7 σημάδια ότι σας γουστάρει ένας άνδρας! Με το τρίτο να είστε σίγουρες…

7 σημάδια ότι σας γουστάρει ένας άνδρας!

7 σημάδια ότι σας γουστάρει ένας άνδρας! Με το τρίτο να είστε σίγουρες… – Τα 7 σημάδια που θα σας κάνουν να καταλάβετε ότι σας θέλει σαν τρελός!!

Για να καταλάβετε τι σκέφτεται ένας άντρας, δεν χρειάζεται να τον ρωτήσετε ευθέως ή να μαντέψετε. Απλά παρατηρήστε την στάση του σώματος του. Ό,τι κι αν λέει, οι κινήσεις του σώματος του αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα από τις πραγματικές του προθέσεις.

Συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες στάσεις σώματος αντρών που δείχνουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Είναι ένας αξιόπιστος τρόπος να καταλάβετε αν νιώθει αυτή την σπίθα ή όχι.

1. Στρώνει ή ανακατεύει τα μαλλιά του: Με αυτό τον τρόπο συχνά οι άντρες δίνουν στον εαυτό τους αυτοπεποίθηση. Όταν βλέπουμε ένα ελκυστικό άτομο, ενστικτωδώς προσπαθούμε να διορθώσουμε την εμφάνιση μας κάνοντας πράγματα, όπως ανακατεύοντας τα μαλλιά μας. Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τις γυναίκες.

1

2. Βάζει τα χέρια του κοντά στη μέση του: Αν ένας άντρας βάζει τα χέρια του κοντά στους γοφούς – για παράδειγμα στις τσέπες ή στη μέση – είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να δείξει την δύναμη του. Το ίδιο ισχύει και όταν κάθεται με τα πόδια ανοιχτά.

2

3. Προσπαθεί να πιάσει όσο πιο πολύ χώρο γίνεται: Πολλά αρσενικά ζώα χρησιμοποιούν τεχνικές όπως το να φουντώνουν τα φτερά ή το τρίχωμα τους όταν παλεύουν για ένα θηλυκό. Αυτό τα κάνει να δείχνουν όσο πιο μεγάλα γίνεται. Όταν ένας άντρας κάνει κάτι αντίστοιχο κοντά σε μια γυναίκα, είναι το ίδιο αρχαίο ένστικτο που ξυπνάει.

3

4. Υιοθετεί μια ανοιχτή στάση: Στις κοινωνικές περιστάσεις υποσυνείδητα υιοθετούμε πιο ανοιχτή στάση προς το άτομο το οποίο θεωρούμε ελκυστικό. Προσοχή στα πόδια. Οι περισσότεροι δεν το παρατηρούν ότι τα πόδια στρέφονται προς το πρόσωπο αυτού με τον οποίο θέλουν να μιλήσουν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αυτό συμβαίνει.

4

5. Μιλάει με ιδιαίτερη ευφράδεια: Προσέξτε τις στιγμές εκείνες που ένας άντρας γίνεται πιο ομιλητικός όταν εμφανίζεστε στο οπτικό του πεδίο. Αυτή είναι μια ένδειξη ότι θέλει να σας εντυπωσιάσει.

5

6. Αντιγράφει την στάση σας: Κοιτάξτε αν ένας άντρας “αντικατοπτρίζει” την στάση του σώματος σας έστω και λίγο. Αυτό δείχνει ότι προσπαθεί να σας καταλάβει και να δει τι έχει κοινό μαζί σας και αυτό φανερώνεται μέσα από την γλώσσα του σώματος του.

6

7. Η συμπεριφορά του γίνεται πιο ενθουσιώδης: Αν αρέσετε σε έναν άντρα, η έκφραση του προσώπου του θα είναι πιο φιλική και ανοιχτή. Το βλέμμα του θα είναι ευγενικό και θα δείχνει ενθουσιασμό και αν είναι αγχωμένος, μπορεί να κοκκινίσει.

7

Πώς σας φάνηκαν;

 

Πηγή: athensmagazine.gr