Ιδού η απάντηση! Ποιες γυναίκες παντρεύονται τελικά οι άντρες; Τις γλυκούλες ή τις δυναμικές;

Ιδού η απάντηση! Ποιες γυναίκες

Ιδού η απάντηση! Ποιες γυναίκες παντρεύονται τελικά οι άντρες; Τις γλυκούλες ή τις δυναμικές; – Δείτε ποιον τύπο γυναικών από τους δύο θα επέλεγε ένας άντρας.

«Ένας μεγάλος σοφός των σχέσεων είπε κάποτε: «Θα παντρευτείς όχι τη γυναίκα που σου αρέσει αλλά τη γυναίκα που θέλεις για μάνα των παιδιών σου».

Άμα βρείτε έναν τύπο που παντρεύτηκε τη γυναίκα του με αυτό το κριτήριο, ας τον φωνάξουμε να του δώσουμε το Νόμπελ, το Όσκαρ και το Κύπελλο Ήθους μαζί! Κανένας!

Ιδού η απάντηση! Ποιες γυναίκες

Οι 9/10 παντρευόμαστε αυτή που θα ερωτευτούμε. Και ο δέκατος αυτή που γνώρισε για να καλύψει εκείνη που ήταν καψούρης και τον παράτησε.

Κι ο έρωτας, όπως ξέρετε, είναι τυφλός. Περί ορέξεως που λέει και μια ψυχή, κολοκυθόπιτα».

«Το σίγουρο είναι ένα: Η γλυκούλα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σιγουριά παίζει τρελά να σε κάνει να αισθανθείς και βαρεμάρα. Κι όταν στη σχέση μπει αυτή η λέξη είναι χειρότερη και από δηλητήριο. Χίλιες φορές να πάρεις μια σέξι και δυναμική που θα σε κρατάει ζωντανό σε όλα παρά τη… Χάιντι. Να τη διεκδικείς όχι να την έχεις παρκαρισμένη. Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε τίγρη πάρεις, είτε γάτα Αγκύρας, πριν πάρεις την απόφαση σου, μην ξεχνάς τον βασικό κανόνα: Γνώρισε την υποψήφια πεθερά σου. Όσο είναι ακόμη υποψήφια… Μετά θα είναι αργά. Είπαμε: Σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δυο: Κι αυτή κι η μάνα της».

 

Πηγή: fanpage.gr