Απίστευτο δείτε τι συμβαίνει κάθε Δευτέρα στην Τρούμπα

Η Τρούμπα φαίνεται ότι έχει γίνει για τα καλά το απόλυτο στέκι της νεολαίας. Ακόμη και οι Δευτέρες της γίνονται Σάββατα.

Η Τρούμπα αναμφίβολα είναι πλέον το Ρετιρέ της νυχτερινής διασκέδασης όχι μόνο του Πειραιά αλλά όλης της Αττικής. Ακόμη και τις Δευτέρες υπάρχουν μαγαζιά που νομίζεις ότι είναι Σάββατο με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι το πρωί.

Το Άγκυρα Club έχει την τιμητική του. Κάθε Δευτέρα με το #ΡΕΤΙΡΕ του διασκεδάζει τους θαμώνες του ‘Αγκυρα club μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στα decks δύο πολύ γνωστοί Dj, ο VASSILIS PSIKAKOS και ο DeeJay Paris. Ο VASSILIS PSIKAKOS ένας Dj βγαλμένος από τις χρυσές εποχές διασκέδασης του Πειραιά.Silo, Βαρελάδικο (Μύκονος), Vios, Δύτες, Σοκολάτα, Αβάκειον, Up Down, Porche και Θάλασσα Cooper-Νεράιδα είναι κάποια από τα club που μας απογείωνε ο VASSILIS PSIKAKOS.

Από την άλλη ο νεώτερος DeeJay Paris μου μας απογειώνει τα τελευταία χρόνια στις μεγαλύτερες νυχτερινές επιτυχίες της Αθήνας. Ο DeeJay Paris ήταν ο resident Dj του Dream City (όσο ήταν στην Ιερά Οδό) και του Spell Club. Ενώ τα καλοκαίρια τον θυμόμαστε στο Akanθus, στο Καταράλα, στο Massroom αλλά και στο B.B.C. στην Σκιάθο.

Ο ωραίος χώρος του Άγκυρα Club, οι όμορφες παρουσίες και πάνω από όλα οι μουσικές επιλογές των δύο αυτών Dj φέρνουν την διασκέδαση στα ύψη και κάνουν κάθε Δευτέρα το  Άγκυρα Club το απόλυτο προορισμό διασκέδασης σε όλη την Αθήνα.

Πάρτε μία γεύση από το τι συμβαίνει κάθε Δευτέρα στην Τρούμπα

ag-5 ag-7 ag-9 ag-6-ts ag-8 ag-3 ag-10 ag-1 ag-2