Τα γυναικεία εσώρουχα που προτιμούν περισσότερο οι άντρες!

Τα γυναικεία εσώρουχα

Τα γυναικεία εσώρουχα που προτιμούν περισσότερο οι άντρες! – Σ’ αυτή την ερώτηση απάντησαν με ειλικρίνεια 1.000 αρσενικά.

Άντρες και γυναικεία εσώρουχα. Ποια η προτίμηση των πρώτων για τα δεύτερα; Παραδέξου το, έχεις αναρωτηθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου για το αν ο σύντροφός σου εκτιμά την τεράστια ποικιλία σε brazil εσώρουχα ή σε θέλει μ’ εκείνα τα άβολα, αβυσσαλέα στρινγκ.

Επειδή ίσως να θεωρείς λίγο αστείο να του κάνεις την ερώτηση “μωρό, με τι βρακί με προτιμάς”; σου παραθέτουμε τα στοιχεία ενός πολύ πρόσφατου γκάλοπ του Men’s Health. Χίλιοι άντρες FB followers του διάσημου περιοδικού απάντησαν στην ερώτηση και αυτά είναι τα αποτελέσματα μαζί με μία συνοπτική αιτιολογία που βγήκε από τα συμφραζόμενα:

– Το 40% θεωρεί πιο sexy τα εσώρουχα με brazil κόψιμο “γιατί μία γυναίκα δείχνει πιο άνετα μέσα σ’ ένα τέτοιο. Και το άνετο είναι και sexy. Επίσης αναδεικνύουν τα οπίσθια”.

– To 34% ψηφίζει βρακάκι τάγκα. Τάγκα είναι το στρινγκ αλλά με λίγο πιο πολύ ύφασμα. Τους αρέσει γιατί “φαίνεται ο πωπός”.

– Το 13% σε θέλει με G-String (αυτό το δείγμα εσωρούχου με το ενοχλητικό κορδόνι). Το εκτιμούν “για τη θέα”.

– Το 12% προτιμάει το κλασικό γυναικείο εσώρουχο. “Είναι καλύτερα από τη βράκα της γιαγιάς, αλλά σίγουρα όχι το πιο sexy”.

– Το 1% θέλει τη γυναίκα γιαγιά στο εσώρουχο. “Αν είναι άνετο, γιατί να μην το φορέσει. Έτσι κι αλλιώς όλες έχουν 2-3 στο συρτάρι τους”. Ειλικρινά εσείς που εκπροσωπείτε το 1% θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε.

 

 

Πηγή: ladylike.gr