Κύθηρα: Η Γ. Γεννιά δεν σταματά να “τρέχει” για τo νοσοκομείο

Γεννιά

Κύθηρα: Η Γ. Γεννιά δεν σταματά να “τρέχει” για τα νοσοκομείο του νησιού – Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κυθήρων πραγματοποίησε η Γ. Γεννιά με στόχο την ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και την επίλυσή τους

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε εκ νέου συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυθήρων κ. Μοιρασγεντή κι ενημερώθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία και εξέλιξη των ζητημάτων που είχαν συζητηθεί κατά την επίσκεψή της στο νησί των Κυθήρων.

​Ήδη καλύφθηκε η θέση του παθολόγου και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία κάλυψης και των υπόλοιπων κενών θέσεων.

​Η βουλευτής ευχαρίστησε τον διοικητή για το έργο του και δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για συνεχή βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας , καθώς η υγεία αποτελεί το μέγιστο αγαθό και αφορά όλους και όλες μας.

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Γεωργία Γεννιά δεν σταματάει να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων του Πειραιά και των νησιών. Με τον τομέα της Υγείας δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η κ. Γεννιά κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε επισκεφτεί το αντικαρκινικό νοσοκομείο Μεταξά προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το νοσοκομείο. Η παρέμβασή της βοήθησε αρκετά.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παλιότερη συνάντηση με τον ίδιο τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη με σκοπό να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των νοσοκομείων του Πειραιά.

Το ενδιαφέρον της δεν είναι απλά επιδερμικό αλλά υπάρχει η βούληση από την ίδια την κ. Γεννιά να συνδράμει έτσι ώστε να υπάρξουν λύσεις στο νευραλγικό αυτό κομμάτι της κοινωνίας που λέγεται δημόσια υγεία.