Τα τοπ 10 γυναικεία κορμιά σύμφωνα με τους επιστήμονες. Το 8ο θα σας κόψει την ανάσα!

Τα τοπ 10 γυναικεία κορμιά σύμφωνα

Τα τοπ 10 γυναικεία κορμιά σύμφωνα με τους επιστήμονες. Το 8ο θα σας κόψει την ανάσα! – Τρομερό αφιέρωμα με τα 10 καλύτερα γυναικεία σώματα

Ανάμεσα στα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον διαθέτει σύμφωνα με έρευνα το σώμα που είναι πιο κοντά στη φυσική τελειότητα.

Η 30χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μανούλα είναι πιο κοντά στη Χρυσή Τομή, όπως ερευνήθηκε και διατυπώθηκε από τους αρχαίους Έλληνες. Η χρυσή τομή αναφέρεται επίσης και ως χρυσός λόγος ή χρυσός κανόνας. Άλλα ονόματα είναι χρυσή μετριότητα και Θεϊκή αναλογία, ενώ στον Ευκλείδη ο όρος ήταν «άκρος και μέσος λόγος».

Εκφρασμένη αλγεβρικά η τιμή της Χρυσής Τομής είναι το 1.61803398875. Με γνώμονα αυτό το νούμερο και μαθηματικούς υπολογισμούς, διάσημη φίρμα εσωρούχων διεξήγαγε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ανέλυσε αριθμητικά τις σωματικές αναλογίες (στήθος-μέση-περιφέρεια) γνωστών γυναικών και έβγαλε τη δεκάδα των τελειότερων!

Η Κιμ Καρντάσιαν έρχεται δεύτερη με 96.3% ποσοστό και η 70άχρονη χολιγουντιανή ηθοποιός Έλεν Μίρεν μάς εκπλήσσει στην τρίτη θέση με 95.6%. Δείτε τη χρυσή δεκάδα με τις γυναίκες που είναι πολύ κοντά στις ιδανικές αναλογίες.

di2

 

Τα τοπ 10 γυναικεία κορμιά σύμφωνα  Τα τοπ 10 γυναικεία κορμιά σύμφωνα di5 Τα τοπ 10 γυναικεία κορμιά σύμφωνα di7 di8 di11 di12 di15 di16

 

 

Πηγή: fanpage.gr