Η Γ. Γεννιά στους εορτασμούς του πολιούχου Ύδρας

Γεννιά

Η Γ. Γεννιά στους εορτασμούς του πολιούχου Ύδρας – Το παρών έδωσε στους εορτασμούς του πολιούχου Αγίου της Ύδρας Νεομάρτυρα Αγίου Κωνσταντίνου το περασμένο διήμερο.

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ύδρας εις μνήμην του Πολιούχου Νεομάρτυρα Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα κατάνυξης και μεγαλοπρέπειας, παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Σαλώνων Αντωνίου, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης & Τροιζηνίας Εφραίμ και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου.

Γεννιά

Κατά την παρουσία της στο νησί, η βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, αλλά και να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς και τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα του νησιού και των κατοίκων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, η κα Γεννιά πραγματοποίησε συνάντηση με το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ύδρας και το Λιμεναρχείο Ύδρας.

Γεννιά

Κατά τη συνάντηση με τους εθελοντές πυροσβέστες, ενημερώθηκε από τον προϊστάμενο κο Κόκκο Παύλο για το έργο που προσφέρουν, καθώς και για θέματα πυρασφάλειας. Η βουλευτής τούς ευχαρίστησε για την προσφορά τους, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη τόσο στην τοπική, όσο και στην ευρύτερη περιοχή στην οποία δραστηριοποιούνται.

Στο Λιμεναρχείο Ύδρας, την υποδέχτηκαν ο Λιμενάρχης κος Μανδαλάκης Γεώργιος και ο Υπολιμενάρχης κος Βαζαίος Βασίλης. Η κα Γεννιά ξεναγήθηκε στους χώρους του Λιμεναρχείου και ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν στις αρμοδιότητες των λιμενικών, ενώ συζητήθηκαν και τρέχοντα θέματα. Τέλος, ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη για τη συνεπή παρουσία του σώματος στην καθημερινότητα των πολιτών της Ύδρας, με τρόπο ενισχυτικό και συνεργατικό, αλλά και για την προσπάθεια ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του χώρου.