Ο Δήμος Πειραιά μοίρασε τρόφιμα σε χίλιες άπορες οικογένειες

Ο Δήμος Πειραιά μοίρασε τρόφιμα σε χίλιες άπορες οικογένειες – Συνέχεια στο φιλανθρωπικό έργο του Δήμου Πειραιά όπου μοίρασε τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας.

Το φιλανθρωπικό έργο του Δήμου Πειραιά συνεχίζεται, καθώς σε συνεργασία με πασίγνωστη εταιρεία, μοίρασε τρόφιμα σε χίλιες οικογένειες, στο πλαίσιο ενός προγράμματος το οποίο δίνει βάση στον συνάνθρωπο και τη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Μώραλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Μαζί με την εταιρεία PepsiCo, διανείμαμε, σήμερα, τρόφιμα σε 1000 άπορες οικογένειες της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος “ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε Χαμόγελα!”. Η δράση αυτή γίνεται σε κάθε Δημοτική Κοινότητα, μια φορά την εβδομάδα και διανέμεται ένας πολύ μεγάλος αριθμός προϊόντων κάθε μήνα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την PepsiCo γι΄ αυτή την πρωτοβουλία και την επιλογή της να συνεργαστεί με τον Δήμο Πειραιά. Θα συνεχίσουμε την κοινή αυτή δράση και πιστεύω να βρούμε και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες από άλλες σημαντικές εταιρείες, για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Πειραιά μοίρασε τρόφιμα