Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11 – Δείτε και σήμερα Σάββατο τι επιφυλάσσει το ερωτικό ωροσκόπιο στα 12 ζώδια για τα ερωτικά τους θέματα.

Διαβάστε προσεκτικά:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες που σε ευνοούν, η ερωτική σου ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με πολλές προκλήσεις και αξιόλογες προτάσεις από πρόσωπα κύρους ή και μεγαλύτερης ηλικίας, σοβαρά και υπεύθυνα που μπορούν να σου προσφέρουν μια σχέση με σταθερότητα και διάρκεια. Κι εσύ όμως θα αντιμετωπίσεις με τη δέουσα ωριμότητα πλέον τα πράγματα και ενδεχομένως να επιδιώξεις κάτι πιο ποιοτικό και κλασάτο. Αν είσαι σε σχέση, οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετές και θετικές, αν και θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, όμως θα έχεις την ώθηση και την κατανόηση του συντρόφου σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, μπαίνει στον επίσης γήινο Αιγόκερω και σου φέρνει ευκαιρίες και νέες προοπτικές στα ερωτικά σου. Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία σου θα εκτιμηθούν δεόντως από το αντίθετο φύλο γι’ αυτό θα είσαι αυτήν την περίοδο η πρώτη επιλογή για όποιο άτομο αναζητά στήριξη και διάρκεια από μια επαφή. Μια γνωριμία σε ένα ταξίδι, με πρόσωπο σχετικό με το εξωτερικό ή μέσα από ένα συγκεκριμένο χώρο θα σε συναρπάσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβεις δράση και να πάρεις πρωτοβουλίες τέτοιες που θα βελτιώσουν τη σχέση σου ή θα επιλύσουν χρόνια προβλήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου τα θέλω σου κι οι επιθυμίες σου συγκεκριμενοποιούνται και πλέον θα ξέρεις πολύ καλά τι επιδιώκεις στην ερωτική σου ζωή, τι είσαι πρόθυμος/η να προσφέρεις και τι να ζητήσεις πίσω. Η έλξη που θα ασκείς στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη και μάλιστα σε άτομα που δείχνουν ικανά να σε συμμαζέψουν και να σε βάλουν σε σειρά, κάτι που θα σου κακοφανεί αρχικά, αλλά μετά μάλλον θα σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν προοπτικές για οικονομική άνοδο και ευκαιρίες που όμως πρέπει να εκμεταλλευτείς και να έχεις υπομονή μέχρι να φανούν τα οφέλη, αλλά ο σύντροφός σου θα αποτελέσει δυνατό σου στήριγμα και θα σου δίνει κουράγιο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον 7ο οίκο σου και στρώνει το έδαφος για να φτιάξεις την ερωτική σου ζωή. Οι ευκαιρίες που θα σου προσφέρει θα είναι καλές και αρκετές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να μην απορρίψεις κανένα άτομο, πριν το γνωρίσεις περισσότερο, καθώς υπάρχει πιθανότητα να σου φανεί αρχικά δύσκολο ή και ψυχρό. Ενδεχομένως να χρειάζεται εξοικείωση για να ξεδιπλώσει όλα τα στοιχεία της προσωπικότητάς του γι’ αυτό έχε υπομονή και θα ανταμειφθείς. Αν είσαι σε σχέση, θα χαρείς στιγμές γεμάτες αγάπη και θα βιώσεις την έννοια της συντροφικότητας, αν και κάποιες φορές θα χρειαστεί να κάνεις το κάτι παραπάνω για να αποδείξεις στο σύντροφό σου τα αισθήματά σου.

 

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σου θα ανέβει πολύ, ωστόσο δεν θα ξεμυαλιστείς και θα φροντίσεις να έχεις τα πόδια σου στη γη γιατί φοβάσαι ότι θα χάσεις τον στόχο σου. Ενδεχομένως να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα, τη διατροφή και τη γενικότερη εμφάνισή σου που θα βοηθήσει και την αυτοπεποίθησή σου. Ένα πρόσωπο από τη δουλειά ίσως σε προσεγγίσει ερωτικά, όμως θα το σκεφτείς πολύ πριν κάνεις το οτιδήποτε, καθώς δε θέλεις να ειπωθούν διάφορα εις βάρος σου ή φοβάσαι τα μπερδέματα. Αν είσαι σε σχέση, οι υποχρεώσεις σου στην εργασία θα αυξηθούν αλλά τα ανταλλάγματα θα είναι τέτοια που θα καλμάρουν τις αντιδράσεις του συντρόφου σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά ευνοϊκή θα είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω για τα αισθηματικά σου, καθώς με το συγκεκριμένο ζώδιο έχετε αρκετά κοινά και καταλαβαίνεστε απόλυτα. Μέσα από το κοινωνικό ή φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου ενδεχομένως μεγαλύτερο ηλικιακά από σένα ή σοβαρό και κατασταλαγμένο που ξέρει ακριβώς τι θέλει, κάτι που θα μετρήσει αρκετά για να προχωρήσεις μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, όλα θα είναι τακτοποιημένα και ήρεμα στη ζωή σας γι’ αυτό μπορείτε να ασχοληθείτε και με αρκετά πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν είσαι παντρεμένος/η ίσως κάνετε σχέδια για ένα παιδί ενώ αν έχετε ήδη, θα πάρετε πολλές χαρές.

 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στο πλευρό σου έχεις ξεσηκωθεί ήδη από την πέραση που έχεις στο αντίθετο φύλο, οπότε αυτή η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε συγκεκριμένο στόχο και εκεί να ρίξεις την προσοχή σου. Η ποιότητα και η διάρκεια στην ερωτική σου ζωή θα είναι τα ζητούμενά σου, γι’ αυτό θα κινηθείς σε χώρους που μπορείς να βρεις ένα πρόσωπο που θα τα συγκεντρώνει. Ευκαιρίες πάντως θα σου δοθούν και αν τις διακρίνεις, θα αποκτήσεις αυτό που αναζητάς. Αν είσαι σε σχέση, το σπίτι θα σας απασχολήσει αρκετά και ίσως σκεφτείτε να το αλλάξετε, να το ομορφύνετε ή να μεταμορφώσετε ένα χώρο και να τον κάνετε πιο πρακτικό. Επίσης μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα ακίνητο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είσαι πιο αποφασιστικός/η αλλά και με περισσότερο αυτοέλεγχο γιατί δε θέλεις να παρασυρθείς από τα πάθη σου και να αποπροσανατολιστείς, γι’ αυτό θα έχεις άμεση επαφή με το λογικό σου κομμάτι. Θα βγάζεις πάντως μια σιγουριά προς τα έξω και σε κάθε μορφή επικοινωνίας που θα έχεις θα εμπνέεις σεβασμό κι εμπιστοσύνη, κάτι που θα ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές σου στο αντίθετο φύλο. Μπορεί να έρθεις αρκετά κοντά με ένα άτομο από το στενό σου περιβάλλον με το οποίο πριν είχατε τυπικές επαφές. Αν είσαι σε σχέση, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας θα χαλαρώσουν και ζητήματα που σας απασχολούσαν θα μπουν σε μια σειρά, οπότε οι εντάσεις θα μειωθούν αρκετά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη σε αποχαιρέτησε, ωστόσο, θα συνεχίσει να σου παρέχει εύνοια και τώρα και μάλιστα θα την εκτιμήσεις περισσότερο, αφού τα άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σου μπορεί να μην είναι τόσα πολλά, θα είναι όμως πολύ ενδιαφέροντα. Αν είχες ήδη έρθει κοντά με ένα πρόσωπο, μπορεί να περάσετε πανηγυρικά στο επόμενο επίπεδο. Σίγουρα πάντως τα τυχερά σου θα τα έχεις, αφού η σεξουαλικότητά σου θα είναι σούπερ ενισχυμένη. Αν είσαι σε σχέση, σε οικονομικό επίπεδο αναμένεται μια ανάκαμψη που μεν δε θα είναι θεαματική, ωστόσο θα σας βοηθήσει να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις σας, χωρίς άγχος και αν κάνετε το κουμάντο σας, να αγοράσετε και κάτι που θέλατε πολύ.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πλατύ χαμόγελο κι αρκετές προσδοκίες υποδέχεσαι την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και αυτή δε θα σε απογοητεύσει. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα έχεις ευκαιρίες για αρκετές γνωριμίες, καθώς με την κλασική σου γοητεία και την προσωπικότητά σου θα τραβάς σαν μαγνήτης. Θα ρίξεις αρκετό βάρος στην εμφάνισή σου για να την βελτιώσεις ή να την τελειοποιήσεις, οπότε θα αποβάλλεις πολλές ανασφάλειές σου και με άλλο αέρα θα διεκδικήσεις το καλύτερο για την ερωτική σου ζωή, με πολλές πιθανότητες να το κερδίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα εκδηλώνεις με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και αυτό θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα στη σχέση σου, αφού όχι μόνο θα ζήσεις όμορφες στιγμές αλλά θα λύνονται απευθείας και παρεξηγήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο 12ο οίκο σου θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ώστε να μοιραστείς τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματα σου κι ενδεχομένως να σου δοθεί η ευκαιρία να το γνωρίσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η γιατί υπάρχει περίπτωση αυτό που ψάχνεις να το βρεις στο πρόσωπο ενός ατόμου «πιασμένου» κι εκεί τα πράγματα θα σοβαρέψουν αρκετά γιατί θα πρέπει να κρατηθεί μυστική η επαφή και αυτό θα σε βάλει σε δίλημμα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα εμφανιστούν αρκετά θετικές προοπτικές στον εργασιακό τομέα οι οποίες θα απαιτήσουν το χρόνο σου, οπότε θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες για να μην έχεις προβλήματα στη σχέση σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σου δοθούν απλόχερα ευκαιρίες να φτιάξεις κάτι όμορφο, με διάρκεια που θα αξίζει γι’ αυτό φρόντισε να τις αρπάξεις και να ανταποκριθείς πλήρως. Δεν αποκλείεται μια φιλική σου σχέση να μετατραπεί σε ερωτική, χωρίς να το περιμένεις ή το συγκεκριμένο άτομο να είχε τέτοια αισθήματα για σένα καιρό και να στα εκφράσει τώρα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάντως, φαίνεται ότι μάλλον η συγκεκριμένη χρονική περίοδος θα είναι τυχερή για σένα. Αν είσαι σε σχέση, ο χρόνος που θα περνάτε θα είναι πιο ποιοτικός και θα φανεί από τα ενδιαφέροντα που θα αναπτύξετε ή το είδος της διασκέδασής σας. Ακόμα και τα μέρη που θα επισκέπτεστε θα θέλετε να είναι ξεχωριστά και εκλεκτά.

 

 

Πηγή: astrology.gr