Γέμισε ο Πειραιάς Pokemon, δείτε που θα βρείτε τα περισσότερα

Πειραιάς Pokemon

Γέμισε ο Πειραιάς Pokemon, η νέα τρέλα έχει καρδιά στον Πειραιά με αρκετά σπάνια Pokemon να κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Το Pokemon Go ήρθε στην Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο οι server πέσανε. Οι χρήστες του καθημερινά μεγαλώνουν. Σε αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει το μεγάλο λιμάνι και έτσι γέμισε ο Πειραιάς Pokemon.

Το κέντρο του Πειραιά και το Λιμάνι είναι γεμάτο Poke Store με τους παίχτες να κάνουν την βόλτα τους και παίρνουν πόντους και δώρα αλλά και να συλλέγουν Pokemon. Το Pokemon Go έχει κάποια σημεία στον Πειραιά που πραγματικά γίνεται χαμός από Pokemon. Σπάνια Pokemon  σε πολύ μικρή απόσταση δημιουργούν μία όαση για τους παίχτες.

Πειραιάς Pokemon 2

Τα Pokemon δεν είναι όμως ακριβώς στο κέντρο του Πειραιά ή στο Λιμάνι. Η καρδιά των Pokermon είναι στου Βρυώνη και στους πέριξ δρόμους. Χθες συναντήσαμε πάνω από 20 παίχτες  από την αρχή της Χατζηκυριακού μέχρι την παιδική χαρά που συναντάει κάποιος στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Συγκεκριμένα το μικρό Εικονοστάση του Αγίου Νικολάου στου Βρυώνη και είναι η καρδιά των σπάνιων pokemon.

Πειραιάς Pokemon 4

 

Όπως μας είπαν οι πιο δυνατοί παίχτες η περιοχή έχει την μεγαλύτερη συχνότητα Pokemon και κατάφεραν να μας το αποδείξουν.  Μέσα σε ένα τέταρτο βρήκαμε σε μία ακτίνα 200 μέτρων πάνω από 10 pokemon για την προσωπική μας συλλογή. Επειδή δεν έχουμε πείρα μας κάνανε μία βόλτα από του Βρυώνη έως την Αγία Τριάδα και συναντήσαμε μόλις  τέσσερα.

Εξελιγμένα Pokemon βρήκαμε μόνο στου Βρυώνη και μάλιστα όπως μας είπανε 2 που βρήκαμε ήταν σπάνια. Η νέα τρέλα φαίνεται ότι χτυπάει για τα καλά στην περιοχή μας αφού γέμισε ο Πειραιάς Pokemon. Μεγάλη εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι άσχετος κόσμος διαφόρων ηλικιών γνωρίζεται σε αυτό το ιδιόμορφο κυνήγι των Pokemon αλλά και το γεγονός ότι κόσμος από διάφορα μέρη σπεύδει να βρει pokemon σε άλλες γειτονίες. Όπως μας είπανε οι πιο πολύ από αυτούς δεν είναι από την συγκεκριμένη περιοχή, ενώ κάποιοι δεν είναι Πειραιώτες.

Σε λίγο θα δούμε τον Δήμο να φτιάχνει Πάρκο για Pokemon για να έρχονται από τις γύρω περιοχές.

Πειραιάς Pokemon 1