Μεγάλη λαϊκή συναυλία την Πέμπτη 7/9 στο Πέραμα

Μεγάλη λαϊκή συναυλία

Μεγάλη λαϊκή συναυλία την Πέμπτη 7/9 στο Πέραμα – Δύο μεγάλα ονόματα του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού ενώνουν τις φωνές τους σε μία συναυλία που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεγάλη λαϊκή συναυλία με ρεμπέτικα, παλιά & σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα & παραδοσιακά τραγούδια συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Περάματος., στο Ανοικτό Δημοτικό θέατρο Περάματος «Μίκης Θεοδωράκης»,την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, στις 9.00 μ.μ.

Μεγάλη λαϊκή συναυλία

Η ρεμπέτισσα Μαριώ και ο λαϊκός ερμηνευτής Λάμπρος Καρελάς, ενώνουν τις φωνές τους και ξαναφέρνουν επί πάλκου ρυθμούς και τραγούδια-διαμάντια μιας εποχής που πέρασε αλλά δεν ξεχάστηκε καθώς και σύγχρονες επιτυχίες. Στο μπουζούκι συμμετέχει ο συνθέτης Δημήτρης Λίβανος.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά να ακούσουν και να γνωρίσουν το ρεμπέτικο τραγούδι σε μια από τις γειτονιές, που «γεννήθηκε», όπως είναι το Πέραμα, εκφράζοντας τους πόθους, τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζόμενων, ιδιαίτερα στα καρνάγια της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης.

Στη συναυλία η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Πηγή: reportaznet.gr