Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9 – Το ερωτικό ωροσκόπιο Piraeusview.gr και σήμερα κοντά σας για να σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά που κρύβονται στα ερωτικά σας θέματα.

Διαβάστε παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, εντείνοντας την ανυπομονησία σου, καθώς περιμένεις κάτι πολύ καλό να γίνει στην προσωπική σου ζωή αλλά μέχρι τώρα έχεις πάρει μόνο μια γεύση. Σήμερα πάντως θα αγχωθείς με διάφορες δουλειές και έκτακτα εργασιακά θέματα που μπορεί να προκύψουν, οπότε θα αναγκαστείς να αφήσεις στην άκρη κάθε σκέψη περί ερώτων και θα επικεντρώσεις την προσοχή σου σε αυτά. Αν είσαι σε σχέση, εργασίες ή ζητήματα που αφορούν στο σπίτι πρέπει να διευθετηθούν και μάλιστα άμεσα γι’ αυτό καλό θα ήταν να κάνετε ένα πλάνο με το σύντροφό σου, να βάλετε προτεραιότητες και να χωρίσετε αρμοδιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο κι αν είσαι συγκρατημένος/η και κινείσαι χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, τα τυχερά σου θα τα έχεις αλλά και ευκαιρίες να συμμετάσχεις στο ερωτικό παιχνίδι, αφού δεν περνάς απαρατήρητος/η στο αντίθετο φύλο. Όμως, παρότι ως ένα σημείο θα χαλαρώσεις και θα το διασκεδάσεις, δε θα πάψει να υπάρχει στο μυαλό σου η ερώτηση «και μετά τι;», στερώντας σου την χαρά της στιγμής. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει γι’ αυτό αφήσου να το απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, η σημασία μιας λεπτομέρειας μπορεί να είναι σημαντική για το ταίρι σου, όμως επιμένεις να μην το αποδέχεσαι, θεωρώντας ότι κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος κι αυτή η διαφορετική σας οπτική είναι πιθανό να προκαλέσει σήμερα έντονη διχογνωμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα αντιληφθείς ότι όσο δεν κάνεις ένα πλάνο και δεν κινείσαι μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια στα ερωτικά σου, τόσο πιο σύντομα βγαίνεις εκτός ορίων κι απομακρύνεσαι από τον αρχικό σου στόχο.. Προσπάθησε να παραμείνεις εστιασμένος/η εκεί και να τον ακολουθήσεις με συνέπεια, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα που μπορεί να σου αποσπούν την προσοχή γιατί μόνο έτσι θα έχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Αν είσαι σε σχέση, είναι καιρός να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και να αρχίσετε σιγά-σιγά να προετοιμάζεται το χώρο μιας και φτάνουμε στην καρδιά του φθινοπώρου. Μια εκκαθάριση σε ντουλάπες και συρτάρια είναι ένα καλό ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι πιο αποφασισμένος/η από ποτέ να διεκδικήσεις τα καλύτερα για τα ερωτικά σου γι’ αυτό και σήμερα, αν τύχει να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα βρεις ενδιαφέρον, δε θα διστάσεις να κάνεις την κίνησή σου, επιχειρώντας κάτι περισσότερο. Το να είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η στις επιδιώξεις σου, είναι πολύ σημαντικό γιατί η άλλη πλευρά εισπράττει μια σιγουριά που εκτιμάται ιδιαίτερα. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σας θα είναι γεμάτη από πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να διεκπεραιωθούν, ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε με άλλα ζητήματα της καθημερινότητάς σας γι’ αυτό θα ξεκινήσετε από νωρίς, μήπως και τα ολοκληρώσετε.

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να «πατήσει» πάνω στη γενναιόδωρη πλευρά σου και να προσπαθήσει να καρπωθεί διάφορα από σένα, εκτός από την… καρδιά σου αλλά ο εγωισμός σου ίσως δεν σε αφήνει να το διακρίνεις. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να βάλεις τα πράγματα κάτω και να μετρήσεις τι δίνεις και τι μπορείς να πάρεις πίσω και όχι μόνο υλικά. Πιθανόν να σου ακούγεται άσχημο αλλά έτσι δε θα πέφτεις θύμα της γαλαντομίας σου. Αν είσαι σε σχέση, μια πρόταση που θα γίνει σε εσένα ή το σύντροφό σου ενδέχεται να σας ενθουσιάσει, ωστόσο, οφείλετε να την ψάξετε αρκετά και να επικεντρωθείτε στα ψιλά γράμματα. Όταν σιγουρευτείτε ότι όλα είναι εντάξει, αποδεχτείτε την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου από χθες και παρά τις «κατηγορίες» ότι παραείσαι «ψείρας», εσύ οφείλεις να συνεχίσεις να παρατηρείς και να κοιτάς με τα μάτια της λογικής σου τα πράγματα, αφού αυτήν ξέρεις να χειρίζεσαι καλύτερα, ιδιαίτερα αν αφορά στα ερωτικά σου. Όσο περισσότερη πέραση έχεις και σε προσεγγίζουν πρόσωπα, τόσο πιο προσεκτικός/η κι επιλεκτικός/η πρέπει να είσαι, καθώς έχεις τα περιθώρια να διαλέξεις το καλύτερο για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να κάνεις ένα στοιχειώδες πρόγραμμα της ημέρας σε βοηθά να επικεντρώνεσαι σε συγκεκριμένες υποχρεώσεις αλλά μην κάνεις το ίδιο και στη σχέση σου. Εκεί φρόντισε να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με μια ερωτική σου υπόθεση ίσως σήμερα σε καταλάβουν γι’ αυτό, προκειμένου να ξεκολλήσεις από το πιθανό αδιέξοδο που θα βρεθείς, καλό θα ήταν να πιάσεις το κουβάρι από την αρχή και να προσπαθήσεις να το ξεμπλέξεις. Έτσι θα βρεις και τις απαντήσεις που γυρεύεις αλλά και το πώς πρέπει να κινηθείς από δω και πέρα. Αρκεί να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μην ωραιοποιείς την κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, το να μαζευτείτε λίγο και να οργανώσετε ένα πλάνο για το άμεσο μέλλον με το ταίρι σου είναι κάτι που θα σας βοηθήσει, ώστε να μην ξοδεύετε τσάμπα χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δε σας προσφέρουν τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις πολύ καλά ποιον/α θέλεις αλλά όχι το πώς θα τον/ην αποκτήσεις και σήμερα θα αναγκαστείς να συγκεντρώσεις όλα τα στοιχεία που έχεις στη διάθεση σου και να καταστρώσεις ένα σχέδιο κατάκτησής του. Από την άλλη, ένα πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να σε προσεγγίσει, όμως είναι πιθανό να μην μπορείς να το δεις ερωτικά, παρά μόνο φιλικά, κάτι που ενδεχομένως, αν του το πεις, να το απογοητεύσει, αλλά δεν γίνεται να του δίνεις ελπίδες. Αν είσαι σε σχέση, έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου, κάνοντας όλα όσα σε γεμίζουν γι’ αυτό είναι πιθανό να αρνηθείς μια πρόταση για έξοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα ήταν σε αυτή τη φάση της ζωής σου να μην μπλέξεις τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάνε τα πράγματα όπως πιστεύεις και να εκτεθείς ανεπανόρθωτα ή να καταλήξεις με μια προβληματική κατάσταση από την οποία δε θα μπορείς να ξεφύγεις. Φρόντισε λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στη δουλειά σου και άσε τα φλερτ και τα παιχνίδια για όταν βρίσκεσαι εκτός… υπηρεσίας. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το να κάνετε κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου για το πώς βλέπετε το κοινό σας μέλλον ή τη σχέση σας και πώς μπορεί να εξελιχθεί θα σας δώσει και ένα κίνητρο να προσπαθήσετε περισσότερο, έχοντας ένα συγκεκριμένο στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι ενός ανθρώπου που τίποτα δεν μπορεί να τον αγγίξει αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι η άμυνά σου αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι ένας καλός λόγος, ένα ζεστό χαμόγελο είναι ικανά να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να λυγίσεις. Γι’ αυτό και σήμερα θα είσαι πιο επιφυλακτικός/η και προσεκτικός/η στις επαφές σου, κυρίως αν υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει περισσότερο απ’ όσο περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος/η, επειδή τώρα τελευταία καταπιάνεσαι με πολλά, καλό θα ήταν να κάνεις ένα πλάνο και να μοιράσεις σε κάθε μέρα δραστηριότητες και υποχρεώσεις, ώστε να σου μένει χρόνος και για τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανταπόκρισή σου στο αντίθετο φύλο είναι μεγάλη, αφού ευνοείσαι αυτήν την περίοδο από διάφορες μεριές, ωστόσο, δε βιάζεσαι να δεσμευτείς. Βλέπεις ότι ευκαιρίες εμφανίζονται συνεχώς, οπότε περιμένεις για να αρπάξεις την καλύτερη, αυτή που θα σε ξεσηκώσει. Γι’ αυτό και σήμερα μπορεί να παίξεις ή να φλερτάρεις αλλά αν δεν βρεθεί αυτός/η, που θα σου δημιουργήσει κάτι περισσότερο από σεξουαλική επιθυμία, θα πας πάσο και θα προχωρήσεις στο δρόμο σου. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε να πάρεις πρωτοβουλίες και μάλιστα σε θέματα σχετικά με τα οικονομικά, ιδιαίτερα αν πρόκειται να επηρεάσουν και το σύντροφό σου. Ό,τι σκέφτεσαι, συζήτησέ το μαζί του.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Σελήνη στον 7ο οίκο σου μπορεί να έχεις μια συναισθηματική αστάθεια ή να σου δημιουργηθούν αμφιβολίες για τα αισθήματα που τρέφεις για ένα καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου και να αναρωτηθείς μήπως εσύ βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό καθρέφτη ή μεγαλοποιείς την κατάσταση. Γι’ αυτό προσπάθησε να ηρεμήσεις, να ισορροπήσεις μέσα σου και να ακούσεις τη διαίσθησή σου που είναι ο πιο καλός κριτής. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σκέφτεσαι ότι η σχέση σου χρειάζεται ένα «φρεσκάρισμα» ή μια βελτίωση στις συνθήκες διαβίωσής σας είναι απαραίτητη, το ίδιο όμως και η συμμετοχή του συντρόφου σου. Γι’ αυτό μίλησέ του και πείσε τον να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια, αφού κι αυτός θα έχει κέρδος.
Πηγή: astrology.gr