10 σημάδια που δείχνουν ότι αυτή η γυναίκα είναι τελικά για σένα!

10 σημάδια που δείχνουν ότι αυτή η γυναίκα

10 σημάδια που δείχνουν ότι αυτή η γυναίκα είναι τελικά για σένα! – Γιατί η λεπτομέρεια όχι μόνο κάνει τη διαφορά αλλά μακροημερεύει και τη σχέση.

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας που είστε μαζί και τα πάντα είναι υπέροχα. Επιτέλους, βρήκες το κορίτσι των ονείρων σου, σκέφτεσαι. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις. Κι αυτό διότι, στις αρχές μιας σχέσης είναι κανόνας ότι βγάζεις προς τα έξω, τόσο εσύ, όσο και το άλλο σου μισό, τον καλύτερο σου εαυτό, «θάβοντας» το μουντρούχο, γκρινιάρη και παράξενο, που κατά καιρούς σε κυριεύει, όταν είστε στις μαύρες σου.

Επειδή, λοιπόν, η αλήθεια, αργά ή γρήγορα, πάντα έρχεται στο φως να θριαμβεύσει, δώσε βάση στα δέκα σημάδια που θα σου φανερώσουν ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ακόμη κι αν διανύεις τις πρώτες εβδομάδες της σχέσης σου μαζί της.

Βλέπετε τα πράγματα από την ίδια σκοπιά
Κι όταν λέμε «πράγματα», δεν εννοούμε το τι θα φάτε το βράδυ, ψάρι ή κρέας, αλλά τα μεγάλα, σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η θρησκεία, η πολιτική και η εν γένει άποψη και στάση σας απέναντι στη ζωή. Δεν είναι αναγκαίο να έχετε ακριβώς την ίδια γνώμη επί του εκάστοτε θέματος, αλλά να συμφωνείτε στα βασικά, να κατανοείτε ο ένας την άποψη και τις προθέσεις του άλλου και να υπάρχει καλή θέληση για διάλογο.

Φυσικά και δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτές τις «βαριές» συζητήσεις στα πρώτα ραντεβού, αλλά καλό θα ήταν να περάσεις τα πρώτα στάδια της σχέσης σου μαζί της, μαθαίνοντάς την καλύτερα. Πίστεψέ μας, επ’ ουδενί δεν θέλεις να διαπιστώσεις ότι είστε σαν τη μέρα με τη νύχτα, αφού την έχεις γνωρίσει σε όλο σου το σόι.

Έχετε βρει τον τρόπο να λύνετε τις διαφορές σας πολιτισμένα
Ζευγάρια που δεν τσακώνονται δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως εκείνα τα ζευγάρια που δεν αντιμετωπίζουν μια παρεξήγηση ή έναν τσακωμό με υστερίες, φωνές, κλάματα και προσβλητικές επιθέσεις. Και κάπως έτσι, οι διαφορές λύνονται σιγά – σιγά και ο θυμός ξεθυμαίνει. Αν παρατηρήσεις από την αρχή ότι έρχεσαι αντιμέτωπος με την ακριβώς αντίστροφη συμπεριφορά, καλύτερα να πας για άλλα, φίλε μου.

Μπορείτε να ζήσετε στο ίδιο σπίτι, χωρίς να σφαχτείτε
Αν εσύ έχεις εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα στο χώρο σου, αλλά εκείνη από την άλλη πετάει όπου βρει τα πράγματά της, τότε μάλλον κάτι δεν «δένει» σωστά στο γλυκό. Δώσε βάση σε αυτά τα πρώιμα σημάδια που μπορεί να σου φανερωθούν ακόμη κι από το Σαββατοκύριακο που θα περάσετε μαζί στη «φωλίτσα» της.

Υπάρχει δυνατή χημεία μεταξύ σας
Αυτό δεν μεταφράζεται αποκλειστικά στο «δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ μαζί της στο κρεβάτι». Η σωματική έλξη παίζει φυσικά καθοριστικό παράγοντα, αλλά σίγουρα δεν είναι το παν. Η χημεία που νιώθεις ότι έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας μπορεί να σε κάνει να θέλεις «να μιλάς μαζί της όλο το βράδυ» ή «να γελάς με ό,τι κι αν λέει», ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιο ομολογουμένως κακόγουστο αστείο.

Περνάτε χρόνο μαζί, κάνοντας πράγματα που αρέσουν και στους δυο
Κι εδώ ξεκαθαρίζουμε το εξής: Δεν εννοούμε να είστε αυτοκόλλητοι, όπου πάει ο ένας, τσουπ από πίσω κι άλλος. Είναι σημαντικό ο καθένας να έχει το χώρο του και να κάνει πράγματα για τον εαυτό του. Όπως επίσης σημαντικό είναι όμως να κάνετε πράγματα και χώρια, αλλά και μαζί, τα οποία θα απολαμβάνετε και οι δύο. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από το να βλέπετε παρέα ταινίες μέχρι να πηγαίνετε μαζί για τρέξιμο ή απλά να βγαίνετε έξω για να πιείτε μια παγωμένη μπύρα.

Κανείς από τους δύο δεν μεγαλοποιεί τα ασήμαντα και μικρά
Αυτά τα μικροπράγματα που συμβαίνουν μες στην καθημερινότητα και σίγουρα δεν αποτελούν αιτία χωρισμού. Ίσως, προσωρινού εκνευρισμού, που σε τελική ανάλυση οφείλεις να έχεις τόσο εσύ, όσο και η αγαπημένη σου τη στοιχειώδη αντίληψη ότι το γεγονός ότι δεν έπλυνε τα πιάτα δεν είναι δα και κάτι τόσο φοβερό, που μπορεί να σε οδηγήσει σε οριστική ρήξη μαζί της.

Καταβάλλετε και οι δύο προσπάθειες για να αναζωογονήσετε τη σχέση σας
Οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Αν δίνει μόνο ο ένας και ο άλλος στρογγυλοκάθεται στο θρόνο του και περιμένει, θεωρώντας τα πάντα δεδομένα, οι τίτλοι τέλους δεν θα αργήσουν να πέσουν στη σχέση. Η ρουτίνα είναι άλλωστε ανίατη ασθένεια και απαιτεί προσπάθεια και από τους δύο για να καταπολεμηθεί.

Οι φίλοι και η οικογένειά σου τη συμπαθούν και τούμπαλιν
«Είστε τόσο ταιριαστοί μαζί», «Πότε θα δούμε ξανά το κορίτσι σου;». Αν ακούσεις αυτές τις προτάσεις να βγαίνουν από το στόμα του κολλητού ή του πατέρα σου, τότε μην ανησυχήσεις. Ίσως τελικά να μην είσαι και τόσο σκράπας στις σχέσεις όσο νόμιζες. Κι αυτό διότι, λένε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας, έχουν καλύτερη αίσθηση για το τι μας ταιριάζει απ’ ό,τι έχουμε εμείς οι ίδιοι.

Δεν θέλεις να φύγει από την αγκαλιά σου
Αποχωριστήκατε μόλις πριν πέντε λεπτά και ήδη σου λείπει. Για την ακρίβεια, δεν βλέπεις την ώρα να βρεθείτε ξανά το βράδυ. Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο είναι εκείνο που αφού φιληθείτε και φύγει, νιώθεις μία απίστευτη ανακούφιση να σε κυριεύει. Κι αυτή η ιστορία ξέρεις πολύ καλά πως δεν θα έχει σίγουρα αίσιο τέλος.

Πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει σχέδια μαζί της για το μέλλον
Από το να αγοράσετε μαζί ένα κατοικίδιο, μέχρι να νοικιάσετε από κοινού ένα σπίτι. Αυτή είναι μια καλή αρχή που αποδεικνύει ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς, πολύ καλώς, και ότι έχεις βρει τον άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα όνειρά σου και γιατί όχι τη ζωή σου.

 

Πηγή: gr.askmen.com