Έρχονται σε λίγους μήνες τα ρομπότ του σεξ!

Έρχονται σε λίγους μήνες

Έρχονται σε λίγους μήνες τα ρομπότ του σεξ! – Μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα ερωτικά ρομπότ του σεξ και αναμένεται να κοστίζουν από 13.000 ευρώ και άνω.

Πλήρως λειτουργικά σεξουαλικώς ρομπότ θα κυκλοφορήσουν από αμερικανική εταιρεία μέσα στο 2017, με την τιμή του να ξεκινά από τα 13.000 ευρώ.

Πρόκειται για τη νέα γενιά φουσκωτών κούκλων με θερμαινόμενα γεννητικά όργανα και αισθητήρες για να αντιδρούν στο κάθε άγγιγμα.

Έρχονται σε λίγους μήνες

 

Τα συγκεκριμένα ρομπότ ονομάζονται RealDoll και κατασκευάζονται από την Abyss Creations, με έδρα την Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τον Matt McMullen, ιδρυτή της εταιρείας επιθυμεί “να αναπτύσσεται συναισθηματικός δεσμός του χρήστη με το ρομπότ, στο οποίο ο χρήστης θα βλέπει έναν πραγματικό χαρακτήρα”.

079aae7d441c8f8ea321f75d8dd188cd

 

Ο David Levy, συγγραφέας του Love And Sex With Robots αναφέρει ότι χωρίς αμφιβολία “μπορεί κάποιοι να το βρίσκουν τρομακτικό αλλά η άφιξη των σεξουαλικώς ενεργών ρομπότ θα έχει σοβαρές συνέπειες”.

Έρχονται σε λίγους μήνες

 

“Βλέπουμε ήδη τρομακτικές αλλαγές στην συμπεριφορά των ανθρώπων λόγω του ίντερνετ, των φορητών συσκευών και των socialmedia.

Το επόμενο βήμα είναι να ερωτεύεται ο χρήστης την τεχνολογία να κάνει έρωτα μαζί της και να την παντρεύεται”, σημειώνει.

Έρχονται σε λίγους μήνες

Πηγή: tilestwra.com