Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία;

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία; – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ που θα μας “επισκεφθούν” από νωρίς το πρωί της Δευτέρας

Ο καιρός χαλάει από τα ξημερώματα της Δευτέρας και σε κάποιες περιοχές και από την Κυριακή το βράδυ. Χαλάζι, θυελλώδεις άνεμοι, βροχές αλλά και πτώση της θερμοκρασίας

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ και σύμφωνα με αυτό, ο καιρός θα χαλάσει από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας. Τι κι αν θα ζήσουμε ένα άκρως καλοκαιρινό σαββατοκύριακο με υψηλές θερμοκρασίες. Από την Δευτέρα φθινοπωριάζει και μάλιστα για τα καλά αφού θα πέσει και η θερμοκρασία.

Ο καιρός, θα χάλασει από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους (6-7 ΜΠΟΦΟΡ) αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Επισημαίνεται μάλιστα ότι: στα νησιά του ιονίου, την Ηπειρο και πιθανώς την δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα φαινόμενα αυτά από την Κυριακή (18-09-2016).

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

1. Την Δευτέρα (19-09-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα όλες οι υπόλιπες περιοχές.

2. Την Τρίτη (20-09-2016)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

 

Πηγή: emy.gr