Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 11/6

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 11/6

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο 11/6 – Καθημερινά το ερωτικό ωροσκόπιο είναι εδώ για να σας αποκαλύψει τι θα συμβεί στα ερωτικά σας αν είστε free ή σε σχέση

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Κάπως υποτονικά ή τουλάχιστον όχι όπως το φανταζόσουν θα κυλήσει το Σάββατο για σένα. Λίγο η κούραση, λίγο τα χρήματα που θα ήθελες να είχες ή γιατί τα σχέδιά σου για ένα πρόσωπο που θέλεις δεν πήγαν όπως τα περίμενες, λογικό είναι να σε πιάσει η γκρίνια και ψυχολογικά να μην είσαι στα καλύτερά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις κάποιες μεταπτώσεις στη διάθεσή σου και ενδεχομένως να μην είσαι η πιο ευχάριστη παρέα για το ταίρι σου, αφού δε θα ξέρει τι να κάνει για να σε ευχαριστήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά, τα πράγματα δείχνουν να ηρεμούν στη σχέση σου και να επανέρχονται οι ισορροπίες, μετά από μια μέρα συνεχόμενων αντιπαραθέσεων ή προβλημάτων με το ταίρι σου. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατόβραδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται να κολλήσεις στο πρακτικό κομμάτι της επαφής με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αλλά δεν θέλεις ακόμα να καταλάβει το πόσο. Η καλύτερη λύση είναι μια πιο φιλική προσέγγιση, που θα σε ξεμπλοκάρει κιόλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα δεν προβλέπεται ένα χαλαρό και ξεκούραστο Σάββατο, αφού η παρουσία της Σελήνης στην Παρθένο μόνο άραγμα δεν περιλαμβάνει. Το πιο πιθανό είναι να αναλάβετε με το σύντροφό σου διάφορες δουλειές του σπιτιού, ξεσκαρταρίσματα και ίσως μια αναδιάταξη του χώρου ώστε να γίνει πιο λειτουργικό. Μια βραδινή βόλτα για να ξεσκάσετε πάντως μπορείτε να την κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως εκμεταλλευτείς τη μέρα για να προτείνεις ένα καφέ ή ποτό σε ένα πρόσωπο που έχετε έρθει τελευταία πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα ξαναβρίσκουν τους ρυθμούς τους κι είσαι διατεθειμένος/η να μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει το Σάββατό σου και να το απολαύσεις παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Έτσι κι αλλιώς, σου χρειάζεται να ξεκοπείς συναισθηματικά για λίγο και να σκεφτείς καλύτερα κάποια δεδομένα που αφορούν σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σας θα περιλαμβάνει ψώνια και τρεξίματα μέχρι το απόγευμα, αργότερα όμως ίσως κάνετε και μια κοντινή βόλτα για να αλλάξετε τον αέρα σας.

ΛΕΩΝ

Περνώντας η Σελήνη στην Παρθένο, αυτόματα θα χάσεις κάτι από το φλογερό ταμπεραμέντο σου, ενδεχομένως γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι όντας μέσα στον ενθουσιασμό και το πάθος δεν ελέγχεις τα πράγματα στα ερωτικά σου και χρειάζεται να τα διαχειριστείς με περισσότερη σύνεση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα είσαι ερωτικός/η ή δε θα έχεις τις κατακτήσεις σου αν κυκλοφορήσεις. Αν είσαι σε σχέση, χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας. Το ωραίο δεν είναι απαραίτητα και καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και παρότι φαίνεσαι ήρεμος/η εξωτερικά, εσωτερικά κατακλύζεσαι από ανάγκες, επιθυμίες αλλά και πράγματα που θέλεις στην ερωτική σου ζωή. Πάντως ο χρόνος είναι υπέρ σου και έχεις όλα τα περιθώρια να πετύχεις ό,τι έχεις σχεδιάσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός/η στους στόχους σου. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σε τονώσει είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε ένα πλάνο με το ταίρι σου για το σαββατοκύριακο, κάνοντας, εκτός από δουλειές, και πιο δημιουργικά πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι του χαρακτήρα σου να κάνεις λογική επεξεργασία στα συναισθήματά σου, πολύ περισσότερο μάλιστα αν είναι και ερωτικά, αλλά σήμερα αισθάνεσαι ότι καλό θα σου κάνει να τα βάλεις μια σειρά για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι συμβαίνει, κυρίως μέσα σου και αν αυτά που επιδιώκεις από ένα πρόσωπο είναι εφικτά ή δικές σου προσδοκίες. Αν είσαι σε σχέση, θα τελειώσετε πιο γρήγορα, αν οργανώσετε και μοιραστείτε τις δουλειές που έχετε να κάνετε, ώστε να μη φάτε όλο σας το Σάββατο, ούτε να κουραστεί μόνο ο ένας από τους δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι εύκολο λόγω του χαρακτήρα σου να αποκτήσεις την εμπιστοσύνη ενός ατόμου που ενδιαφέρεσαι ερωτικά αλλά εσύ δεν την προσφέρεις με την ίδια άνεση κι αυτό ίσως σου προκαλέσει ένα θεματάκι σήμερα από την πλευρά του. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολύ προσωπικές εξομολογήσεις, αν δε νιώθεις ακόμα άνετα, αλλά δώσε και κάτι στον άνθρωπο που θέλει να έρθει πιο κοντά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να συναντηθείτε με μια παρέα απόψε αλλά μετά από ένα σημείο θα θυμίζει επαγγελματική συνάντηση και λογικό είναι να βαρεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σκαρώσεις διάφορα σχέδια, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις, στην πράξη όμως μάλλον δύσκολα θα σου βγουν. Γι’ αυτό άφησέ τα στην άκρη και παράμεινε ο αλέγρος και ευχάριστος άνθρωπος που είσαι γιατί όσο προσπαθείς να μπεις σε καλούπια, στο τέλος θα χαθεί ο αυθορμητισμός που στον έρωτα είναι το Α και το Ω. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προκύψει να συναντηθείτε με κάποια άτομα που έχουν τις άκρες τους για να συζητήσετε τις προοπτικές μιας μελλοντικής επαγγελματικής δραστηριότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ημέρα δεν χαρακτηρίζεται και ιδιαίτερα καλή αλλά ούτε και χάλια, αφού πολύ πιθανόν και την βόλτα σου θα κάνεις και πέραση θα έχεις στο αντίθετο φύλο ή τουλάχιστον θα διαπιστώσεις ότι αρέσεις από τα βλέμματα που θα συγκεντρώσεις πάνω σου. Εντούτοις, η διάθεσή σου δεν είναι και στα πάνω της, αφού βασανίζεσαι από τις σκέψεις ενός ατόμου που μάλλον δεν μπορείς να έχεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις για ένα πρακτικό θέμα, καλό θα ήταν να κάτσετε κάτω και να συζητήσετε με το ταίρι σου διεξοδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αρκετές ερωτικές προτάσεις αλλά και προκλήσεις αυτόν τον καιρό και λογικό είναι να έχεις πάρει αέρα και να μην πατάς στη γη. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου και να μη βιάζεσαι, επειδή θέλεις να γευτείς περισσότερες εμπειρίες. Η μέρα είναι κατάλληλη να εξετάσεις πιο πολύ ένα πρόσωπο και να μάθεις αν, εκτός από χημεία, έχετε και κάτι άλλο κοινό. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να δείξεις στην πράξη ότι νοιάζεσαι για το ταίρι σου, κάνοντας κάτι που ξέρεις ότι θα το ευχαριστήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στην Παρθένο, καλείσαι να κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου στη σχέση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας κινήσεις, όχι θεματικές, αλλά μικρές και σημαντικές που θα βελτιώσουν και θα κάνουν πιο όμορφη τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου σήμερα, αν κυκλοφορήσεις, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις να πετύχεις κάτι πιο ουσιαστικό και να μην αρκεστείς μόνο σε κομπλιμέντα, ματιές και χαμόγελα.
Πηγή: astrology.gr