Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 2/6

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 2/6

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 2/6 – Δείτε πως θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα στα ερωτικά σας σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις του καθημερινού μας ερωτικού ωροσκοπίου.

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Πιθανόν σήμερα να σηκώσεις τα χέρια… ψηλά καθώς η ασυνεννοησία, οι αναβολές, παρεξηγήσεις και τα πάσης φύσεως προβλήματα επικοινωνίας καθιστούν τη μέρα αρκετά προβληματική και θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Αν μάλιστα περιμένεις να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, αφού θα μπλεχτείς ακόμα χειρότερα. Αν είσαι σε σχέση, είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσετε να επιλύσετε κανένα γραφειοκρατικό θέμα και να το αναβάλλετε για μια άλλη φορά γιατί τα λάθη και οι παραλήψεις θα είναι αναπόφευκτα και ζημιογόνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υψηλές προσδοκίες «κοστίζουν» και σήμερα θα βγεις μάλλον χαμένος/η, αν είχες επενδύσει πολλά σε ένα άτομο που γνώρισες, αφού θα διαπιστώσεις ότι δεν ήταν τελικά τόσο εντάξει όσο έδειχνε. Αν το δεις όμως από μια άλλη πλευρά, είναι καλύτερα που ανακάλυψες τώρα το πραγματικό του πρόσωπο, πριν η κατάσταση μεταξύ σας γίνει πιο σοβαρή. Αν είσαι σε σχέση, το τετράγωνο του Ήλιου – Ποσειδώνα σε γεμίζει ανασφάλεια κι υποψίες για το σύντροφό σου και ίσως τα σενάρια που θα πλάσεις να εντείνουν τη συναισθηματική σου φόρτιση ακόμα περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο σου να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, η αλήθεια θα είναι μάλλον δυσεύρετη σήμερα. Είτε εσύ θα αναγκαστείς να σκαρώσεις μια ιστορία είτε θα ακούσεις μια ψεύτικη δικαιολογία, το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρχει τίποτα ειλικρινές ερωτικά, αφού και οι δυο πλευρές θα πασχίζετε να βγάλετε ένα πρόσωπο που δεν έχετε κι αυτό από μόνο του δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη δημιουργία υγιούς δεσμού. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να προκύψει μια εμπλοκή σε ένα επαγγελματικό θέμα και να αναγκαστείτε τελευταία στιγμή να αναβάλλετε κάτι που είχατε κανονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν θα έχεις καθαρή εικόνα για τα αισθηματικά σου, καθώς οι πραγματικές σου ανάγκες έχουν ανακατευτεί με τις φανταστικές και σε έχουν αποπροσανατολίσει τελείως. Στην παρούσα φάση λοιπόν οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις, θα στεφτεί από αποτυχία γι’ αυτό καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να παραμείνεις σε αδράνεια. Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία ή πρόβλημα στη δουλειά σου ενδεχομένως να σου χαλάσει τη διάθεση και το μόνο που θα θέλεις είναι την φροντίδα και την παρηγοριά του συντρόφου σου.

ΛΕΩΝ

Μια σύγχυση, ένα συναισθηματικό χάος θα το έχεις σήμερα εξ αιτίας ενός προσώπου που άλλα σου έλεγε κι άλλα κάνει και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Και μόνο το γεγονός ότι είναι όλα φλου σε κάνει να νιώθεις ότι δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του και είναι πολύ πιθανό να πάρεις την απόφαση να αποστασιοποιηθείς από αυτό, χωρίς όμως να δώσεις εξηγήσεις. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχει διάχυτο το ρομαντικό κλίμα αλλά έχεις την αίσθηση ότι το ταίρι σου νοητικά είναι κάπου αλλού, σαν κάτι να το απασχολεί αλλά δε θα το πιέσεις να σου πει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, ακόμα κι αν είχες καταλήξει σε μια απόφαση σχετική με μια ερωτική σου υπόθεση, σήμερα μάλλον θα την πάρεις πίσω, καθώς, όχι μόνο νιώθεις ανήμπορος/η να ξεχωρίσεις αν έκανες το σωστό ή το λάθος αλλά και τα κριτήριά σου είναι αμφισβητήσιμα ίσως γιατί παρασύρθηκες από το συναίσθημα της στιγμής. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να ψάξεις μέσα σου την αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση, μην ξεχνάς ότι λάθη γίνονται απ’ όλους οπότε μην είσαι τόσο αυστηρός/η με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως ένα όνειρό σου να μη βγει αληθινό αλλά έτσι κι αλλιώς 50-50 ήταν οι πιθανότητες, οπότε καλά θα κάνεις να το πάρεις απόφαση και να πας παρακάτω. Το παν είναι να μη χάσεις την πίστη σου και να συνεχίσεις να ελπίζεις σε ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον. Απλά φρόντισε να μην είσαι τόσο καλόπιστος/η την επόμενη φορά και να μη βλέπεις αυτά που θέλεις αλλά αυτά που ισχύουν. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σας πειράξει ένα ψέμα γνωστού ή συγγενικού σας προσώπου αλλά πριν το καταδικάσετε, σκεφτείτε μήπως έχει κάποιο λόγο που το είπε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δε θα είναι ευχάριστη μέρα για σένα γιατί το ψέμα και την απάτη δεν την ανέχεσαι. Σήμερα ίσως ανακαλύψεις ότι ένα πρόσωπο που σου άρεσε κάθε άλλο παρά αξιόπιστο είναι, οπότε για σένα έχει τελειώσει και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς ξανά μαζί του. Βέβαια θα σε πειράξει αρκετά, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, έτσι κι αλλιώς δεν εμπιστεύεσαι κανέναν 100% συν το ότι το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο, οπότε είχες λάβει μηνύματα νωρίτερα. Αν είσαι σε σχέση, οφείλετε να είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα, καθώς μπορεί να εξαπατηθείτε οικονομικά, να χάσετε χρήματα ή κάποιο προσωπικό αντικείμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή είσαι ειλικρινής και καλόπιστος/η, δε σημαίνει ότι έτσι είναι κι οι άλλοι και σήμερα, με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, θα κάνεις αυτή την πικρή διαπίστωση για ένα πρόσωπο που σου άρεσε αλλά τελικά μάλλον δεν είχατε τις ίδιες επιδιώξεις. Πάρ’ το σαν ακόμα ένα μάθημα ζωής και μην κάτσεις να σκάσεις, απλά φρόντισε την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις μια μικρή σύγχυση γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνεις τι θέλει το ταίρι σου από σένα και τι πρέπει να κάνεις για να το ευχαριστήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ποσειδώνα δεν έχεις και τις καλύτερες σχέσεις οπότε η χειρότερή σου μέρα μάλλον θα είναι η σημερινή. Έντονα καχύποπτος/η, θα κλείσεις τα αφτιά σε κολακείες και όμορφα λόγια ενός προσώπου και δε θα αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από Σειρήνες που ξέρεις ότι με άνεση μπορεί να μετατραπούν σε τέρατα. Μήπως όμως φτάνεις στο άλλο άκρο; Κράτα ένα μέτρο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχική σου ηρεμία από διάφορα υπονοούμενα του συντρόφου σου. Να κάνεις ότι δεν ακούς και να κουβεντιάσετε κάποια άλλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μάσκες μπορεί να πέσουν σήμερα και να αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο που σε είχε γοητεύσει πολύ σου έλεγε ψέματα ή υπήρχε κάποια σκοπιμότητα από την πλευρά του που δεν είχες αντιληφθεί. Όχι ότι έτρεφες υψηλές προσδοκίες αλλά θα σε ενοχλήσει πολύ. Από την άλλη όμως μπορεί και εσύ να μην ήσουν τελείως ξεκάθαρος/η στο τι επιδιώκεις και να άφησες χώρο προς εκμετάλλευση. Αν είσαι σε σχέση, μια σειρά παραπόνων και γκρίνιας από το ταίρι σου θα σε κάνει να αναρωτηθείς, αν όντως είσαι τόσο κακός/η ή αδιάφορος/η και δεν είχες καταλάβει τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο και είναι λογικό να σε γεμίσει με ελπίδες και προσδοκίες ότι σύντομα θα βρεις το ιδανικό ταίρι και θα γραφτεί το ευτυχισμένο τέλος στην ερωτική σου ζωή. Επίσης όμως, θα έχεις και την αφελή τάση να συμπονέσεις και να παρηγορήσεις το όποιο άτομο βιώνει ένα δράμα, κάτι που σε κάνει εύκολο θύμα γι’ αυτό πρέπει να ξεχωρίσεις τη λύπηση από τον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως σε επηρεάσει αρνητικά ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου για τον σύντροφό σου με κάτι που θα αναφέρει αλλά για την ώρα μη δώσεις σημασία.
Πηγή: astrology.gr