Τριήμερο δράσεων για την συμπλήρωση 3 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Παύλου Φύσσα

Τριήμερο δράσεων οργανώνεται το επόμενο τριήμερο, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην Αμφιάλη.

 Αναλυτικότερα, το τριήμερο 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου οι δράσεις που θα προγραμματιστούν είναι: Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου αντιφασιστική διαδήλωση στις  12:00 το μεσημέρι και στις 18.00 στο Κερατσίνι, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, συναυλία στον ΟΛΠ, με προσυγκέντρωση έξω από τον ΗΣΑΠ, στον Πειραιά και τη Δευτέρα στις 08.30 και το πρωί, συγκέντρωση έξω από το Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
«Η επέτειος των τριών χρόνων από την στυγερή δολοφονία του μουσικού και αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά μετά από οργανωμένη επίθεση του τάγματος της Νίκαιας έρχεται σε κρίσιμη φάση της εξέλιξης της δίκης των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής», αναφέρεται στην ανάρτηση που κάνει το ΚΕΕΡΦΑ στο Facebook και προσθέτει «η δίκη μεταφέρθηκε στο Εφετείο Αθηνών μετά από πολύμηνη προσπάθεια των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και διάβημα της οικογένειας Φύσσα προς τον Τσίπρα. Στις επόμενες συνεδριάσεις ολοκληρώνεται η εξέταση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ακολουθεί η εξέταση της επίθεσης κατά των Αιγύπτιων ψαράδων και κατόπιν η επίθεση κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα».
Ταυτόχρονα ανακοινώνεται Διεθνής Συνάντηση και Πανελλαδική Συνέλευση στις 15 και 16 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ρουφ «ενάντια στην φασιστική απειλή και τις ρατσιστικές εκστρατείες που τους ανοίγουν το δρόμο».
Να σημειώσουμε εδώ πως μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων έχουν καλέσει σε συγκέντρωση την Κυριακή 18/9 και ώρα 18:00 στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Καθώς το νεοναζιστικό μόρφωμα ΛΕΠΕΝ θα επιχειρήσει για ακόμη μια φορά να ανοίξει γραφεία στην πολύπαθη περιοχή.
Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!