκληρο κήρυγμα.

 

Πηγή: astrology.gr