Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 25/10 – Δείτε τι αποκαλύπτει και σήμερα το ερωτικό μας ωροσκόπιο για τα ερωτικά σας, αν είστε σε σχέση ή είστε free.

Διαβάστε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου να αλλάξει στάση απέναντί σου κι από εκεί που ήταν τυπικό, να αρχίσει να σου χαμογελά και να σου πετάει διάφορα υπονοούμενα που θα σε βάλουν σε σκέψεις. Άλλο που δε θέλεις κι εσύ να δώσεις έναν άλλο νόημα στις εργασιακές σχέσεις. Οπότε, αν σε ελκύει, μάλλον θα αρχίσεις να το προκαλείς για να δεις μέχρι ποιο σημείο είναι διατεθειμένο να το φτάσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είσαι εκνευρισμένος/η με την έκβαση ενός πρακτικού σου θέματος το οποίο φαίνεται να μην προχωρά όπως υπολόγιζες κι αυτή η ένταση είναι πιθανό να βγει στο ταίρι σου, επιφέροντας αντιδράσεις και αντίλογο σε κάθε τι που σου λέει. Θυμήσου όμως ότι αυτό δεν ευθύνεται για τίποτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις, αρκεί να έχεις σταθερή και ευθεία συμπεριφορά απέναντί του. Αν κρύβεις τα συναισθήματα που τρέφεις γι’ αυτό για να μη χάσεις το πάνω χέρι στη συνέχεια, μπορεί να το εκλάβει εντελώς διαφορετικά και να είναι επιφυλακτικό. Να είσαι σαφής και ειλικρινής γιατί έτσι θα το εκπλήξεις ευχάριστα και θα είναι πιο ανοιχτό απέναντί σου. Αν είσαι σε σχέση, αγαπάς και φαίνεται από μίλια μακριά. Μπορεί να μην το εκφράζεις στο ταίρι σου, αλλά η φροντίδα, η στήριξη και όλη η στάση σου φανερώνουν το πώς νιώθεις. Ωστόσο, μη θεωρείς αυτονόητο ότι το καταλαβαίνει πάντα. Χρειάζεται που και που να το ακούει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς σήμερα ότι το άτομο που έχεις βάλει στο στόχαστρό σου θα σε παιδέψει αρκετά πριν υποκύψει, αφού φαίνεται να έχει «ανοσία» στα όμορφα λόγια ή να μην σου αφήνει καν περιθώρια να αποκτήσεις οικειότητα μεταξύ του. Αν πραγματικά το θέλεις όμως, καλά θα κάνεις να το παλέψεις και να έχεις συνέπεια στη στάση σου. Πες-πες κάτι θα καταφέρεις στο τέλος. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις ευχάριστες «σπιτικές» στιγμές με το σύντροφό σου ενώ είναι πιθανό να βρει τον τρόπο να σε πείσει να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για να οργανώσετε το χώρο σας, τα συρτάρια ή τις ντουλάπες σας γιατί η αλήθεια δεν είσαι και πολύ της τάξης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια τάξη και να αποκτήσεις μια σφαιρική αντίληψη, ιδιαίτερα σε ένα ερωτικό σου θέμα που φαίνεται να σε διχάζει καινα μην ξέρεις πώς θα το χειριστείς. Το κλειδί είναι να προσπαθήσεις να αποτραβηχτείς και να το δεις πιο αντικειμενικά κι αν δεν γίνεται να το κάνεις μόνος/η σου, ίσως μπορεί ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος να σε βοηθήσει. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε ένα γραφειοκρατικό ή πρακτικό ζήτημα που κρατά καιρό. Στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται να γίνουν παράλληλα κι ένα σωρό άλλα που δεν τα είχατε υπολογίσει, πριν ξεμπερδέψετε.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις αποφασιστικότητα και θάρρος να παλέψεις για να κάνεις δικό σου ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, όμως πρέπει να δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες τουχαρακτήρατου οι οποίες θα κρίνουν το αποτέλεσμα των όποιων ενεργειών σου. Ενδεχομένως να μην εντυπωσιάζεται εύκολα και να πρέπει να επιστρατεύσεις μια άλλη στρατηγική για να κατακτήσεις την καρδιά του. Αν είσαι σε σχέση, όσο κι αν δεν σας αρέσει, πρέπει να βάλετε προτεραιότητες στα έξοδά σας. Πρώτα να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας και μετά να κοιτάξετε την προσωπική σας ευχαρίστηση. Στην αντίθετη περίπτωση, θα αφήσετε εκκρεμότητες που θα συσσωρεύονται και μετά θα σας είναι πιο δύσκολο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει από τα ξημερώματα στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου τη διάθεση να κυνηγήσεις πράγματα τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για την ερωτική σου ζωή, που πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Η τύχη άλλωστε συνεχίζει να σε ευνοεί, οπότε ακόμα κι αν ξεφεύγεις λίγο από τα στενά σου πλαίσια, είσαι διατεθειμένος/η να το επιχειρήσεις. Μια γνωριμία πάντως σήμερα είναι πιθανή που θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σου.Ανείσαι σε σχέση, το ταίρι σου έχει συνηθίσει την πρακτική και οργανωμένη σου πλευρά, ενίοτε και την επικριτική σου, αυτήν που δεν έχει γνωρίσει είναι η ευαίσθητη. Είναι η κατάλληλη μέρα να του την αποκαλύψεις, δείχνοντάς του με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ένα άγχος ή προβληματισμός θα σε πιάσει σήμερα και γενικά θα είσαι πιο εσωστρεφής από άλλες φορές, καθώς το μυαλό σου θα είναι αλλού. Ενδεχομένως να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να το κάνεις δικό σου αλλά οι συνθήκες είναι ακατάλληλες ή δεν μπορείς για συγκεκριμένο λόγο να έχεις, κάτι που δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς και σε χαλάει. Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία θα σας αναγκάσει να δώσετε περισσότερο βάρος στην υγεία και κυρίως τη διατροφή σας. Είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να κόψετε κάποιες βλαβερές συνήθειες ή να προσθέσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα μια μορφή άσκησης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου προσπαθείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου και να μην τα αφήσεις να φανούν, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει μια έντονη φόρτιση. Αν όμως βλέπεις ότι, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά σου στο πρόσωπο που θέλεις, οδηγεί σταδιακά στην απομάκρυνσή του, καλό θα ήταν να αλλάξεις τακτική γιατί κινδυνεύεις να το χάσεις. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να προσφέρετε βοήθεια ή ηθική στήριξη σε ένα φίλο ή μια φίλη που δείχνει να το έχει ανάγκη, ακόμα κι αν δεν σας το ζητήσει ανοιχτά. Η στάση σας αυτή θα εκτιμηθεί πολύ και κάποια στιγμή θα βρει τρόπο να σας δείξει την ευγνωμοσύνη του/ης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, βάζοντας τα γεγονότα κάτω και ερευνώντας τα πιο προσεκτικά, ίσως ανακαλύψεις ότι κάποιο πρόσωπο που θέλεις πολύ δεν είναι απόλυτα ειλικρινές απέναντί σου ή σου κρύβει πράγματα. Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί μπορεί να έχει ένα πολύ καλό λόγο γι’ αυτή του τη στάση που δε γνωρίζεις και ενδεχομένως να μη σε αφορά άμεσα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αναγκαστείς να φορτσάρεις επαγγελματικά, καθώς πολλά ζητήματα έχουν μείνει πίσω, κάτι που θα σου κοστίσει σε ελεύθερο χρόνο και θα επηρεάσει τη σχέση σου, μιας και οι στιγμές που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι πολύ λιγότερες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε επαφή μέσω του περιβάλλοντός σου με ένα πρόσωπο με το οποίο εκπέμπετε -ή έτσι φαίνεται- στο ίδιο μήκος κύματος. Παρότι δεν σου προκαλεί έντονα συναισθήματα, σου βγάζει μια συμπάθεια και αφού υπάρχει μια άνεση στην επικοινωνία μαζί του, δε θα διστάσεις να του προτείνεις να ξανασυναντηθείτε σύντομα. Μπορεί σταδιακά να δημιουργηθεί κάτι περισσότερο μεταξύ σας. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να στρεσαριστείς λίγο, καθώς έχεις ένα καθημερινό πρόγραμμα που δε θέλεις να αλλάζει, όμως ο σύντροφός σου σήμερα θα βγάλει από το πουθενά μια δουλειά ή υποχρέωση που πρέπει οπωσδήποτε να διευθετήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα σου δημιουργεί τη διάθεση να βάλεις μια τάξη στην προσωπική σου ζωή, όχι ότι σου είναι εύκολο, τουλάχιστον όμως μπορείς να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί για να καλύψεις, έστω και προσωρινά, κάποιες ανάγκες σου. Αν πάντως δε θέλεις να θρέψεις τις προσδοκίες κάποιου/ας, δίνοντάς του την εντύπωση ότι επιδιώκεις κάτι περισσότερο, καλό θα ήταν να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει μια στενότητα που δε σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε, όμως αν οργανώσετε λίγο τα οικονομικά σας και περιορίσετε αχρείαστα έξοδα, ενδεχομένως κάποια από αυτά να καταφέρετε να τα υλοποιήσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στην Παρθένο, καλείσαι να στηρίξεις μια απόφαση του συντρόφου σου, ακόμα κι αν δεν συμφωνείς απόλυτα, όχι μόνο για να του δείξεις ότι είσαι στο πλευρό του αλλά και γιατί θεωρείς ότι έτσι βοηθάς και τη σχέση σας. Όμως, έστω κι έμμεσα, καλό θα ήταν να αναφέρεις την αντίρρησή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, το να είσαι φλου και άπιαστος/η ενώ ταυτόχρονα πιέζεις ένα πρόσωπο να πάρει πρωτοβουλίες και να σου δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του δεν είναι δίκαιο. Αν πραγματικά το θέλεις, οφείλεις να έχεις μια σταθερή συμπεριφορά, ώστε να χτιστεί σιγά-σιγά η εμπιστοσύνη μεταξύ σας και φυσικά να μη βιάζεις τα πράγματα. Ο καθένας έχει τους χρόνους του.

 

Πηγή: astrology.gr