Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 9/9

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 9/9

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 9/9 – Η είσοδος του Δία στον Ζυγό ξεκινάει από σήμερα και για έναν περίπου χρόνο επηρεάζει τα ερωτικά σας

Η είσοδος του Δία στον Ζυγό είναι γεγονός και από σήμερα μέχρι και περίπου για ένα χρόνο θα παρέχει τύχη και ευκαιρίες για καινούργιους έρωτες και σχέσεις σε Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Επίσης, ευνοημένοι είναι θα είναι οι Παρθένοι, Ιχθύες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες.

Διαβάστε με προσοχή τις σημερινές μας προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ

Απογειώνεσαι με τον Δία στον 7ο οίκο σου, καθώς όχι μόνο μαζεύεις γύρω σου κόσμο και κοσμάκη και γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής αλλά σου δίνεται και η ευκαιρία να ξεσαλώσεις, αφού θα είσαι σε πρώτη ζήτηση. Ακαταμάχητος/η, με έντονο σεξαπίλ, ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες θα έχεις πολλές, άλλες αξιόλογες άλλες όχι και τόσο, το θέμα όμως είναι ότι με τέτοια πέραση, ίσως αρχίσεις να επανεξετάζεις το ενδεχόμενο να «δεθείς» με ένα και μόνο πρόσωπο, αφού έχεις τόσες πολλές επιλογές. Βέβαια, από τη στιγμή που ο Ουρανός είναι στο ζώδιό σου, τίποτα δεν είναι δεδομένο κι εκεί που θα προβείς σε δηλώσεις του τύπου «καλύτερα, ελεύθερος/η κι ωραίος/α», εκεί είναι που μπορεί να την πατήσεις και να ερωτευτείς παράφορα… Αν είσαι δεσμευμένος/η, ανάμενε πειρασμούς και φλερτ που θα σου βάλουν πονηρές ιδέες. Εσύ όμως φρόντισε, αν περνάς καλά με τον άνθρωπό σου, να μη δώσεις σημασία και να εκμεταλλευτείς την εύνοια για να εξελίξεις τη σχέση σου. Γάμος ή και συμβίωση πάντως παίζει δυνατά. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνετε πράξη το «η ισχύς εν τη ενώσει» και να συνεργαστείτε ή να συνάψετε μια επιτυχή συμφωνία που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στον Ζυγό τα πράγματα στα ερωτικά σου αλλάζουν κατά πολύ γιατί τόσο καιρό τα φλερτ και τα ειδύλλια δε σου έλειψαν και τα χάρηκες κιόλας, αλλά τώρα θα νιώσεις πιο έτοιμος/η να σοβαρευτείς και να έχεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να σε συνεπάρει και να σου προσφέρει αυτά που ζητάς θα έρθουν από το εργασιακό σου περιβάλλον κυρίως, οπότε δε θα χρειαστεί να κουραστείς να ψάξεις… Από την άλλη, αν είσαι σε σχέση, οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικές, ενώ αν δεν έχεις, το πιο πιθανό είναι να βρεις κάτι αυτό το διάστημα ώστε να καλύψεις βασικές ανάγκες. Με λιγότερους βραχνάδες και άγχη θα μπορέσεις πιο εύκολα να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περνάς πιο ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα τραβάς το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης και οι προτάσεις για ραντεβού και εξόδους θα πέφτουν βροχή. Ξενύχτια, διασκεδάσεις αλλά και έντονα φλερτ θα είναι συνηθισμένο φαινόμενο για ένα περίπου χρόνου. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι τουλάχιστον εσύ του δεύτερου δεκαημέρου θα βιώνεις ταυτόχρονα κι έναν Κρόνο, κάτι που σημαίνει ότι τα μπλεξίματα και οι περίεργες καταστάσεις δε θα λείψουν. Οπότε, το να καταφέρεις να δημιουργήσεις μια σχέση και να τραγουδήσεις «είμαι καλά, περνάω μια χαρά» θα είναι μάλλον δύσκολο, ενώ κι οι περιπτώσεις που θα σου τυχαίνουν και θα δείχνουν καλές, δε θα καταλήγουν με τον ίδιο τρόπο. Κι εσένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η πάντως μπορεί να σου γίνουν αρκετές κρούσεις που θα σε φέρουν σε δυσχερή θέση. Επίσης, ίσως κάνετε σκέψεις με τον σύντροφό σου για ένα παιδί ενώ αν έχετε ήδη, τότε θα πάρετε αρκετές χαρές από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας έρχεται να ανταμείψει τους κόπους των προσπαθειών σου στη σχέση σου γι’ αυτό ανάμενε χαρούμενες οικογενειακές και prive στιγμές με τον άνθρωπό σου όπως επίσης και ευχάριστες εξελίξεις που θα αφορούν σε ένα ακίνητο ή περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, παίζει και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αγοράς ή επένδυσης που θα σχετίζεται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, η επιμονή και η υπομονή είναι που θα σε στέψει νικητή. Επιτέλους θα καταφέρεις να αποβάλλεις τις ανασφάλειες από πάνω σου και θα πάρεις τα πάνω σου. Με άλλο αέρα και αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα θέλεις να πλασαριστείς ως ένα από τα φαβορί του ερωτικού πρωταθλήματος και έχεις όλο το πακέτο για να το καταφέρεις. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι αρκετές και αξιόλογες κι οι υποσχέσεις που θα σου δοθούν επίσης. Το ποια θα είναι η τελική επιλογή σου όμως εξαρτάται καθαρά από σένα και το τι επιδιώκεις τη δεδομένη χρονική περίοδο.

ΛΕΩΝ

Οι ευκαιρίες αυξάνονται κατακόρυφα για να πετύχεις κάπου το φτερωτό θεό του έρωτα και μάλιστα όχι στα πιο απίθανα μέρη, αλλά σε αυτά που συνηθίζεις να συχνάζεις ή στο κοντινό περιβάλλον σου. Μέσω ενός συγγενή, στο δρόμο, στα μαγαζιά, σε μια σου έξοδο στο αγαπημένο σου café ή σε εκδρομή θα συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει σε γοργό ρυθμό. Επίσης, δεν αποκλείεται να σε βρει αυτό σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να αρχίσετε με μια «εικονική» φιλία που μπορεί να καταλήξει σε ρομαντικό ειδύλλιο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η καθημερινότητά σας θα διανθιστεί με όμορφες στιγμές ενώ ευχάριστα νέα για πολύ κοντινά σας άτομα, για μια υπόθεσή σας ή ένα μεταφορικό μέσο είναι πολύ πιθανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας σε εγκατέλειψε, αφήνοντάς σου όμως μια καλή «προίκα» που πρέπει να διαχειριστείς σωστά, αν θέλεις να δεις προκοπή και στα ερωτικά σου. Οφείλεις τώρα να γίνεις πιο γενναιόδωρος/η συναισθηματικά, να αρχίσεις να χαλαρώνεις και να ζεις την κάθε μέρα με όλο σου το είναι. Προκλήσεις και προσκλήσεις θα έχεις αρκετές κι η ζήτησή σου από το αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κατακόρυφα, το παν είναι όμως να έχεις ως στόχο να περάσεις καλά και να ικανοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου, χωρίς να σε νοιάζει πόσο θα κρατήσει όλη αυτή η φάση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια οικονομική άνθηση είναι πολύ πιθανή, είτε από ένα απρόσμενο κέρδος είτε από μια αύξηση εσόδων, η οποία θα σε απελευθερώσει από πολλές ανησυχίες και απερίσπαστος/η θα αφοσιωθείς στο σύντροφό σου και τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Μετά από 12 χρόνια, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου και μάλιστα σε χρονική στιγμή που κι η Αφροδίτη βρίσκεται εκεί, οπότε η τύχη στα ερωτικά σου θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη. Προβλέπεται μια χρονιά που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου και θα γίνεις το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου με το απαράμιλλο στυλ, τη γοητευτική σου παρουσία και την ντελικάτη σου εμφάνιση. Με αέρα νικητή και τονωμένη αυτοπεποίθηση είσαι το Νο 1 πρόσωπο προς ζήτηση, οπότε λογικό είναι να νιώθεις ότι δεν έχεις αντίπαλο. Η δημιουργία μιας σχέσης είναι πιο κοντά από ποτέ, αρκεί να κινηθείς σοφά και να μην «καλομάθεις», πιστεύοντας ότι αν περιμένεις παραπάνω ίσως σου παρουσιαστούν καλύτερες ευκαιρίες. Αν έχεις σχέση, είναι πολύ πιθανό φέτος να επισημοποιηθεί με δόξες και τιμές ή να αποφασίσετε με το ταίρι σου να συζήσετε. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, θα νιώσετε όπως όταν πρωτογνωριστήκατε, αφού ο έρωτάς σας θα δυναμώσει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα φλερτ, έστω και για κοινωνικούς λόγους και να μη δίνεις θάρρος σε διάφορους/ες για να μην μπαίνεις κι εσύ σε πειρασμούς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πιο ανάλαφρη ψυχολογία και τελείως διαφορετική οπτική θα αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου από εδώ και πέρα κι αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να βγεις από αδιέξοδα που μέχρι τώρα και σε ταλαιπωρούσαν. Το θέμα είναι ότι οι ευκαιρίες που θα σου τυχαίνουν δε θα τις χαρακτήριζες και «κελεπούρια», καθώς είτε θα πρόκειται για κάποιους/ες με προβλήματα ή θα ψάχνουν παρηγοριά και ηθική στήριξη είτε για άτομα δεσμευμένα που «υποφέρουν» με το ταίρι τους που δεν τα καταλαβαίνει. Αν θέλεις να βουτήξεις το δάχτυλο στο μέλι, κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι μια μικρή δόση, διαφορετικά κινδυνεύεις να μαθευτεί σε όλη την οικουμένη και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν είσαι σε σχέση, μυστικά και εξομολογήσεις που θα έρχονται στην επιφάνεια με την πιο μικρή αφορμή θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου και ίσως φτάσετε σε ένα «ανώτερο» επίπεδο επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου κι η επαφή σου με καινούργια και αρκετά αξιόλογα πρόσωπα είναι δεδομένη εφ’ όσον με τον κυβερνήτη σου, Δία, στον 11ο οίκο σου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Όπου κι αν βρεθείς θα σε φλερτάρουν και θα φλερτάρεις και ίσως φτάσεις πολύ κοντά σε ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα σε συναρπάσει. Το αν θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία είναι θέμα… Κρόνου που δεν πρέπει να ξεχνάς την παρουσία του γιατί σίγουρα η συνέχεια δεν θα είναι «βόλτα στην εξοχή» κι εκεί θα φανούν οι προθέσεις και οι διαθέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, νέοι και παλιοί φίλοι, παρέες, έξοδοι και ενδιαφέροντα υπόσχονται στιγμές ανεπανάληπτες και θα σας έχουν σε συνεχή κίνηση. Ανάμεσα στις διασκεδάσεις και την ψυχαγωγία σας όμως, ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε και κάποιους ανθρώπους που θα σας φανούν χρήσιμα στο άμεσο μέλλον ή σε κάποια φάση να συνεργαστείτε αφού θα έχετε κοινούς στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και μέχρι τα μισά του δευτέρου, ο Δίας στο Ζυγό θα σου παρέχει για ένα περίπου χρόνο απλόχερα την εύνοιά του γιατί κακά τα ψέματα η παρουσία του Πλούτωνα στους υπολοίπους του ζωδίου θα είναι αισθητή και μάλλον θα επισκιάσει τα θετικά. Θα ξεχειλίζεις από αυτοπεποίθηση και όπου βρεθείς θα τραβάς τα βλέμματα, οπότε μια αξιόλογη γνωριμία με πρόσωπο σημαντικό και άκρως γοητευτικό, ίσως και μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, είναι πιθανή και μάλιστα έχει όλες τις προϋποθέσεις να προχωρήσει και να γίνει για σένα σχέση ζωής. Μήπως λοιπόν να αφήσεις τις μετριοπάθειες και τις αναστολές και να γίνεις πιο διεκδικητικός/η και τολμηρός/η και να κυνηγήσεις την ευτυχία σου; Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια επαγγελματική επιτυχία, πρόταση ή άνοδος θα είναι για σένα μια δικαίωση ετών ή η ευκαιρία που έψαχνες για να δουν όλοι την αξία σου και να κερδίσεις κοινωνική αποδοχή. Ο σύντροφός σου θα καμαρώνει για σένα κι εσύ θα είσαι πιο χαρούμενος/η και θα θέλεις να προσφέρεις περισσότερα πράγματα και στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εύνοια του Δία είναι δεδομένη, μιας και με το ζώδιο του Ζυγού σας δένει μια πολύχρονη φιλία. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται, οι γνώσεις σου θα αυξηθούν και το άνοιγμα που θα κάνεις θα είναι μεγάλο, γνωρίζοντας πρόσωπα που θα εξάψουν το ενδιαφέρον σου, θα είναι άλλης κουλτούρας, ακόμα και εκτός συνόρων. Είσαι αποφασισμένος/η να ζήσεις στο έπακρο την κάθε σου στιγμή, ενώ ένα ταξίδι μεγαλώνει περισσότερο τις πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Αν είσαι σε σχέση, δείχνεις πιο συμβατικός/η και λιγότερο προκλητικός/η όσο περνά ο καιρός, καθώς θα είσαι πιο πρόθυμος/η να ακούσεις ή ακόμα και να ακολουθήσεις τη συμβουλή ή μια ιδέα του συντρόφου σου η οποία θα σας εξελίξει ή θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία ή συμφέρουσα συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη στιγμή που ο Δίας ήταν στον 7ο οίκο σου είχες όλες τις ευκαιρίες να ενταχθείς κοινωνικά σε έναν κύκλο, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και διασυνδέσεις και γενικά να γίνεις πιο εξωστρεφής. Τώρα στο χέρι σου είναι όλα αυτά να τα εξαργυρώσεις με μια ερωτική επιτυχία, αρκεί να διατηρήσεις τη δυναμική σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και μάλιστα ωθείσαι να ξεχάσεις ανασφάλειες, φοβίες και αρνητικές εμπειρίες και να βρεις ένα πρόσωπο αρκετά ελκυστικό και συναρπαστικό που μαζί του θα βιώσεις αξέχαστες εμπειρίες. Αν είσαι δεσμευμένος/η, τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, καθώς κόντρα στην δύσκολη εποχή, εσύ θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου κι έτσι χωρίς πιέσεις και άγχη για το πώς θα καλύψεις τις ανάγκες σου, θα ριχτείς στον αγώνα για να αναζωπυρώσεις την ερωτική φλόγα της σχέσης σου. Κι όλα θα κυλήσουν όμορφα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αρκεί να μείνεις εκεί και να μην επεκταθείς… εκτός ορίων μιας και οι πειρασμοί θα είναι μεγάλοι.
Πηγή: astrology.gr