Πώς τα cam girls άλλαξαν για πάντα τη βιομηχανία του πορνό!

Πώς τα cam girls άλλαξαν

Πώς τα cam girls άλλαξαν για πάντα τη βιομηχανία του πορνό! – Η απάντηση έρχεται δια στόματος 25χρονης που δηλώνει ερασιτέχνης πορνοστάρ και κάνει καριέρα στο σεξ από το σπίτι της.

Θα έχεις παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια ένα νέο κύμα επιχειρηματικότητας έχει κάνει την εμφάνισή του στην παγκόσμια ροζ βιομηχανία ταινιών, αναδιαμορφώνοντας τα όσα μέχρι σήμερα γνώριζες για το πορνό. Το χεράκι του σ’ αυτό έχει βάλει φυσικά το Διαδίκτυο, το οποίο έχει συμβάλει καθοριστικά στην απελευθέρωση των υπηρεσιών, όπως ακριβώς συνέβη με την έλευση του Airbnb στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες και εκείνη του Uber στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Και κάπως έτσι, με τη βοήθεια του internet, η πορνοβιομηχανία πέρασε στα χέρια κοριτσιών της διπλανής πόρτας, που αν και δηλώνουν ερασιτέχνες πορνοστάρ, έχουν καταφέρει από το σαλόνι του σπιτιού τους και με τη χρήση μιας απλής web κάμερας να κατατροπώσουν επαγγελματίες που είναι χρόνια στο κουρμπέτι.

Τα cam girls λοιπόν είναι οι νέες σταρ του πορνό. Κερδίζουν χρήματα βγάζοντας τα ρούχα τους και όχι μόνο, επ’ αμοιβή βεβαίως – βεβαίως, ενώ επιλέγουν να εκθέσουν το σώμα τους όπως και όσο εκείνες θέλουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Η πλειοψηφία τους εργάζεται ανεξάρτητα μέσα από sites και πλατφόρμες, που προσφέρουν στα κορίτσια τεχνική υποστήριξη, πρόσβαση στο κοινό και φυσικά ένα μηχανισμό ασφαλούς ηλεκτρονικής πληρωμής.

Απόδειξη της μεγάλης απήχησης και επιτυχίας των cam girls στην ερωτική βιομηχανία αποτελεί η “Vex Ashley”, μία 25χρονη από το Λιντς της Βρετανίας που ακούει στο ψευδώνυμο “Vex Ashley” (@vextape σε Twitter και Instagram) και η οποία δημιουργεί υψηλής αισθητικής πορνογραφία, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια και οι φίλες της , αλλά και όποιος ή όποια επιθυμεί και τη διανέμει μέσω της ιστοσελίδας “Four Chambers”.

Τα έσοδά της δεν προκύπτουν μόνο μέσα από τις ταινίες που γυρίζει, αλλά και από τους περίπου 6 χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές της από όλο τον κόσμο, που την παρακολουθούν καθημερινά μέσα από live streaming και οι οποίοι της αποφέρουν τόσα όσα χρειάζεται για να καλύπτει τα προσωπικά της μηνιαία έξοδα. Επίσης, συγκεντρώνει χρήματα για τα ερωτικά φιλμάκια της μέσα από το διαδεδομένο πλέον crowdfunding, την κινητήριο δύναμη κάθε νεοφυούς επιχείρησης, που της επιτρέπει να κάνει αυτό που γουστάρει με τους δικούς της όρους.

Απαλλαγμένη από το άγχος των εσόδων, η Ashley μπορεί να πειραματίζεται και να διατηρεί την υψηλή καλλιτεχνική αισθητική που διακρίνουν τα ερωτικά φιλμάκια της. Αρκεί μια ματιά στις φωτογραφίες που συνηθίζει να αναρτά στο λογαριασμό της στο Twitter για να το διαπιστώσεις. Σε καμία περίπτωση δεν λες ότι κάνει «φθηνό» και κακής ποιότητας πορνό.

Ίσως γι’ αυτό και η πλειοψηφία των θαυμαστών της δεν είναι άντρες, αλλά γυναίκες, όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle.

«Εύχομαι αυτή η απελευθέρωση στην πορνοβιομηχανία να συνεχιστεί και να δώσει το έναυσμα σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους της διπλανής πόρτας να εκφράσουν με δημιουργικό τρόπο τη σεξουαλικότητά τους, προσδίδοντας μία άλλη, πιο όμορφη διάσταση στην ερωτική εμπειρία», δήλωσε η Ashley.

 

Πηγή: gr.askmen.com