Ηρακλής: “Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο”

Ηρακλής

Ηρακλής: Σκληρή ανακοίνωση του τμήματος Τζούντο για την υπόθεση του Ωραιόκαστρου, Δέχονται να διδάξουν προσφυγόπουλα τζούντο.

Ηρακλής: Με σκληρή ανακοίνωση του το τμήμα Τζούντο του Ηρακλή απαντάει στους γονείς του Ωραιόκαστρου που δεν θέλουν προσφυγόπουλα στο σχολείο τους. Τους χαρακτηρίζει βρωμερά σκουλήκια ενώ δεν ξεχνούν την προσφυγιά τους αλλά και ότι με την στάση τους τιμούν την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Η ανακοίνωση:

“ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ”

«Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα»Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922 «Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων.

Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους, ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Θεσσαλονίκη 14-9-2016 Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.

Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.

Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων, σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας, τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».